Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
nije,donijeli su mu pare svi na ruke na vrijemeJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 15:35Je li Amar danas koga samarao iz klub? Ili slao u pm?

Samo Sloboda | COYG
Kult zvani Amar Osim. Zivio nama Amar jos 100 godina i obavljao funkciju trenera Zelje! 

Amer Dupovac!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Navodno mu dali i sode bikarbone. Nesto ga kiselina kocila.Chapman1886 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 15:39nije,donijeli su mu pare svi na ruke na vrijemeJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 15:35Je li Amar danas koga samarao iz klub? Ili slao u pm?![]()
![]()
PSPHM
feniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 14:56Sta ti je rec firma. Kako se radnik postuje. Napadnes direktora i stanu iza tebe i direktora otjeraju. Nema puno takvih pozitivnih primjera u BiH

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne kontam što su protiv privatizacije, a privatizovao ih Amar - istina fiktivnofeniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 15:19Pa stvorili su kult licnosti. Amar sutra da potpise gasenje kluba, prije ce hemijsku optuziti sto je pisala nego njega

Koševo Zapad
Bolje što ih je privatizovala legenda, Amar Osim, neg tamo neki vijentnamac...
Ne znam sta im sad fali...
Ne znam sta im sad fali...
- feniksptica
- Kontakt:
Amawowi pusikurci 1921
- JohnKeynes97
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 15:19Pa stvorili su kult licnosti. Amar sutra da potpise gasenje kluba, prije ce hemijsku optuziti sto je pisala nego njega

- SedrenikHz
- Kontakt:
Da podijelim razgovor Ermina, Asima Zeca i Dzenana Osmanovica msm da im je to posudjeni igrac.
Dzenan: "Ma nije Vinko nista bolji trener od Husrefa nego prosralo ih".
Ermin: "Jok, eto Amar je, ne seri Dzeno svega ti, ljudi su bukvalno najjaci i šta ces, cestitat im i tjt"
Asim: "Jesi vidio kako nas motivišu pred tekme, oni imaju para, mi nemamo, meni tad najgore bude, kontam gdje dođoh"

Dzenan: "Ma nije Vinko nista bolji trener od Husrefa nego prosralo ih".
Ermin: "Jok, eto Amar je, ne seri Dzeno svega ti, ljudi su bukvalno najjaci i šta ces, cestitat im i tjt"
Asim: "Jesi vidio kako nas motivišu pred tekme, oni imaju para, mi nemamo, meni tad najgore bude, kontam gdje dođoh"

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Manite se komšija, gledajmo svoje dvorište.
Nego da vas pitam nešto. KO JE PRVIIIII?

Nego da vas pitam nešto. KO JE PRVIIIII?

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ja mislim da nigdje u Evropi nema da sef strucnog staba izvrjedja, ispsuje i otjera direktora kluba.
Koji je ba to ****
Koji je ba to ****

- FKS -
- robertkosar
- Kontakt:
Neka va ugasi lutvin otac kad ste naopaki

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ne mogu da vjerujem, da štrumfovi opravdavaju sve što Amaw uradi. Ovo je jedini slučaj u svijetu fudbala, da trener otjera direktora kluba. To je još jedan dokaz, da je Amaw prisvojio klub Želješčar.
- feniksptica
- Kontakt:
- Merakk1921
- Kontakt:
Napao ga je iz opravdanih razloga, ja bih mu sekanu ebo.
Podrška Osimu od normalnih navijaca, tjeraju ga ovi sto misle da je trener sve kriv, pa kad nemas cash, moras trpiti ebiga
- Merakk1921
- Kontakt:
Gledaj sta pisu o Osimu, neki dan pisali da je najbolji trener lige, sa ovakvim igracima biti drugi bla bla bla.. hahahaha kakvi kocijasi sa Kobilje Glave.. Eto nek je vaš Vinko bolji, pa sa takvim igracima i širinom, i Vlado bi bio prvi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.