Ja se s tim slazem, ali mi nikako nije jasno zasto Dupovcu nisi povecao cijenu? Ako je iko zasluzio, to je on, od pocetka ove sezone igra u prejakoj formi, ne mogu se nijedne vece greske sjetiti da je napravio...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Molimo navijace drugih klubova da ne pisu na temi predvidjwnoj za navijace fks,dovidjenja i prijatno...
Dupovac ima 29 godina mogao sam ga staviti na 250.000 to jest. ali sada 50 gore ili dolje nije toliko bitno.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Što vam je toliko bitan taj Transfermarkt? Dobar sajt za brzo i detaljno pogledati CV svih igrača, ali sad da je nešto bitno jel ovaj 500 ili 800 i slično, nigdje veze, po meni. Nijednom klubu to nije mjerilo kad izađe na tržište, niti će to gledati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pa mnogi klubovi na osnovu toga salju inicijalnu ponudu za igraca, zato nije lose imati i solidne cifre. Siguran sam da i Zuku i sl.,neko kontrolise u postavljanju cijena.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:08Što vam je toliko bitan taj Transfermarkt? Dobar sajt za brzo i detaljno pogledati CV svih igrača, ali sad da je nešto bitno jel ovaj 500 ili 800 i slično, nigdje veze, po meni. Nijednom klubu to nije mjerilo kad izađe na tržište, niti će to gledati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kakvo vam je misljenje o Zakaricu? Istice mu ugovor 5.2.2021g
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Skup da sjedi na klupi, ne sjedi mu se na klupi, nema kvalitet za prvih 11 kod nashordasDoboj je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:23Kakvo vam je misljenje o Zakaricu? Istice mu ugovor 5.2.2021g
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako bi prodavali Fanima, vrlo rado bih ga vidio kod nas. Malo duze je hvatao ritam u Borcu, ali odlican igrac u svakom pogledu.hordasDoboj je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:23Kakvo vam je misljenje o Zakaricu? Istice mu ugovor 5.2.2021g
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo recimo da Tataru stoji cijena milju, stvarno misliš da će neko poslati toliko samo zato što tako stoji? Nebitno da li ima ugovor još godinu ili mu ističe na ljeto.Napapijri je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:17Pa mnogi klubovi na osnovu toga salju inicijalnu ponudu za igraca, zato nije lose imati i solidne cifre. Siguran sam da i Zuku i sl.,neko kontrolise u postavljanju cijena.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:08Što vam je toliko bitan taj Transfermarkt? Dobar sajt za brzo i detaljno pogledati CV svih igrača, ali sad da je nešto bitno jel ovaj 500 ili 800 i slično, nigdje veze, po meni. Nijednom klubu to nije mjerilo kad izađe na tržište, niti će to gledati.
Pitanje koliko je relevantan s obzirom ko ga vodi i ko uređuje (nemoj se uvrijediti Zuka).
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pa zato i mislim da mu ne moze stojati milju jer ima neko ko kontrolise Zuku i ostale. Ako to nije tacno, onda stranica jeste besmislena, izuzev cinjenice da mozes vidjeti neciji historijat nastupa i klubova.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:28Evo recimo da Tataru stoji cijena milju, stvarno misliš da će neko poslati toliko samo zato što tako stoji? Nebitno da li ima ugovor još godinu ili mu ističe na ljeto.Napapijri je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:17Pa mnogi klubovi na osnovu toga salju inicijalnu ponudu za igraca, zato nije lose imati i solidne cifre. Siguran sam da i Zuku i sl.,neko kontrolise u postavljanju cijena.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:08Što vam je toliko bitan taj Transfermarkt? Dobar sajt za brzo i detaljno pogledati CV svih igrača, ali sad da je nešto bitno jel ovaj 500 ili 800 i slično, nigdje veze, po meni. Nijednom klubu to nije mjerilo kad izađe na tržište, niti će to gledati.
Pitanje koliko je relevantan s obzirom ko ga vodi i ko uređuje (nemoj se uvrijediti Zuka).
17.12.2008. - 17.12.2020.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- TheNorthFace
- Kontakt:
mnogo ozbiljniji klubovi su znali skautirati igrače s football manager-a, a da transfermarkt ne može uticati na neku inicijalnu ponudu...Napapijri je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:33Pa zato i mislim da mu ne moze stojati milju jer ima neko ko kontrolise Zuku i ostale. Ako to nije tacno, onda stranica jeste besmislena, izuzev cinjenice da mozes vidjeti neciji historijat nastupa i klubova.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:28Evo recimo da Tataru stoji cijena milju, stvarno misliš da će neko poslati toliko samo zato što tako stoji? Nebitno da li ima ugovor još godinu ili mu ističe na ljeto.
ne dirajte zuku, samo nek šiba cijene

1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Bomba za svlacionicu.hordasDoboj je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:23Kakvo vam je misljenje o Zakaricu? Istice mu ugovor 5.2.2021g
Sto se tice kvaliteta recimo tu je to negdje kad uporedis Zakarica i Bilbiju sa Tatarom i Fanimom. No ova naša dvojica su bolji ljudi i igraju za ekipu, te pomazu u stvaranju jake atmosfere u ekipi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
615 clanova za nepuna 4 dana
A gdje ce ko sa nama kada se nahajcamo?

- robertkosar
- Kontakt:
Ako nemamo ekonoma za ciscenje kopacki igracima nemam nista protivhordasDoboj je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:23Kakvo vam je misljenje o Zakaricu? Istice mu ugovor 5.2.2021g

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Kakva crna dijaspora ovdje dolaze da zajebavaju pošten narodKemo88 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 09:39Puno je njima 50 evrica, jbg bolje je za te pare otici na večeru, staviti slike na FB, Insta… da se familija nagleda kako dobro živeBordoSarajevo je napisao/la: ↑16 dec 2020, 20:19Gdje je ta dijaspora? Šta je njima 50 eura za 5 članskih, za sebe i svoje najbliže? Ajmo.![]()
![]()
FKS
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvi dan bilo 78, odlično je ovoOsmaDolazi je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:03615 clanova za nepuna 4 dana![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jagodica Bobica: "Racunam da ce Borac biti prvak" 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dobro je al mora dosta više. Moramo se mi navijači svakodnevno aktivirat oko tog, nagovarat ostale pa ako treba i pogurati, poklanjati.. članske.MortemHz je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:10Prvi dan bilo 78, odlično je ovoOsmaDolazi je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:03615 clanova za nepuna 4 dana![]()
A gdje ce ko sa nama kada se nahajcamo?![]()
Mi smo klub koji ima ubjedljivo najviše navijača u državi i kao takvi, moramo imati petocifren broj članova za 2021. godinu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Nek računa, da cemo ga yebat opet.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,