FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Naravno da je istina, Ahmetovic je uvjek bio veliki gospodin.
Handzic isto treba zatraziti smanjenje plate, preveliku platu ima a nista ne donosi timu
Handzic isto treba zatraziti smanjenje plate, preveliku platu ima a nista ne donosi timu

Veliki čovjek ako je tačno.
Jedan od razloga zašto sve funkcioniše kako funckioniše je taj što smo okupili fantastičnu svlačionicu, s puno velikih ljudi i dobrih karaktera.
Zato su nam zlata vrijedni i dalje Velkoski, Dupovac, Ahmetović, da ne pominjem Rahmanovića... koji drže unutrašnjost ekipe i grade pozitivnu energiju.

Jedan od razloga zašto sve funkcioniše kako funckioniše je taj što smo okupili fantastičnu svlačionicu, s puno velikih ljudi i dobrih karaktera.
Zato su nam zlata vrijedni i dalje Velkoski, Dupovac, Ahmetović, da ne pominjem Rahmanovića... koji drže unutrašnjost ekipe i grade pozitivnu energiju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Čitam Velež napušta lijevi bek Muharem Čivić, jel ga neko pratio, kakav je, ima li kvalitet da bude rezerva kod nas ? Ja se samo sjecam da je zabio konama na Grbavici u onoj pobjedi Veleža 2:0 prije godinu dana.Dobar je napisao/la: ↑15 dec 2020, 13:15Alić se dosad pokazao kao dobar al bio je dobar i Dušan Hodžić. U svakom slučaju potpuno povjerenje u odabir Hadžije i Vinka koga god dovedu.
Po mom mišljenju ništa vrijedno pažnje, prosječan igrač, daleko ispod PidreHistoricar je napisao/la: ↑15 dec 2020, 14:15Čitam Velež napušta lijevi bek Muharem Čivić, jel ga neko pratio, kakav je, ima li kvalitet da bude rezerva kod nas ? Ja se samo sjecam da je zabio konama na Grbavici u onoj pobjedi Veleža 2:0 prije godinu dana.
Haver ! je napisao/la: ↑15 dec 2020, 13:22Za Rahmanovića možemo reći da ima zamjenu već, jer pomicanjem Sušića na AMF dobivamo novu dimenziju u navalnom redu, uz Zinedina na klupi kojeg još uvijek čekamo da se "dokaže" jer mislimo da nije na svom nivou.Kamuflazn je napisao/la: ↑15 dec 2020, 13:15Što se mogne zadržati mogne, ove glavne vedete. Treba malo osvježiti. Riješit se Hodžića, Handžića, Đafića.
Dovesti Irfana, Nedima, štoper (iz lige dovoljno dobar da uleti kad zatreba), malo jači lijevi bek čisto da Pidru motiviše malo više. To je da niko ne ode. Ako odu Rahman, Benjo, Mili, nadam se da će dovesti zamjene koji će biti isti nivo ako ne i veći.
Za Tatara imamo "zamjene", ali nisu adekvatne i tu bi trebali izvuci nekog jakog kako bi ga nadomjestili.
Za Miličevića bi se trebali baš potruditi kako bi ga nadomjestili.
Nadam se da smo dovoljno pametni i mudri da zadržimo makar 2/3, ako ne 3/3 ovu zimu i nadam se da i igrači gledaju u tom smjeru - ostanka za "historiju".
Sjetio sam se i Varešanovića, on 10ka. E sad Rahmana će teško zamjeniti bilo ko.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Napusta radi beka koji bi bio dostojan naseg dresa. Vjerovatno kao zamjena, ali igrac koji bi pomogao u mnogome kada Pidro odmara. Spominjao sam ga jos u Radniku dok je bio. Slavisa Radovic.alacious je napisao/la: ↑15 dec 2020, 14:18Po mom mišljenju ništa vrijedno pažnje, prosječan igrač, daleko ispod PidreHistoricar je napisao/la: ↑15 dec 2020, 14:15Čitam Velež napušta lijevi bek Muharem Čivić, jel ga neko pratio, kakav je, ima li kvalitet da bude rezerva kod nas ? Ja se samo sjecam da je zabio konama na Grbavici u onoj pobjedi Veleža 2:0 prije godinu dana.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zna li se šta ko je na raspolaganju za derbi, zašto se klub ne oglasi?Historicar je napisao/la: ↑15 dec 2020, 14:15Čitam Velež napušta lijevi bek Muharem Čivić, jel ga neko pratio, kakav je, ima li kvalitet da bude rezerva kod nas ? Ja se samo sjecam da je zabio konama na Grbavici u onoj pobjedi Veleža 2:0 prije godinu dana.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Hajd odrone papanski, razguli, znam da si debilčina, ali nisam bas znao sa si ovoliki debilSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 dec 2020, 14:36Zna li se šta ko je na raspolaganju za derbi, zašto se klub ne oglasi?Historicar je napisao/la: ↑15 dec 2020, 14:15Čitam Velež napušta lijevi bek Muharem Čivić, jel ga neko pratio, kakav je, ima li kvalitet da bude rezerva kod nas ? Ja se samo sjecam da je zabio konama na Grbavici u onoj pobjedi Veleža 2:0 prije godinu dana.

- BordoSarajevo
- Kontakt:
I da nije istina, a vjerujem da jeste jer znam kakav je Ahmetović čovjek, veliki naklon i poštovanje. 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Kaze Ahmo isto, ja sedam ja deset... dajte malom Andreju 

Slavisi ne bi dao ovce da cuvaNapapijri je napisao/la: ↑15 dec 2020, 14:31Napusta radi beka koji bi bio dostojan naseg dresa. Vjerovatno kao zamjena, ali igrac koji bi pomogao u mnogome kada Pidro odmara. Spominjao sam ga jos u Radniku dok je bio. Slavisa Radovic.alacious je napisao/la: ↑15 dec 2020, 14:18Po mom mišljenju ništa vrijedno pažnje, prosječan igrač, daleko ispod PidreHistoricar je napisao/la: ↑15 dec 2020, 14:15Čitam Velež napušta lijevi bek Muharem Čivić, jel ga neko pratio, kakav je, ima li kvalitet da bude rezerva kod nas ? Ja se samo sjecam da je zabio konama na Grbavici u onoj pobjedi Veleža 2:0 prije godinu dana.
Sve sto je on napravio protiv nas je da je nokautirao Vladana i poslije dobio zuti
U biti dakle crveni trebao imati unutar poluvremena
Prelos
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ne treba bazirati misljenje na osnovu jednog meca, ja sam ga eto upamtio iz doba Radnika i to se ne odnosi samo na meceve protiv nas.Denchi je napisao/la: ↑15 dec 2020, 14:54Slavisi ne bi dao ovce da cuva
Sve sto je on napravio protiv nas je da je nokautirao Vladana i poslije dobio zuti
U biti dakle crveni trebao imati unutar poluvremena
Prelos
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Dobro sta je napravio mimo te tekme?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoForza
- Kontakt:
ne treba dovoditi igrače iz osrednjih klubova naše lige izuzev nekih ekstra mladih, i hodžić je bio dani alves u radniku
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Bio je dio jedne od boljih odbrana u ligi tada, redovno pravio visak na strani sa krilom, centrirao i uposljavao napadace, otprilike ono sto je Pidro kod nas radio prije povrede. Ne kazem da je za prve postave, samo da bih ga razmotrio kao rezervnu opciju prije nego Civica i sl.,jer se na tu temu pisalo. Cisto da otklonimo i tu dilemu, najvise bih volio priliku dati Imamovicu.
Mislim da ce naši iz nase lige dovesti samo nekog mladjwg tipa Bradonjić i Mahmić pa i Alić (ako budu ovi igraci pametni pa procijene da im mi ipak nudimo najbolji izlog i priliku za afirmaciju) a iskusnije igrače izvan BiH. Sto se tice Krpica mislim da je to sve šuplja u vezi moguceg dolaska kod nas. Sumnjam.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Gospodo mahalaši, čaršijaneri i matori, zadrigli jugonostalgičari, ovo što je Merso uradio je karakteristika legende, dokaz zahvalnosti i dubokog poštovanja prema klubu! A sad se malo presaberite sami sa sobom i zapitajte se kakvim sve ljudima prišivate taj epitet "legende".
Naravno, ako je tačno ovo.
Naravno, ako je tačno ovo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
I ja sam za Radovića još dok je u Radniku igrao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka