Ne razumijem te druze u Velezu nije mogo igrat?BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:10Šta mislite o Nusmiru Fajiću?
Valjda ne bi bio problem ga angažovat, mislim da je realan, loša situacija u Bihaću, nisu mu ni ženu zaposlili a obećali su.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
+1sekac je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:02Meni izdajnik ne treba i **** je veliko a ko god pljuje po našim igračima nek se priupita je li on fakat navijač kluba.Evo i da ti odgovorim ne cuga samo on nego večina igrača ćak šta više .....dobro ali nije za priču sad.Izdaajnik nikad više i da ne pogleda naš klub to je moja želja i nadam se da če se ostvariti.Kizo28 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:49Pa sto taj isti "nas Hare" cuga svaki vikend sa "goFnima sa sugavice" ?
Mani patetiku, nije meni KrpiS prvi izbor, ali radje cu njega gledati nego propalog mahalca, amatera, i debelog "Hareta"... Cuj izdao Klub kao da je Hase licno a ne Tuzlak koji igra u timu koji mu ponudi (bolji) ugovor...
Ma trolla Sioux, i ja sam se upec'o k'o zadnji levat.Denchi je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:10Ne razumijem te druze u Velezu nije mogo igrat?BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:10Šta mislite o Nusmiru Fajiću?
Valjda ne bi bio problem ga angažovat, mislim da je realan, loša situacija u Bihaću, nisu mu ni ženu zaposlili a obećali su.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:44E cuj Krpic, neka hvala radije cu trpiti dencija i handzica

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako misle Krpića dovesti, bolje da nikoga ne dovode.zagorski je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:10+1sekac je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:02Meni izdajnik ne treba i **** je veliko a ko god pljuje po našim igračima nek se priupita je li on fakat navijač kluba.Evo i da ti odgovorim ne cuga samo on nego večina igrača ćak šta više .....dobro ali nije za priču sad.Izdaajnik nikad više i da ne pogleda naš klub to je moja želja i nadam se da če se ostvariti.Kizo28 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:49
Pa sto taj isti "nas Hare" cuga svaki vikend sa "goFnima sa sugavice" ?
Mani patetiku, nije meni KrpiS prvi izbor, ali radje cu njega gledati nego propalog mahalca, amatera, i debelog "Hareta"... Cuj izdao Klub kao da je Hase licno a ne Tuzlak koji igra u timu koji mu ponudi (bolji) ugovor...
Zajebite pricu, treba ga dovesti taman ne zaigro, dobar je golgeter i borben kad igra, normalno ne za neke lude cifre, ganjati boljeg svakako...feniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:29Opet s druge strane ako je Kripc jedina moguza zamjena za Ahmeta do kraja sezone, biram njega prije Hareta
Ali kao spic za rotacije naravno, dobar je s Ahmetom, zajedno su igrali pod Husrefom u Slobodi...
Izbrojte spiceve Zrinjskog(Kunic,Skrbic,Ivanovic,Bilbija, i Masic) znaci najgluplje nesto bi bilo da ode konkurentu nekom...
Bolje je na proljece imat Krpica, Hareta i onda tog treceg zajebanog za evrope ganjat do kraja prelaznog....
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Tog "zayebanog" i ne očekujem svakako, previše puta smo se opekli na to. Na kraju će nam bit il Krpić il neko njegovog levela.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vjerovatno je ovo kašikara za Krpica al hajd u nekom ludom slucaju da prokomentarisem.
Trenutno ne mozemo dobiti vecu siguricu da osigjramo titulu.
On ako dodje bit ce prvi izbor ovu polusezonu i viv na ljeto dolazi neki jak napadac. Ali ja sam ZA kad je u pitanju Suljo. Pare su pare, on ce za pare na sjeveru bit, to je tako.
Trenutno ne mozemo dobiti vecu siguricu da osigjramo titulu.
On ako dodje bit ce prvi izbor ovu polusezonu i viv na ljeto dolazi neki jak napadac. Ali ja sam ZA kad je u pitanju Suljo. Pare su pare, on ce za pare na sjeveru bit, to je tako.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
I ako odluce i dovedu ga ja cu to postovati i jedini opravdan razlog za to moze biti taj da ne ode konkurenciji. Mada ja da se pitam on nikada vise ne bi obukao nas dres, jedno je kad igrac kao profesionalac igra za konkurentne timove, a druga je stvar kad pasjaluci i provicira kao sto je to Krpic radio, najdraza mu pobjeda kad su nas uzeli u derbiju to javno napise i njegove fanaticne proslave itd.Denchi je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:18Zajebite pricu, treba ga dovesti taman ne zaigro, dobar je golgeter i borben kad igra, normalno ne za neke lude cifre, ganjati boljeg svakako...feniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:29Opet s druge strane ako je Kripc jedina moguza zamjena za Ahmeta do kraja sezone, biram njega prije Hareta
Ali kao spic za rotacije naravno, dobar je s Ahmetom, zajedno su igrali pod Husrefom u Slobodi...
Izbrojte spiceve Zrinjskog(Kunic,Skrbic,Ivanovic,Bilbija, i Masic) znaci najgluplje nesto bi bilo da ode konkurentu nekom...
Bolje je na proljece imat Krpica, Hareta i onda tog treceg zajebanog za evrope ganjat do kraja prelaznog....
Ahahahahhahah bravo, ovo ona budala od golmana zvezde???
Ja ba Morto, imamo i mi Amara da te verbalno napadne ako nisi znaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:27Moderatore, ****.u, usrao si nam crnca spica, samo radi tvojih predrasudaMortemHz je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:24OsmaDolazi je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:19Evo jedna svjeza mahalska. Dakle nista provjereno nego prenosim rijeci jednog fudbalera Zeljeznicara.
Sulejman Krpic ponudjen klubu i pregovori su u poodmakloj fazi. Eto.![]()
Napusti poziciju, levatu![]()

-
- Kontakt:
Sto se tice krpić imam neki hladan osjecaj prema njemu, igrao kod nas pa kod komšija ako dodje opet nama neka mu je sretno al licno nemam neko oduševljenje. Vinko i Hadzija ce odluciti mi se i ne pitamo ništa tako da ovdje naša prica preljevanje iz šupljeg u prazno.
Upravo Hadzija i Vinko najbolje znajubordobijeli je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:35Sto se tice krpić imam neki hladan osjecaj prema njemu, igrao kod nas pa kod komšija ako dodje opet nama neka mu je sretno al licno nemam neko oduševljenje. Vinko i Hadzija ce odluciti mi se i ne pitamo ništa tako da ovdje naša prica preljevanje iz šupljeg u prazno.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ovu prelivodu ni pod razno dovesti...Denchi je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:13Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:44E cuj Krpic, neka hvala radije cu trpiti dencija i handzica![]()
![]()
![]()
Onako se radovati, ljubiti grb željA, bilo bi grehota ga dovesti, neka ga neka ide kod štrumfova, plata im kasni samo 5 mjeseci...
Čatakoviću ugovor ističe za 6 mjeseci, mogao bi se dovesti sada za 100-200th €. Bio bi puno bolja investicija od krpića.
Do ljeta sa njim , a onda vidjeti još jednog špica za kvale Lige šampiona....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- AlfredNobel
- Kontakt:

Dođi Gliša majstore, kad može Krpić, možeš i ti.
Ne vjerujem kako svaki prijelazni rok 90% raje nasjedne na svaku moguću vijest. Svaka čast onoj papigi, naloži brat u roku od deset minuta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Burberry46
- Kontakt:
Ljubio je i nas grb kad je bio kod nas i trcao sjeverufeniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:38Ja ne znam sta se ceka da se postavi slika kako Krpic ljubi grb Zelje..pa da krene ludilo na forumu. Nije valjda da ja moram

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nije fazon Krpica, nego naseg neopravdanog kurcenja. Cuj izdajnik... Po cemu? Cuj argumenta "Ma ne cuga bruda samo Hare ima i gorih al nije za pricu"
Ma ja Oremus smrce bijelo al drag nam jer nije "nas".
Takvi koje potencirate kao "nase" su nas yebali vise puta, sve zive legende... KrpiS ako dodje necu skakati od srece ali ce biti ogromaaan upgrade u odnosu na mahalca "Hareta".
Takvi koje potencirate kao "nase" su nas yebali vise puta, sve zive legende... KrpiS ako dodje necu skakati od srece ali ce biti ogromaaan upgrade u odnosu na mahalca "Hareta".
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pathetic shit my man.Kizo28 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 19:00Nije fazon Krpica, nego naseg neopravdanog kurcenja. Cuj izdajnik... Po cemu? Cuj argumenta "Ma ne cuga bruda samo Hare ima i gorih al nije za pricu"Ma ja Oremus smrce bijelo al drag nam jer nije "nas".
Najveći fetiš našeg naroda.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja fakat ne kontam da bi krpic ikome i u najluđim snovima mogao biti pojačanje za nas...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, Dave, Ferrante071, Fudo, Hajdeee, Hamagara, MokraKifla, Oerde, r3m1, Serha, tajsamja, umrobihzbogtebe1946, zagorski i 105 gostiju.