Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- chelsea358
- Kontakt:
Re: Formula 1
Tsunoda i sluzbeno vozi za alphatauri
Zak kao Brad Pitt.

-
- Kontakt:
Nando je masina. Nadam se da ce ga Renault (Alpine) ispratiti sa dobrim bolidom. Ne mogu ni zamisliti kakve bi on krugove vrtio u Mercedesu, i kad nije u prajmu.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 16 dec 2020, 15:16, ukupno mijenjano 2 puta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mene zanima kako ce Aston Martin uklopiti rozu boju BWT-a sa svojom zelenom i na sta ce to licitiDonnie Darko je napisao/la: ↑14 dec 2020, 22:43Zanima me da li će mijenjati livery, odnosno da li će dodavati Mercedesovu sivu. Nadam se da će nastavit sa evoluciom ovih narandžasto-plavih, jer izgledaju vrh i imaju potencijala.
Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A dobro za njih je sigurno da će biti britanska zelena i bwt roza, pitanje je kako će uklopit. Meni je to baš kul kombinacija u teoriji, baš unikatno i prepoznatljivo bi bilo, pogotovo ako urade na lijep način.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 15:00Mene zanima kako ce Aston Martin uklopiti rozu boju BWT-a sa svojom zelenom i na sta ce to licitiDonnie Darko je napisao/la: ↑14 dec 2020, 22:43Zanima me da li će mijenjati livery, odnosno da li će dodavati Mercedesovu sivu. Nadam se da će nastavit sa evoluciom ovih narandžasto-plavih, jer izgledaju vrh i imaju potencijala.

Ima potencijala kako god. I svakako će biti bolje od recimo Alpine i još jedne dosadne plavo-crveno-bijele kombinacije.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neki holanđani prenose da je Perez 100% Maxov timski kolega 2021.
Donnie Darko je napisao/la: ↑17 dec 2020, 22:55Neki holanđani prenose da je Perez 100% Maxov timski kolega 2021.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Albon je vozio katastrofalna i brukao se u odnosu na Maxa.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma bit će i Perez znatno sporiji od Maxa, ali će mnogo manje griješit i bit će 4. mnogo češće, i upadat će na podijume kad ova trojica na vrhu zaribaju. Ako se Ferrari vrati, Red Bullu će morati osvojiti maksimalno bodova koliko im se pruži, da bi bili drugi.
Izgleda Schumacher i Fittipaldi u HAASu.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
To Mazepin dobija nogu?

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Haas bez Mazepinovog novca, i ako Ferrari ne napravi ogroman iskorak sa motorom, vrlo moguće smijenjuje Williams sa začelja.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 21 dec 2020, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam ubijedjen da ce Haas biti najlosija momcad na gridu u 2021. i da ce ih Williams preteci.
Možda... znamo da su oslonjeni na ferrari. E sada ako ferrari napravi konkurentan motor.. znači pravo konkurentan, koji se može boriti za pobjednička postolja, Haas bi to sigurno uklopio u svoju šasiju i aerodinamički paket koji bi mu omogućio da bude u sredini poretka. Ako ostane na ovogodišnjim specifikacijama.. onda se zna.. zadnji i prije početka sezone.
Ima i Williams Mercedesov motor, pa su tarabe godinama. Hass je u puno vecem belaju samo od loseg motora.
P.S. Zanimljiv klip iz 2000. godine. Hamilton u kartingu.
P.S. Zanimljiv klip iz 2000. godine. Hamilton u kartingu.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.