FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Meni je Krpic silan nekakav kao Dudic sto je trener , mi imamo fine kulturne igrace , malo Rahman zeza al boze moj , Krpic bi nekako samo tenzije dizao , najvise volim mirne igrace , suti i trenira ...
victor ibarbo
You are someone else I am still right here
jes' jes' spominjali su insajderi Seriu Afera je napisao/la: ↑15 dec 2020, 12:34victor ibarbo

- SarajevoForza
- Kontakt:
Sjećam ga se iz Rome od prije nekoliko sezona. On, Gervinho, Doumbia i Iturbe jedan od, ako ne i najbrži napad na svijetu, ali samo što nisu imali nikakvog kvaliteta pored brzine
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- Shategabri
- Kontakt:
Kakav Krpić, nismo mi komšije da pogazimo sami sebe.Pitar6785 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 11:57Dobra ideja obavezno stavit u klauzuli..robertkosar je napisao/la: ↑15 dec 2020, 07:27Moze al da se javno popisa na Meljin dresPitar6785 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 06:04Meni Krpic nesmeta al ugovor na 7 mjeseci..
Krpic je propali igrac koji moze samo u pl bh igrat, i stas jedino u zelji kod nad i slobodari.
Sloboda prazna ko probusena lopta zeljo vise ni da prosi nezna, mi jedino puni ko Amazonov vlasnik..
Ja krpu vidim samo ko igraca slobode..
**** svi smo govorili ahmet dizel sa polavode,ili yugobez mjenjaca sad ga zelimo sa37 godina da igra.
Suljo 7 mjeseci ugovor 200 km plata veca neg u slobodi u zelji ako hoces burum nes ko te ****![]()
I dodat da francuski kljuc ostavi u tuzli
Koševo Zapad
Ako ce se dovoditi konkurencija Pidri nek to bude bek, a ne izmisljeni bek kao Tomasevic, imamo Salcina takvog.
Po meni je najbolji Alic iz MDK, dobar a ne bi imao nista protiv da bude na klupi u najvecem klubu u BiH
Po meni je najbolji Alic iz MDK, dobar a ne bi imao nista protiv da bude na klupi u najvecem klubu u BiH
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
I tražiti da se promijene pravila fudbala, odnosno da se omoguće "leteće izmjene" kao u rukometu. Kad god je slobodnjak, daj malog Alića

Što se mogne zadržati mogne, ove glavne vedete. Treba malo osvježiti. Riješit se Hodžića, Handžića, Đafića.
Dovesti Irfana, Nedima, štoper (iz lige dovoljno dobar da uleti kad zatreba), malo jači lijevi bek čisto da Pidru motiviše malo više. To je da niko ne ode. Ako odu Rahman, Benjo, Mili, nadam se da će dovesti zamjene koji će biti isti nivo ako ne i veći.
Dovesti Irfana, Nedima, štoper (iz lige dovoljno dobar da uleti kad zatreba), malo jači lijevi bek čisto da Pidru motiviše malo više. To je da niko ne ode. Ako odu Rahman, Benjo, Mili, nadam se da će dovesti zamjene koji će biti isti nivo ako ne i veći.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Alić se dosad pokazao kao dobar al bio je dobar i Dušan Hodžić. U svakom slučaju potpuno povjerenje u odabir Hadžije i Vinka koga god dovedu.
- Shategabri
- Kontakt:
Hadžića? Pa igra čovjek standardno, jes druga turska, ali čisto sumnjam da bi se vratio u PL.
Koševo Zapad
Dok je Ahmetovic u klubu, sigurno medju top 3 plate ima u ekipe, skupi napadac se nece dovoditi.
Za Rahmanovića možemo reći da ima zamjenu već, jer pomicanjem Sušića na AMF dobivamo novu dimenziju u navalnom redu, uz Zinedina na klupi kojeg još uvijek čekamo da se "dokaže" jer mislimo da nije na svom nivou.Kamuflazn je napisao/la: ↑15 dec 2020, 13:15Što se mogne zadržati mogne, ove glavne vedete. Treba malo osvježiti. Riješit se Hodžića, Handžića, Đafića.
Za Tatara imamo "zamjene", ali nisu adekvatne i tu bi trebali izvuci nekog jakog kako bi ga nadomjestili.
Za Miličevića bi se trebali baš potruditi kako bi ga nadomjestili.
Nadam se da smo dovoljno pametni i mudri da zadržimo makar 2/3, ako ne 3/3 ovu zimu i nadam se da i igrači gledaju u tom smjeru - ostanka za "historiju".
- Shategabri
- Kontakt:
Dosad je bila praksa da se igrači zadrže, držimo core ekipe i sve to nam se vraća dobrim.
Problem je što igračima ističu ugovori, dva golmana, Tatar, Rahman, Miličević, Oremuš...nadam se da će iz uprave sa većinom produžiti ugovore, ako ništa da se prodaju, da ne idu džabe.
Mada mislim da je i Tataru i Rahmanu najbolje da ne idu još, da sačekaju možda još jednu sezonu.
Problem je što igračima ističu ugovori, dva golmana, Tatar, Rahman, Miličević, Oremuš...nadam se da će iz uprave sa većinom produžiti ugovore, ako ništa da se prodaju, da ne idu džabe.
Mada mislim da je i Tataru i Rahmanu najbolje da ne idu još, da sačekaju možda još jednu sezonu.
Koševo Zapad
Ahmetović je na manjoj plati nego prije. Sam je to zahtijevao. Toliko o njemu.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Jel rekao da voii sarajevo vise od zivota?
Nije. Dakle to sto nece pare od kluba jer smatra da je previse nista ne dokazuje
Nije. Dakle to sto nece pare od kluba jer smatra da je previse nista ne dokazuje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Naravno da jeste

Ma bolan, njemu ni ne treba plata koliko mu kone para duguju

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne pika se ako nije zaplakao na Hayatu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amcho1, Amidzaa, AuroraBorealis, avalPacidoroP, benko21, boki86, Bordo10, budzak, CentarsutNaClanak921, Chony533, ErosViverosViv, Fudo, Gomis99, Haksss, Hordas1990, Imamkarbarum, James1987, Kyle88, misstianopenaldo, mma_hz, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Proximic, riki46, sekac, Tarapi, UltraSa46, Venom, VolimoSarajevo i 312 gostiju.