Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Očekivani epilog pred kraj sezone, kada se Mercedes okreće već sezoni 2021.g, tako da je stagnirao razvoj bolida. Koliko je zapravo jak bolid u odnosu na druge pokazala je i prošla utrka.
- LlullSergio
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da je Perez potpisao jednogodišnji ugovor sa RB.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nije mi omiljeni vozac na gridu, ali veliki si Sebastiane.[Vettel's message to Charles] "To Charles, you are the most talented driver I came across in 15 years of F1. Don't waste it." "Whatever you do to be happy and smile. Thanks for everything!" -Seb
https://f1.pulsmedia.hr/gdje-pratiti-formulu-1/
I u HR naredne godine F1 ide na SK kanalima. Blazicko se oprostio od gledalaca.
I u HR naredne godine F1 ide na SK kanalima. Blazicko se oprostio od gledalaca.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Mclaren Mercedes od danas ponovo.
Kako samo mocno zvuci

Kako samo mocno zvuci
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zanima me da li će mijenjati livery, odnosno da li će dodavati Mercedesovu sivu. Nadam se da će nastavit sa evoluciom ovih narandžasto-plavih, jer izgledaju vrh i imaju potencijala.
Dobar ovaj mali Alonso, moglo bi biti nešto od njega.During a qualifying simulation run towards the end of the day, Alonso put in a lap of 1m36.333s - which was faster than both Renault drivers Esteban Ocon and Daniel Ricciardo produced in qualifying for last weekend's Abu Dhabi Grand Prix.
- chelsea358
- Kontakt:
Tsunoda i sluzbeno vozi za alphatauri
Zak kao Brad Pitt.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nando je masina. Nadam se da ce ga Renault (Alpine) ispratiti sa dobrim bolidom. Ne mogu ni zamisliti kakve bi on krugove vrtio u Mercedesu, i kad nije u prajmu.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 16 dec 2020, 15:16, ukupno mijenjano 2 puta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mene zanima kako ce Aston Martin uklopiti rozu boju BWT-a sa svojom zelenom i na sta ce to licitiDonnie Darko je napisao/la: ↑14 dec 2020, 22:43Zanima me da li će mijenjati livery, odnosno da li će dodavati Mercedesovu sivu. Nadam se da će nastavit sa evoluciom ovih narandžasto-plavih, jer izgledaju vrh i imaju potencijala.
Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A dobro za njih je sigurno da će biti britanska zelena i bwt roza, pitanje je kako će uklopit. Meni je to baš kul kombinacija u teoriji, baš unikatno i prepoznatljivo bi bilo, pogotovo ako urade na lijep način.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 15:00Mene zanima kako ce Aston Martin uklopiti rozu boju BWT-a sa svojom zelenom i na sta ce to licitiDonnie Darko je napisao/la: ↑14 dec 2020, 22:43Zanima me da li će mijenjati livery, odnosno da li će dodavati Mercedesovu sivu. Nadam se da će nastavit sa evoluciom ovih narandžasto-plavih, jer izgledaju vrh i imaju potencijala.

Ima potencijala kako god. I svakako će biti bolje od recimo Alpine i još jedne dosadne plavo-crveno-bijele kombinacije.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neki holanđani prenose da je Perez 100% Maxov timski kolega 2021.
Donnie Darko je napisao/la: ↑17 dec 2020, 22:55Neki holanđani prenose da je Perez 100% Maxov timski kolega 2021.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Albon je vozio katastrofalna i brukao se u odnosu na Maxa.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma bit će i Perez znatno sporiji od Maxa, ali će mnogo manje griješit i bit će 4. mnogo češće, i upadat će na podijume kad ova trojica na vrhu zaribaju. Ako se Ferrari vrati, Red Bullu će morati osvojiti maksimalno bodova koliko im se pruži, da bi bili drugi.