Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koje mjesto će Arsenal zauzeti na kraju sezone?

1.
13
22%
Prvo
10
17%
First
36
61%

Ukupno glasova: 59

Jackk
Kontakt:

Re: Arsenal - Chat

Post Postao/la Jackk » 14 dec 2020, 11:18

Čuj Arteta nekoga da pljuje. Lik doveo klub do borbe za opstanak i na kraju svakog meča samo traži krivca među nekim od igrača. :urnebes:

Nadam se da će nas Soton satrati a s obzirom kako igraju, to je sasvim realan ishod.
Willian, Beljerin, Lakazet, ElNeny su zaslužili da počnu i taj meč te još jednom dokažu klasu :salut:

Lakazet mu igra desetku, trenerska vratolomija koja ni Safetu Sušiću ne bi pala napamet :rol:
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 dec 2020, 11:25

Prije godinu dana. Umjesto da se drzi svojih rijeci sa pocetka mandata i odstrani smecarose iz tima, sad mu ti isti kolo vode i forsira ih na terenu. Bukvalno ne zasluzuje bolje jer je sam izabrao brdo na kojem ce umrijeti.
Ako si ozbiljan trener, klupiraj sve i jednog. Ima ko igrati
https://metro.co.uk/2019/12/19/freddie- ... ssion=true
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 dec 2020, 14:44

Jackk je napisao/la:
14 dec 2020, 06:56
Arsenal have lost four consecutive Premier League home games for the first time ever.

❌ 0-1 vs Leicester
❌ 0-3 vs Aston Villa
❌ 1-2 vs Wolves
❌ 0-1 vs Burnley

Jel otišo majmun ili i dalje mlati praznu slamu po konferencijama?
ne znam kako sam nema obraza da ode

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 dec 2020, 15:21

Zato sto zna da vise nikad u zivotu nece dobiti klub ni priblizne velicine kao Arsenal.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 14 dec 2020, 15:29

Onaj Edin Terzic da je dosao u Arsenal imao bi veci kredibilitet od Artete. Ja ne znam o cemu su razmisljali u upravi kad su doveli ovog lika.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 14 dec 2020, 15:32

koja "uprava" :rol:
Samo Sloboda | COYG

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 dec 2020, 15:52

Ma nije problem samo Arteta, nemojte biti naivni. Naravno da je stanje na tabeli njegova krivica, ali problemi u Arsenalu su uveliko do pojedinih igraca koji misle da je Arsenal destinacija za odmor. Gore sam postavio link sta je Ljumberg rekao prosle godine kako se pojedinci ponasaju.
Ja Artetu krivim sto je umjesto da protjera otpad, on ih je nagradio prvom postavom, i novim ugovorima. Nek **** odyebu iz tima, zakucaj ih na klupu i tribine
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 14 dec 2020, 15:53

Nije lud da siđe sa dobre plate, jer je dobio povećanje iste kad je promovisan iz Head Coacha u Managera, dodaj da mu je Edu guzni haver, da su rastjerali sve živo, naložili se dečki, a veze sa vezom nemaju.

Ne vjerujem da se vrti priča da igrači rade sabotažu, a da Arteta nije kriv, nego je sve u igračima :rol:

Kakvi dickrideri, idemo lagano u ispadanje ako ovaj ostane i minutu duže na klupi, smijemo se Junajtedu za Olea, a tri puta smo gori.

Sreća njegova pa mu nema 60 hiljada da mu zviždi svake sedmice na Emiratima, osvojiti 1 bod od 18 mogućih protiv ekipa poput Leedsa, Burnleya, Ville, Leicestera i Spursa je za tri otkaza, a ne jedan.

Dodaj tu da smo dali dva gola u zadnjih 8 mečeva, jedan je iz penala, drugi je gol glavom, gol iz igre ili neke akcije nije tu već više od dva mjeseca, od ekipe koja je ako ništa igrala Europu, napravio je ekipu za ispadanje, ja mislim da bi i onakav Emery držao neku osmu poziciju ako ništa :tokralju:

Pogledaj samo ovaj grafik koji kao debil C/P iz sedmice u sedmicu jer se ništa ne mijenja -

slikaž

Gledaj Williana i Bellerina, vidi nam desetke Lacazettea, ovaj je nadyebao i Torreiru na toj cener poziciji :rol:

Usput yebo ti Ozil sve terorističko, nezamislivo je gubiti od ovih relegation botova sa takvim igračem u ekipi, 7 godina nismo ovo dozvolili sebi, pa ni u doba Šamakinja i Park Ču Jonga, ali eto ti si ga izbacio radi fudbalskih razloga, a sad ćeš da letiš sa klupe kretenčino ona egoistična :puke:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 dec 2020, 15:59

Naravno da ima problema u igracima, nemoj bit naivan AA23. Sto put sam ponovio da je Arteta pogrijesio sto je tim uhljupima dozvolio da kolo vode, a na drugim je strogocu trenirao

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 14 dec 2020, 16:18

Ali hodaju narativi da su ovo igrači koji su sjebali Wengera, Emerya, Ljungberga, kad ustvari od starih igrača tu je Bellerin, Xhaka, Laca, Auba i Elneny, zajedno sa pola ekipe koje je " protjerao " ovaj terorista koji valjda nisu za njegovih prvih 11.

Uhljupi tipa Willian kojeg je on doveo, Mari, Cedric, su gori od bilo kojeg polovnjaka koji je Wengeru koristio, čak i kod Emerya Sead je ličio na nešto, grozan je bek, ali nije nikada bio na ovom nivou, kao ni ostatak igrača.

Ne može me niko ubijediti da ovi igrači nisu za Europa lige, jednostavno ne može se desiti da Auba koji je postigao isti broj golova kao Mane i Salah u sezoni sa Emeryem, ne može ove sezone da postigne jedan gol kući, da Lacazette nema dodir sa loptom niti ikakvu efikasnost.

Svjestan sam i ja da Bellerin nije za qrca, a ne beka, ali taj je frajer kod Wengera neke mečeve riješavao, pogledaš samo tekmu protiv Bayerna i kakav je ustvari Hektor bio, šta se sada dešava? Jel frajer tolika ****? Jel moguće da je Willian toliki karinaš, a proveo je 7 sezona u Čelziju?

Arteta mora da ide dok još matematički postoji šansa za Europu, sve dalje od ovoga je gubljenje vremena i čekanje na nešto što neće doći.

Game plan ne postoji, bezličan fudbal, dosadan, jedino se možemo iživljavati protiv ekipa tipa Dundalk i ostale sraćke, nisam bezličniju ekipu Arsenala gledao otkako sam se rodio, nemamo ništa, nema elementa da kažeš, eh to izgleda dobro, to dobro radite, ništa.

Ovaj pas grafik je isti evo 3 mjeseca, ništa se nije promijenilo, nema nikakvog šablona prema naprijed, svodi se sve na to da li će Auba da proradi ili neće, šta ako neće, ne može ga Auba carryati kao u FA Kupu kroz sezonu, ne možemo se oslanjati na ovaj tip igre od početka sezone ovo govorim.

Grozan menadžer, napisao sam da će ili uspjeti u ovom svom tvrdoglavom pristupu, ili će nas uvući u dubine koje niko neće htjeti da preuzme poslije, mislim zašto bi, spašavati Arsenal od ispadanja, do čega smo došli :lol:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 dec 2020, 16:31

Pa gore si nabrojao sve igrace koji se moraju kazniti neigranjem, ali on ih i dalje gura. To je njegov grijeh, sto trpi igrace koji ga unistavaju. Tu spadaju i Luiz, i Willian, za koje je eksplicitno rekao da ih zeli. Umjesto da ih kazni i pokaze da je sve u vezi performansi, on ih nagradjuje igranjem i ugovorima. Nije meni problem da se Arteta otpusti, nije mi lik bitan da sam za ili protiv njega, nit mi je mrzak.
Kazem samo, doci ce novi trener, i isti igraci ce raditi iste stvari i na treningu i na terenu. Pa pobogu Ljumberg je bio sokiran koliko su neki igraci neozbiljni na treningu. Treba li sta vise od toga?
Ja zelim da Arteta drzi do svojih rijeci, da postoje non-negotiables, i da tako i postupa. Nije slucajnost da smo mi polarna suprotnost u EL. Bukvalno drugi tim jer nema kancer igraca.
I jos jedna stvar koja mi je bas privukla paznju, jeste izjava Tierneya sinoc.
Kieran Tierney: 'We are lucky we have a great manager. We just need to show better on the pitch. It is hard to say the red card cost us the game. It was always going to be a lot tougher. Hard work is the only thing that [can fix this].'

Prvo, nema sanse da je slucajnost da naglasava za menadzera. Ubijedjen sam da je svlacionica podijeljena.
Drugo, kaze otvoreno da crveni nije kostao utakmicu, vec da smo jednostavno ****.
Ovakav mentalitet igrac Arsenala mora imati

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 dec 2020, 18:35

Willian in the Premier League this season:

⏰ 799 minutes played
🎯 1 shot on target

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 dec 2020, 19:32

samo nam nagelsman moze pomoci, svabo je dakle mentalitet idealan za ove mongoloide i svidja mi se njegov stil fudbala igra se uvijek napadacki.. uvjeren sam da bi vratio ovaj klub u ligu prvaka

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 dec 2020, 20:02

QUARTERBACK je napisao/la:
14 dec 2020, 19:32
samo nam nagelsman moze pomoci, svabo je dakle mentalitet idealan za ove mongoloide i svidja mi se njegov stil fudbala igra se uvijek napadacki.. uvjeren sam da bi vratio ovaj klub u ligu prvaka
I ja sam uvjeren da on nebi preuzeo ovaj les od ekipe :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 dec 2020, 20:20

Atletico have agreed to end Lucas Torreira's loan next month after the player 'did not meet expectations'.
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 14 dec 2020, 20:33

Brokula je napisao/la:
14 dec 2020, 15:52
Ma nije problem samo Arteta, nemojte biti naivni. Naravno da je stanje na tabeli njegova krivica, ali problemi u Arsenalu su uveliko do pojedinih igraca koji misle da je Arsenal destinacija za odmor. Gore sam postavio link sta je Ljumberg rekao prosle godine kako se pojedinci ponasaju.
Ja Artetu krivim sto je umjesto da protjera otpad, on ih je nagradio prvom postavom, i novim ugovorima. Nek **** odyebu iz tima, zakucaj ih na klupu i tribine
Odakle ti na mojoj i Anelovoj strani? :mrgreen:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 dec 2020, 20:41

bega_afc je napisao/la:
14 dec 2020, 20:33
Brokula je napisao/la:
Ma nisam, ja sam samo objektivan. Ne zauzimam strane :mrgreen:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 14 dec 2020, 20:48

Brokula je napisao/la:
14 dec 2020, 20:41
Ma nisam, ja sam samo objektivan. Ne zauzimam strane :mrgreen:
Vidjet' ćemo na šta će sve ovo izaći i kad će neko skupiti muda da kaže šta je istinski problem. Meni se čini da ova ekipa ima par klanova.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 dec 2020, 20:52

bega_afc je napisao/la:
Brokula je napisao/la:
Ostali smo sami :salut:
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 14 dec 2020, 20:58

anell je napisao/la:
14 dec 2020, 20:52
bega_afc je napisao/la:
Brokula je napisao/la:
Ostali smo sami :salut:
Samo da se još Vedo ne predomisli. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.