Ali hodaju narativi da su ovo igrači koji su sjebali Wengera, Emerya, Ljungberga, kad ustvari od starih igrača tu je Bellerin, Xhaka, Laca, Auba i Elneny, zajedno sa pola ekipe koje je " protjerao " ovaj terorista koji valjda nisu za njegovih prvih 11.
Uhljupi tipa Willian kojeg je on doveo, Mari, Cedric, su gori od bilo kojeg polovnjaka koji je Wengeru koristio, čak i kod Emerya Sead je ličio na nešto, grozan je bek, ali nije nikada bio na ovom nivou, kao ni ostatak igrača.
Ne može me niko ubijediti da ovi igrači nisu za Europa lige, jednostavno ne može se desiti da Auba koji je postigao isti broj golova kao Mane i Salah u sezoni sa Emeryem, ne može ove sezone da postigne jedan gol kući, da Lacazette nema dodir sa loptom niti ikakvu efikasnost.
Svjestan sam i ja da Bellerin nije za qrca, a ne beka, ali taj je frajer kod Wengera neke mečeve riješavao, pogledaš samo tekmu protiv Bayerna i kakav je ustvari Hektor bio, šta se sada dešava? Jel frajer tolika ****? Jel moguće da je Willian toliki karinaš, a proveo je 7 sezona u Čelziju?
Arteta mora da ide dok još matematički postoji šansa za Europu, sve dalje od ovoga je gubljenje vremena i čekanje na nešto što neće doći.
Game plan ne postoji, bezličan fudbal, dosadan, jedino se možemo iživljavati protiv ekipa tipa Dundalk i ostale sraćke, nisam bezličniju ekipu Arsenala gledao otkako sam se rodio, nemamo ništa, nema elementa da kažeš, eh to izgleda dobro, to dobro radite, ništa.
Ovaj pas grafik je isti evo 3 mjeseca, ništa se nije promijenilo, nema nikakvog šablona prema naprijed, svodi se sve na to da li će Auba da proradi ili neće, šta ako neće, ne može ga Auba carryati kao u FA Kupu kroz sezonu, ne možemo se oslanjati na ovaj tip igre od početka sezone ovo govorim.
Grozan menadžer, napisao sam da će ili uspjeti u ovom svom tvrdoglavom pristupu, ili će nas uvući u dubine koje niko neće htjeti da preuzme poslije, mislim zašto bi, spašavati Arsenal od ispadanja, do čega smo došli