Kopenhagen, Helsinki, Riga...ado-hz je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:59Vjerovatno ima ali mi je mozak stao i bas me zanima hoce li se neko jos sjetiti da mi odgovori na ovo pitanje.
Znate li jos neke klubove u svijetu koji dolaze iz glavnog grada te drzave i nove ime tog grada i igraju u najvisem rangu te drzvave.
Znaci:
Drzava: BiH
Glavni grad: Sarajevo
Klub: FK Sarajevo, igra u najvisem rangu PLBiH
Meni na pamet pada samo Roma, Fc Moskva, Kopenhagen i Pristina...hajd ako se neko sjeca...nek napise....bio je NK Zagreb al oni ne znam da li vise i postoje.
Ima klubova koji nose ime i grada kao npr Milan, Barcelona ali nisu iz glavog grada tih drzava.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Zukanovic je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:15Kemo88 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:03Gdje ovo nadje?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:45Ima interesovanja i konkretnih ponuda. Bio sam veoma blizu transfera tokom ljeta, Famalikao je poslao ponudu Sarajevu, ali se klubovi nisu dogovorili. Koferi su bili spakovani, ali sam uspio da prelomim u glavi i nastavim sa dobrim partijama. Nadam se da će u budućnosti doći prava ponuda - ističe Kovačević.

Tirana, HJK (Helsingen JalkapalloKlub, u prevodu Helsinki FCado-hz je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:59Vjerovatno ima ali mi je mozak stao i bas me zanima hoce li se neko jos sjetiti da mi odgovori na ovo pitanje.
Znate li jos neke klubove u svijetu koji dolaze iz glavnog grada te drzave i nove ime tog grada i igraju u najvisem rangu te drzvave.
Znaci:
Drzava: BiH
Glavni grad: Sarajevo
Klub: FK Sarajevo, igra u najvisem rangu PLBiH
Meni na pamet pada samo Roma, Fc Moskva, Kopenhagen i Pristina...hajd ako se neko sjeca...nek napise....bio je NK Zagreb al oni ne znam da li vise i postoje.
Ima klubova koji nose ime i grada kao npr Milan, Barcelona ali nisu iz glavog grada tih drzava.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ono o čemu su dva pravna tima razgovarala potaknulo je i pitanje staze...Denchi je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:08Ali usvojeno je uklanjanje novim regulacionim planom
Je li izglasano opet nesto? I kad?
Mi smo cak trazili da se atletski klub izmjesti uz nasu obavezu da nadjemo lokaciju koja ce im odgovarati,a teren sadašnjeg atletskog kluba bi bio za druge namjene,medju kojim i dio za hibrid...
Sto se tiče staze na stadionu Opstina je vec tad stavila uslov da se ona ne dira kao sto ni na jednom drugom Olimpijskom stadionu nije izmjestena...
Regulacioni plan nije mijenjan,ali oni su tad ostali pri tom zahtjevu i koliko znam da ce i ova vlast na njemu insistirati...
Sa Mandicem se jos nije zvanično pocelo pregovarati,ali po internim razgovorima svodi se na ono sto sam napisao u postu...
Mogu pojedinci ovdje podcjenjivati i pisati svasta,ali uopste ne shvataju koliko znaci klubu ugovor o upravljačkom udjelu u kome klub stiti svoje investicije..
-
- Kontakt:
A hocete li im i vi kao sto smo zajedno bivsem SDA nacelniku (da mu ime ne spominjem) hebati majku ako nam ne zavrsi sve to do Marta? Ili cete nam predstavljati da to tako mora (isto kao sto nam je onaj uhljup govorio).Vanja8 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:56Uopste nisi u pravu i nemas potrebu lupati gluposti...Pitar6785 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:49Jel moze neko postavit, to gdje mandic rekao da ce nama dat stadion kako nama odgovara. Ja sam sluso 2-3 intervjua i nije to rekao ali nije ni ovo sto danas prica, vec je to umotavao..
Sto se tice lp to se sad vec vidi da cemo kvalifikacije lige prvaka igrat u zenici a grupu lige evrope u zagrebu..
Dali se moze sa Semirom Efendicem dogovorit za Halilovice ili da srusi koju zgradu na otoci
Ako se Stadion sa Opstinom zavrsi do marta mi cemo igrati tekme evrope na njemu jer bi se teren i press room radili odmah,cak bi i grupe mogli igrati na njemu zbog onog UEFA programa solidarnosti gdje ti prvu godinu dozvole ako stadion ne ispunjava sve uvjete...
Hocete li pricati kako vam stranka kaze ili cete objektivno reci da nas je sjebao kao prethodni?
PS Ako nam preda stadion treba mu bistu ispred Koseva napraviti i da ostane vjecno nacelnik sto se mene tice.
Samo nemojte iz supljeg u prazno pricati. Dobar dio vas je lijepo upakovao pred izbore da se samo ceka da Mandic dodje i stadion je nas.
Pa i Konakovic kakav god je uhljup i manipulator manje obrazovanih masa je otvoreno rekao da treba dati stadion Sarajevu! Ovaj pakas otvoreno kaze da nece dati.
Samo me jedna stvar brine
Ko to " MI "...?????OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:32A hocete li im i vi kao sto smo zajedno bivsem SDA nacelniku (da mu ime ne spominjem) hebati majku ako nam ne zavrsi sve to do Marta? Ili cete nam predstavljati da to tako mora (isto kao sto nam je onaj uhljup govorio).Vanja8 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:56Uopste nisi u pravu i nemas potrebu lupati gluposti...Pitar6785 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:49Jel moze neko postavit, to gdje mandic rekao da ce nama dat stadion kako nama odgovara. Ja sam sluso 2-3 intervjua i nije to rekao ali nije ni ovo sto danas prica, vec je to umotavao..
Sto se tice lp to se sad vec vidi da cemo kvalifikacije lige prvaka igrat u zenici a grupu lige evrope u zagrebu..
Dali se moze sa Semirom Efendicem dogovorit za Halilovice ili da srusi koju zgradu na otoci
Ako se Stadion sa Opstinom zavrsi do marta mi cemo igrati tekme evrope na njemu jer bi se teren i press room radili odmah,cak bi i grupe mogli igrati na njemu zbog onog UEFA programa solidarnosti gdje ti prvu godinu dozvole ako stadion ne ispunjava sve uvjete...
Hocete li pricati kako vam stranka kaze ili cete objektivno reci da nas je sjebao kao prethodni?
PS Ako nam preda stadion treba mu bistu ispred Koseva napraviti i da ostane vjecno nacelnik sto se mene tice.
Samo nemojte iz supljeg u prazno pricati. Dobar dio vas je lijepo upakovao pred izbore da se samo ceka da Mandic dodje i stadion je nas.
Pa i Konakovic kakav god je uhljup i manipulator manje obrazovanih masa je otvoreno rekao da treba dati stadion Sarajevu! Ovaj pakas otvoreno kaze da nece dati.
-
- Kontakt:
To je stadion koji je prije svega olimpijski, a onda stadion fudbalskog kluba i ja ga kao takvog želim posmatrati i sve naše aktivnosti će ići u tom pravcu da on bude na usluzi svim građanima kantona i na kraju krajeva države Bosne i Hercegovine. Tu planiramo praviti neke velike manifestacije", dodaje Mandić.
Sto se kaze kod nas u narodu:"Iskali ste, dobili ste"!
- Shategabri
- Kontakt:
Pa eno mu Čevljanovića za manifestacije.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:38To je stadion koji je prije svega olimpijski, a onda stadion fudbalskog kluba i ja ga kao takvog želim posmatrati i sve naše aktivnosti će ići u tom pravcu da on bude na usluzi svim građanima kantona i na kraju krajeva države Bosne i Hercegovine. Tu planiramo praviti neke velike manifestacije", dodaje Mandić.
Nek zajebaju, kazniti ih ko i ovu zelenu bagru odmah na sljedećim izborima.
Koševo Zapad
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Trenutno 776 članova, 19 novih ovo jutro i broj raste.
Al je smor čitati ovo oko stadiona, atletske, politike..
Ono što mene najviše zanima je hoćemol nekog od igrača prodati a vjerujem da ima dosta igrača koji imaju konkretne ponude, tu mislim da Kovačevića, Miličevića, Fanima, Tatara, Rahmanovića, Đokanovića, Pidru..
Ja bi iskreno dvojicu prodao, da probijemo led i povećamo prihode, naravno, ako su ponude dobre. Prodao bi Kovačevića i Đokanovića/Pidru/Fanima, ostale bi sačuvao i produžio ugovor. Naravno, samo u slučaju dobrih ponuda i uz dobar procenat a ne neka sića.

Ono što mene najviše zanima je hoćemol nekog od igrača prodati a vjerujem da ima dosta igrača koji imaju konkretne ponude, tu mislim da Kovačevića, Miličevića, Fanima, Tatara, Rahmanovića, Đokanovića, Pidru..
Ja bi iskreno dvojicu prodao, da probijemo led i povećamo prihode, naravno, ako su ponude dobre. Prodao bi Kovačevića i Đokanovića/Pidru/Fanima, ostale bi sačuvao i produžio ugovor. Naravno, samo u slučaju dobrih ponuda i uz dobar procenat a ne neka sića.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 18 dec 2020, 10:58, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ovo su malo kulturnije manifestacije a mi smo partneri u tomeShategabri je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:40Pa eno mu Čevljanovića za manifestacije.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:38To je stadion koji je prije svega olimpijski, a onda stadion fudbalskog kluba i ja ga kao takvog želim posmatrati i sve naše aktivnosti će ići u tom pravcu da on bude na usluzi svim građanima kantona i na kraju krajeva države Bosne i Hercegovine. Tu planiramo praviti neke velike manifestacije", dodaje Mandić.
Kad bi danas milja pala to bi bilo fantasticno. Ali i do ponedjeljka ako predje u četverocifren broj bice topBordoSarajevo je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:50Trenutno 776 članova, 19 novih ovo jutro i broj raste.![]()
Ono što mene najviše zanima je hoćemol nekog od igrača prodati a vjerujem da ima dosta igrača koji imaju konkretne ponude, tu mislim da Kovačevića, Miličevića, Fanima, Tatata, Rahmanovića, Đokanovića, Pidru..
-
- Kontakt:
Ja kad sam govorio da nije bitna boja nisu mi vjerovali,eto docepo se pozicije i sad opleti kao i svi drugi,mentalitet je cudo..
to je toSanchez1987 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:02Ja kad sam govorio da nije bitna boja nisu mi vjerovali,eto docepo se pozicije i sad opleti kao i svi drugi,mentalitet je cudo..

FKS
Hajde sta serete koji ****, daj da vidim konkretan prijedlog i plan pa cu onda dizati uzbunu... Nisu ljudi jos dosli na fukcije daj odmah, sta odmah, eto general vam nije htio za 4 godine mandata nista srediti...
Normalno da ce ovako pricati, ne koristimo mi jedini stadion, jeste napravljen za nase koristenje i potrebe, ali ima i olimpijski znacaj i renoviran je prije olimpijade od strane grada, ali sta papak zna sta je olimpijada i sta ona atletska predstavlja gradjanima i gradu...
Smirite dozivljaj botovi...
Normalno da ce ovako pricati, ne koristimo mi jedini stadion, jeste napravljen za nase koristenje i potrebe, ali ima i olimpijski znacaj i renoviran je prije olimpijade od strane grada, ali sta papak zna sta je olimpijada i sta ona atletska predstavlja gradjanima i gradu...
Smirite dozivljaj botovi...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Nemojte donisi zakljucke prerano. Kao sto ima ljudi koji lobiraju da nam se dodjeli stadion ima i ovih sto lobiraju kontra. Covjek iz druge stranke koji je sjedio sa Mandicem nedavno mi je rekao da mu je licno Mandic rekao da kada je sport u opstini Centar u pitanju ima 2 parioriteta a to su Stadion Kosevo i FK Sarajevo i drugi je KK Bosna.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:02Ja kad sam govorio da nije bitna boja nisu mi vjerovali,eto docepo se pozicije i sad opleti kao i svi drugi,mentalitet je cudo..
Isto tako ima i ovih sto lobiraju da ne ide. Koji mu pune glavu a vezani su najvise za CSR. Ustanova koja iz budzeta KS i Opstine Centar izvlaci milione na osnovu stadiona a nikad nista ne radi.
Ako ipak Mandic nastavi politiku Ajnadzica, neka zna sjebat ce ga to i prije nego je i mislio. Ali ne samo njega nego i njegovu stranku. A FK Sarajevo ce nastaviti dalje svojim putem, sa Mandicom ili bez njega.
FK Sarajevo nece i ne moze bit taoc ni CSR-a tj stadiona, niti opstine Centar i nacelnika niti navijaca i njihovih simpatija prema Kosevu. FK Sarajevo ce morati krenuti dalje pa gdje mogne mogne.
No sacekajmo jos i nemojmo se zalijetati ni sa kakvim zaključcima.
- PAULUS1234
- Kontakt:
Ma ba Nam ako je pametan negdje napravit stadion od 10 15 milja , pa nek im truhne Kosevo cuj manifestacije, Merlin vam samo moze napunit to komunisticko ruglo da se ne lazemo.. Kamara para bi se morala dat da to lici na Evropski stadion. Al sad za sad dok ova korona hara , Nam i ne razmislja o takvom ulaganju , iskreno ja bi bio zadovoljan da zavrsi akademijuShategabri je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:40Pa eno mu Čevljanovića za manifestacije.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:38To je stadion koji je prije svega olimpijski, a onda stadion fudbalskog kluba i ja ga kao takvog želim posmatrati i sve naše aktivnosti će ići u tom pravcu da on bude na usluzi svim građanima kantona i na kraju krajeva države Bosne i Hercegovine. Tu planiramo praviti neke velike manifestacije", dodaje Mandić.
Ja ne kontam sa vi ocekujete. Semir Zilic kaze da je Nam svakako za organizovanje koncerata i slicnih manifestacija jer je to prilika za zaradu. Od pocetka se naglasavalo da se ide na to da stadion dovedu u cetvrtu kategoriju i ja vjerujem da ce tako biti. To sto su pojedinci mastali o nekim arenama, to je njihov problem.Shategabri je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:40Pa eno mu Čevljanovića za manifestacije.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:38To je stadion koji je prije svega olimpijski, a onda stadion fudbalskog kluba i ja ga kao takvog želim posmatrati i sve naše aktivnosti će ići u tom pravcu da on bude na usluzi svim građanima kantona i na kraju krajeva države Bosne i Hercegovine. Tu planiramo praviti neke velike manifestacije", dodaje Mandić.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Fascinantan je uzorak da isti oni supljeglavci koji su podrzavali i jos uvijek podrzavaju Kesoljuba, podrzavaju i sda. #SamoKazem
A stk se stadiona tice, to je prica koje je gotova. Ispostovat ce se uvjeti FK Sarajevo, ali ce biti i poneka manifestacija. Kao sto rece neko iznad gore, Nam to vidi kao dodatnu priliku za zaradu i to je to.
A stk se stadiona tice, to je prica koje je gotova. Ispostovat ce se uvjeti FK Sarajevo, ali ce biti i poneka manifestacija. Kao sto rece neko iznad gore, Nam to vidi kao dodatnu priliku za zaradu i to je to.
PSPHM
-
- Kontakt:
Nam je planirao graditi , sad nece moci graditi a ebo koncert tog ce biti sigurno , al nista drasticno se nece mijenjat na kosevu , bar da FK Sarajevo ulaze , mozda opstina ...
Trenutno korisnika/ca: Beli98, feniksptica, Galantni, Proximic, striktnosarajevski i 60 gostiju.