Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Znas li ti koliko ima navijaca Zelje na Kobiljoj Glavi il si jos uvijek intelektualno ogranicen. Amar je dobar trener. Samo problem je sto je kod vas Amar sve. I neka je, kad ranite takvo kantonalno vodjenje jedne ekipe i trebate igrati u kantonu. Eto vam navijaci Celika da kazu da to i nije tako lose
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Iskreno akupili su bodova na pocetku drama, puno vise od ocekivanog, iznenadili su sami sebe. Iskreno zadnja 3 4 kola su bili bas losi po meni, nesto ne stima, ovako nece moci, jos gore po njih ako ne osvoje kup. Nikakva provokacija, samo moje misljenje.fudbalfudbal je napisao/la: ↑14 dec 2020, 15:23Ja ne bi Želju nikada otpisao, znam kakva je situacija ali ovo je liga gdje ti malo treba da gore budeš, jer mi smo sa pola ekipe iz druge lige četvrti na ovoj polusezoni.nekoIzMostara je napisao/la: ↑14 dec 2020, 15:10Zeljo ako drasticno se nesto ne promjeni Evrope nece vidjeti. Previse oscilacija u igri da bi izdrzali ovu borbu.
Pisali smo mi svi o Želji da bi mogli podbaciti ove sezone, ali drugi su imaju 36 bodova sa realne tačke njima je cilj Evropa isto kao i nama.
Može ih poremetiti što im fali par igrača na pozicijama i u širini, međutim i mi smo do nedavno muku mučili sa povredama pa smo gdje smo, znalo se čak desiti da nam igraju četiri igrača u odbrani na neprirodnim pozicijama.
Stvar je toga kakav će hype napraviti oko ekipe..
Dugo je do Evrope..
Borac je imao hype sve do utakmice sa nama, kada se desilo šta se desilo, pritisak, stvari i koncentracija otišli daleko, Danilović otišao, Vranješ povredu mučio i evo ih u egalu sa ostalim..
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- feniksptica
- Kontakt:
Upravu je Irfo bio. Zeljo i Siroki 1. i .2 Svejedno Sarajevo vise niko i ne racuna, mi igramo za sebe ovamo..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Zar Široki ne može izdržati plate Jovića i Pervana.. golemo
Ti si naša ljubav jedina!
Ono Zidan se izgalami na Florentina Pereza, i ovaj da ostavku

Zeljo postavlja standarde

Boljeg od Morža trenutno neće naći sigurno. Nigdje. Čovjek im sa ovom ekipom izvukao drugo mjesto u ligi na polusezoni, samo će biti problem u nastavku prvenstva. Neće naći nikog ko poznaje bolje klub od njega. Realno on bolje ovako funkcioniše kad nema sistema i organizacije, odnosno kad nema šefa nad glavom, njegov problem tek nastaje kad je sve pod konac. Jbga, kolko para toliko muzike. Mulja, petlja, jbga.... Zna se kako on to sve radi, ali opet on mora shvatiti da još veće lopine sjede u savezu i da to njegovo muljanje ne prolazi više kao prije. Oni hoće neke nove ljude, nećete ih naći sada, dok je ovai belaj u svijetu, kad su zavrnute pipe. Neće se niko zayebavat, svako svoje interese gleda trenutno. Nekad za 2,3 godine možda. Dotad će biti jako Amaw aka gumena glava kaže. Jer on dođe ko Braco, alfa i omega Vrbanjuše, takav je i Amaw u želji, trenutno nivo sistem nekog kantonalnog kluba. Jedan čovjek se za sve pita.
Nikom te nedamo. Svima će te vi kucat na vrata još malo, nudit će te se za po marke da vas uzme neko.
Nikom te nedamo. Svima će te vi kucat na vrata još malo, nudit će te se za po marke da vas uzme neko.
- svrakino1921
- Kontakt:
Izgleda neka lova legla iz Perugia i Atene
Nije nista sigurno
Izvini @miky-hz necu vise
Nije nista sigurno

Gdje to trener napada direktora kluba ?Merakk1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:37
Napao ga je iz opravdanih razloga, ja bih mu sekanu ebo.
Podrška Osimu od normalnih navijaca, tjeraju ga ovi sto misle da je trener sve kriv, pa kad nemas cash, moras trpiti ebiga

Nije kod njih loša ekipa . Borac i Velež imaju lošiju ekipu od njih, do duše mnogo mlađu.Stroj1946 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:37Boljeg od Morža trenutno neće naći sigurno. Nigdje. Čovjek im sa ovom ekipom izvukao drugo mjesto u ligi na polusezoni, samo će biti problem u nastavku prvenstva. Neće naći nikog ko poznaje bolje klub od njega. Realno on bolje ovako funkcioniše kad nema sistema i organizacije, odnosno kad nema šefa nad glavom, njegov problem tek nastaje kad je sve pod konac. Jbga, kolko para toliko muzike. Mulja, petlja, jbga.... Zna se kako on to sve radi, ali opet on mora shvatiti da još veće lopine sjede u savezu i da to njegovo muljanje ne prolazi više kao prije. Oni hoće neke nove ljude, nećete ih naći sada, dok je ovai belaj u svijetu, kad su zavrnute pipe. Neće se niko zayebavat, svako svoje interese gleda trenutno. Nekad za 2,3 godine možda. Dotad će biti jako Amaw aka gumena glava kaže. Jer on dođe ko Braco, alfa i omega Vrbanjuše, takav je i Amaw u želji, trenutno nivo sistem nekog kantonalnog kluba. Jedan čovjek se za sve pita.

Ne treba letjeti pred rudu, samo polako i sigurno.feniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:45Upravu je Irfo bio. Zeljo i Siroki 1. i .2 Svejedno Sarajevo vise niko i ne racuna, mi igramo za sebe ovamo..

Onda ce znaci sad sve biti ok?Merakk1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:37
Podrška Osimu od normalnih navijaca, tjeraju ga ovi sto misle da je trener sve kriv, pa kad nemas cash, moras trpiti ebiga
Vazi

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja i pustio ovaj place za 6-ti mjesec....u tom je i problemsvrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:50Izgleda neka lova legla iz Perugia i Atene
Nije nista sigurno
![]()
![]()
![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na ovoj temi sve po starom.
Pitice o Amaru, vol. 258
Pitice o Amaru, vol. 258

Preletio sam mahinalno zadnjih 10ak stranica i ne upratih da se binda iz Crne Gore javljala. Da nije nestalo interneta dole, zna l' neko nešta više?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Kad je odlicna stvar za sprdnju.
Selam za Virtu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Yebote @Denchi ti sve znas sta se desava u klubuDenchi je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:07Ja i pustio ovaj place za 6-ti mjesec....u tom je i problemsvrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:50Izgleda neka lova legla iz Perugia i Atene
Nije nista sigurno
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvini @miky-hz necu vise![]()
Cuo sam da si yebac
Koga deres kod nas
Pa imas sve info
A jbg nema treba u novcanoj krizisvrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:13Yebote @Denchi ti sve znas sta se desava u klubuDenchi je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:07Ja i pustio ovaj place za 6-ti mjesec....u tom je i problemsvrakino1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:50Izgleda neka lova legla iz Perugia i Atene
Nije nista sigurno
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvini @miky-hz necu vise![]()
Cuo sam da si yebac
Koga deres kod nas
Pa imas sve info

- Merakk1921
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:05Onda ce znaci sad sve biti ok?Merakk1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:37
Vazi![]()
![]()
![]()
Pa ocito nemas oci u glavi, niko nije napisao da je ok, trebat ce dosta vremena da bude sve ok..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.