FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 17 dec 2020, 06:54

90minut je napisao/la:
17 dec 2020, 03:43
forgempp je napisao/la:
17 dec 2020, 03:37
Ma Amar je doktor lige to se i dokazalo koliko god da ih ne volim.
Samo kad gledam derbije, kako je nadmudrio 2x Husrefa i slobodno mogu reci i ovaj derbi je nadmudrio naseg trenera, mi smo ih ubili u prvom poluvremenu i zahvaljujuci nasim greskama su ostali u zivotu, a onda nam je uvalio romb na koji ne da nismo imali odgovor, vec su bili bolji u tom drugom poluvremenu.
Za mene je najbolji trener lige, vidi sto ostali ne vide na terenu to je sigurno, a to sto su gubili od tih slabijih ekipa je rezultat nekonstantnosti njegove ekipe i igrača.
Ne kazem ja, nije on vrhunski trener, i on grijesi, zato i jest u bhtpl a ne u nekoj top10 ligi.

Ugl volio bih da ode u repku i da napusti klub pa bismo tek vidjeli u kakvom je seljo ambisu.
Nije ga nadmudrio sekunde desilo nam se ove sezone više puta da smo u drugom totalne karine poslije derbija bi ja rekao isto da je maestralno odradio poluvrijeme i nalozio ih, al' vidjelo se to jasno u ostatku sezone da u drugom padnemo i budemo druga ekipa.

Evo i protiv Slobode si vidio isto cak smo ga i primili s igracem više.
On reaguje dobro u toku tekme, na poluvremenu takodje, mjenja odlicno ali, precesto je ove sezone poceo kriminalno 12 tekmi su gubili u prvom poluvremenu pa se morali vracat ukljucujuci derbi to je fula od pocetne postave, ne zna ekipe u ligi vise jer se bavi zeljom i klubom i jos igracima i igrom....a evo na kraju polusezone ne mogu vise ni okrenut stari i umorni....jos bez para pa nema ni motiva...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 17 dec 2020, 07:06

Boga mi raja kaze Rahman dolaze nam dva igraca, sjebali se oni svi. Molio ga da mi kaze, nece, kaze budala si ne znas drzat u sebi nista. Nema niko ko se moze poredit sa njima. Jedan je napadac.

Ps. Zavrsio mi dres od Hareta, valjda mi nece fulit ime ili adresu.
ORIGINAL 1987

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 dec 2020, 07:32

forgempp je napisao/la:
17 dec 2020, 03:37
Ma Amar je doktor lige to se i dokazalo koliko god da ih ne volim.
Samo kad gledam derbije, kako je nadmudrio 2x Husrefa i slobodno mogu reci i ovaj derbi je nadmudrio naseg trenera, mi smo ih ubili u prvom poluvremenu i zahvaljujuci nasim greskama su ostali u zivotu, a onda nam je uvalio romb na koji ne da nismo imali odgovor, vec su bili bolji u tom drugom poluvremenu.
Za mene je najbolji trener lige, vidi sto ostali ne vide na terenu to je sigurno, a to sto su gubili od tih slabijih ekipa je rezultat nekonstantnosti njegove ekipe i igrača.
Ne kazem ja, nije on vrhunski trener, i on grijesi, zato i jest u bhtpl a ne u nekoj top10 ligi.

Ugl volio bih da ode u repku i da napusti klub pa bismo tek vidjeli u kakvom je seljo ambisu.
Daleko mu kuca bila, i kone još vodio dugo, dugo.
Amin

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 17 dec 2020, 07:39

Denchi je napisao/la:
17 dec 2020, 06:47
90minut je napisao/la:
17 dec 2020, 03:05
Gube igraci koji nisu dobili platu i nije bilo motivacije na terenu zbog toga su gubili to se jasno vidjelo..
Jesam ja pretjerao oko šetanja, al' da mu daš iste uslove da su mu igraci zadovoljni konstantno kao što su nasi jer im ništa ne nedostaje u životu pored fudbala onda bi vidio drugu ekipu totalno i sad bi imao 3 boda prednosti maksimalno jer smo odigrali polusezonu iz snova.
Mozda

Ali to bi znacilo da on ne bude Amar, sto je srz problema, svaku titulu je donio tako sto je bio glavni u klubu, i to mu je nacin rada, kad ne moze igrace farbat pricom vise i manipulisat i ucjenjivat platama onda je tuta....kad ne moze satrirat znas mi smo mali zeljo a oni su bogati hajmo ih slomit i te furke...

Jer su imali redovne plate igraci kad je tek dosao pa sta bi? 0-3

Njegov skor kad je klub sredjen je kharina i van nasih granica....on zivi i pliva u haosu, tu je najjaci...
Zadnja recenica je na mjestu, pogotovo kad su ostali oko njega isto karine.
Zato je i osvajao titule, a imao je isto dvije uzastopne jedna od njih baš okružena špekulacijama i na oko vidljivim prodanim utakmicama.
1 titula nije regularna u to sam siguran.

Sarajevo se stabilizovalo vec od 2014 i diglo na nivo i cak i bez osvajanja titula opet bi bili glavni za osvajanje zbog finansijske situacije, zato kad igras evropu glavno takmicenje nekoliko godina uzastopno to te stavlja u još bolju poziciju za narednu sezonu.

Sve u svemu pare su glavne kad imaš najbolji roster igraca još uz to svi sretni i zadovoljni rezultati ce sami dolaziti.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 dec 2020, 07:51

Ja bi rekao organizacija i logistika koju ti pare mogu donijeti ako si pametan su temelj za izgradnju velikog kluba

Jer imas i Azmira s parama pa nista...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 17 dec 2020, 08:04

Denchi je napisao/la:
17 dec 2020, 07:51
Ja bi rekao organizacija i logistika koju ti pare mogu donijeti ako si pametan su temelj za izgradnju velikog kluba

Jer imas i Azmira s parama pa nista...
Ma mi smo došli na dno s Baljkom dakle do te mjere da ti igraci viršle jedu, i pametni ljudi su izganjali investitora i pocelo je sve.

Željo se nikad nije otarasio duga to je glavna stvar oni se jos uvijek krpe kao što smo se mi krpili tad nama je covjek platio svaku marku duga i cim to uradiš mozes poceti graditi i postepeno su rezultati sami dolazili, a od 2017 je vec dominacija tog pocetnog temelja.

Kod plavih ces svake godine imati probleme s platama to je jednostavno neminovno i zbog toga cemo uvijek biti u boljoj poziciji upravo zbog tih stvari se moze reci da je nama Zrinjski pravi konkurent vec od naredne sezone ih ocekujem među prve dvije pozicije.

Mi cemo narednu sezonu biti isti kvalitet ako ne i jaci oni mogu samo isti ostati jer jednostavno nemaju izbora.

Navijaci kao navijaci ce traziti kao što smo mi trazili kad su igraci virsle jeli realnost je nesto drugo.

Još kad Tino uleti u formu i ako se ne povrijedi uz nekog napadaca pa mogli bi mi sezonu neporazeni završiti.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 dec 2020, 08:08

Ja ne mogu vjerovati da grad, kanton, i mi ne možemo skupiti 600 eura za teren na Koševu. Brzo će Evropa nećemo valjda opet u Zenicu.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 17 dec 2020, 08:14

amypitar je napisao/la:
17 dec 2020, 08:08
Ja ne mogu vjerovati da grad, kanton, i mi ne možemo skupiti 600 eura za teren na Koševu. Brzo će Evropa nećemo valjda opet u Zenicu.
Šta nama uopšte treba da ne igramo u Zenici

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 17 dec 2020, 08:15

amypitar je napisao/la:

600 eura ili 600 000 eura :mrgreen:

btw zar nije skuplji teren bio na grbavici, cini mi se skoro 2 miliona KM

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 dec 2020, 08:23

amypitar je napisao/la:
To je uefin fond na koji mozes aplicirat ali moras obezbjedit projekat i imati plan novog uredjenja stadiona, sto ne bi trebalo biti problem....

Pomicanje tribina i terena takodje moze biti problem poslije ako bi sad radili neki vrhunski teren, ali prvo da uzmemo stadion pa cemo dalje o tome....

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 dec 2020, 08:25

kirba je napisao/la:
17 dec 2020, 08:15
amypitar je napisao/la:

600 eura ili 600 000 eura :mrgreen:

btw zar nije skuplji teren bio na grbavici, cini mi se skoro 2 miliona KM
Tako nesto je i njih izasao a pola savez/uefa uradila...

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 dec 2020, 08:26

PeakyBlinders je napisao/la:
17 dec 2020, 07:06
Boga mi raja kaze Rahman dolaze nam dva igraca, sjebali se oni svi. Molio ga da mi kaze, nece, kaze budala si ne znas drzat u sebi nista. Nema niko ko se moze poredit sa njima. Jedan je napadac.

Ballotelli i Scott Brown?
Koševo Zapad

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 dec 2020, 09:11

PeakyBlinders je napisao/la:
17 dec 2020, 07:06

U ovo ni maksum ne vjeruje..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 17 dec 2020, 09:27

@zuka

Zasto smo pali na transfermarketu za 1.3M??? Vrijedili smo preko 10M, a sad 8.8M???
Nemamo poraza vise od godinu dana, u Evropi igrali fino...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 dec 2020, 09:29

ado-hz je napisao/la:
17 dec 2020, 09:27
@zuka

Zasto smo pali na transfermarketu za 1.3M??? Vrijedili smo preko 10M, a sad 8.8M???
Korona tajm
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Budala
Kontakt:

Post Postao/la Budala » 17 dec 2020, 09:37

Rahma je napisao/la:
17 dec 2020, 00:13
Nadam se da vise nikada nece biti uapaljena baklja na tribinama, jer onda ovo clanstvo gubi smisao... Svi zajedno, glasom, dlanom i bordo salom.
Hoće 😉
Pivo, tučnjava i nogomet!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 dec 2020, 09:39

Treba da se pali, ali po dogovoru, koordinirano...šta ćeš je paliti sa MDK recimo ili nekom tako ekipom.
Može derbi, proslava titule i tako te stvari.
Koševo Zapad

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 17 dec 2020, 09:39

BordoSarajevo je napisao/la:
16 dec 2020, 20:19
Gdje je ta dijaspora? Šta je njima 50 eura za 5 članskih, za sebe i svoje najbliže? Ajmo.
Puno je njima 50 evrica, jbg bolje je za te pare otici na večeru, staviti slike na FB, Insta… da se familija nagleda kako dobro žive :bih: :bih:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 dec 2020, 09:41

ado-hz je napisao/la:
@zuka

Serbecic nije vise tu to je 0.5 samo on. imas dosta "stari" igraca ko Ahmetovic, Oremus, Krste, Pejovic koji idu dolje. Zinedin i Salcin klupa, Sabanovic povreda, Hodzic sto je los. :D i tako dalje.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 17 dec 2020, 09:54

Zukanovic je napisao/la:
17 dec 2020, 09:41
ado-hz je napisao/la:
@zuka

Serbecic nije vise tu to je 0.5 samo on. imas dosta "stari" igraca ko Ahmetovic, Oremus, Krste, Pejovic koji idu dolje. Zinedin i Salcin klupa, Sabanovic povreda, Hodzic sto je los. :D i tako dalje.
Slazem se, hvala na objasnjenju drug ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, InatSilniBosanski, samoFKS i 20 gostiju.