To se ni Pantelija nije sjetio kao argument

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To se ni Pantelija nije sjetio kao argument
ne napadaj @SarajevoJeBordo,
Nazivam iste one koji su mene prvi počeli vrijeđat. Hoćeš da ti citiram te postove? Seoski mentalitet, seljak, papak iz Breze, nek ti je Kurdić trebu guzzio, provincijalac, fakultetlija, pere guzzice po Njemačkoj... Je l' to konstruktivno? Iste takve ću uvijek nazivat retardima. Prvenstveno mislim na doktora nauka @Reda a onda i ostale koji su slično radili. Jedan - jedan. Gutao sam i ja svakakvih gov.ana na ovoj temi, red je da i ja istovarim jednu porciju za slične.Rahma je napisao/la: ↑14 dec 2020, 14:25Eto neka ste vi najpametniji, @skoro super si momak, ali otkud ti pravo da nekoga nazivas retardom? Skontajte da nekog zaboli **** za vasim avatarom, problem je u tome sto trujete ovu temu sa vasim prepucavanjima, @Nobel laze, ko je sinoc poceo temu? Morto je brzo reagovao i svaka mu cast na tome. Ne zelim kao navijac Sarajeva ovdje citati o nekome ko nema veze sa klubom, izvolite dio gdje mozete pisati o tome, viewtopic.php?f=2&t=540&start=96400 i **** jednom zasvagda s tom temom.
Tebi treba išćerati zlo, a ućerati dobro.
Caktaš definitivno, nece da produzi ugovor, samo za njega bi trebale ogromne pareJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 15:42S obzirom da bas ne lratim aktivno Hajduk, pa ne znam imaju li kakvih zanimljivoh igraca. Vidim raspaduje se, po savovima popucalo, ima li ko zanimljiv za dovesti?
Vracaj nam Rundu...bolje on pojacanje nadjeBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:10Šta mislite o Nusmiru Fajiću?
Valjda ne bi bio problem ga angažovat, mislim da je realan, loša situacija u Bihaću, nisu mu ni ženu zaposlili a obećali su.
Lijepo pjevaš, znaš obradovati sa pjesmom.kanarinac je napisao/la: ↑14 dec 2020, 13:18A napadac sa kojim smo u dalekoj fazi pregovora je igrac koji ce mozda biti najvece ime koje se ganjalo nasim terenima,Tatat,Rahmanovic i Oremus ce da produze ugovor do 2024 ,odnosno Oremus 2023,uz mogucnost i prodaje Rahmanovica i Tatara,u slucaju neke milionske ponude.
Da je normalan, ne bi ga iz Mostara nogirali. Mostarci kažu da je kockar i svađalica, to nam ne treba u svlačionici.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:10Šta mislite o Nusmiru Fajiću?
Valjda ne bi bio problem ga angažovat, mislim da je realan, loša situacija u Bihaću, nisu mu ni ženu zaposlili a obećali su.
Kako ja volim ustasko gnijezdo listicu tako i kesoljub voli FK Sarajevofeniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:07Citam Husrefov intervju. Nit ga pitaju nit on spominje Sarajevo. Da l je prije intervjua to bio uslov ili ne nemam pojma. Uglavnom steta da nije iskoristio javni nastup da cestita klubu kojeg voli vise od zivota svog.
Ako dođe, bio bi pojačanje. Šerba nije bolji od njega.
On ako dodje njemu bi najvise godila ova situacija bez navijaca. Oprali bi gaOsmaDolazi je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:19Evo jedna svjeza mahalska. Dakle nista provjereno nego prenosim rijeci jednog fudbalera Zeljeznicara.
Sulejman Krpic ponudjen klubu i pregovori su u poodmakloj fazi. Eto.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, broj6, Confiance, forgempp, mire971, napoleon72, nedimmmm1337 i 85 gostiju.