Pozz brateee

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nekim sretnicima da, a za pozive imas poimenicno kad prozivaju ljude da prOduze clanaRinu.Kemo88 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:44Jel ovo šuplja da pojedini igrači donose ili zovu za članske?BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:50Trenutno 776 članova, 19 novih ovo jutro i broj raste.![]()
Al je smor čitati ovo oko stadiona, atletske, politike..
Ono što mene najviše zanima je hoćemol nekog od igrača prodati a vjerujem da ima dosta igrača koji imaju konkretne ponude, tu mislim da Kovačevića, Miličevića, Fanima, Tatara, Rahmanovića, Đokanovića, Pidru..
Ja bi iskreno dvojicu prodao, da probijemo led i povećamo prihode, naravno, ako su ponude dobre. Prodao bi Kovačevića i Đokanovića/Pidru/Fanima, ostale bi sačuvao i produžio ugovor. Naravno, samo u slučaju dobrih ponuda i uz dobar procenat a ne neka sića.![]()
Hu iz ju
Pa nek ušminka, da vidimo i to.FCUM je napisao/la: ↑18 dec 2020, 12:37Moramo se pomiriti da zadugo necemo igrati evropske utakmice na kosevu.Mandic je pobjedio zahvaljujuci nasim navijacima i on to zna veoma dobro. Po ovim izjavama on ce ga samo malo usminkati i to je to. A te neke arene i hotele mozemo samo sanjati. A jos veci san da mi kupimo zemljiste i napravimo svoj stadion . Sto se prije pomirimo sa istinom lakse ce biti. Najveca bol sto ovakvu generaciju necemo gledati na svom stadionu vec negdje drugo.
Nešto kontam... učlanim sebe i naravno za maloljetno dijete. Zamisli radosti Benjo donese članske, a ona pjeva : "Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće dati Benjo joj nano nanice"...Lik je napisao/la: ↑18 dec 2020, 12:31Nekim sretnicima da, a za pozive imas poimenicno kad prozivaju ljude da prOduze clanaRinu.Kemo88 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:44Jel ovo šuplja da pojedini igrači donose ili zovu za članske?BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:50Trenutno 776 članova, 19 novih ovo jutro i broj raste.![]()
Al je smor čitati ovo oko stadiona, atletske, politike..
Ono što mene najviše zanima je hoćemol nekog od igrača prodati a vjerujem da ima dosta igrača koji imaju konkretne ponude, tu mislim da Kovačevića, Miličevića, Fanima, Tatara, Rahmanovića, Đokanovića, Pidru..
Ja bi iskreno dvojicu prodao, da probijemo led i povećamo prihode, naravno, ako su ponude dobre. Prodao bi Kovačevića i Đokanovića/Pidru/Fanima, ostale bi sačuvao i produžio ugovor. Naravno, samo u slučaju dobrih ponuda i uz dobar procenat a ne neka sića.![]()
Naravno, nije to mali projekat.Kamuflazn je napisao/la: ↑18 dec 2020, 11:58Ne vjerujem da će se stići uraditi jer će se raditi trava, kopat će se do kine. Ide sve novo. Govorim onako logički neće se stići završiti sve. I nemam ništa protiv zenice ovu godinu ako ćemo iduće godine imati svoj stadion.
Niko ne trazi da se za mjesec sve rijesi, ali dovoljan je jedan intervju da se vidi gsje ce ovo sve voditi.Amca007 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:17Stani brate pa nisu ni preuzeli vlast kako treba. Ko moze za mjesec ista rijesit. Stadion cemo dobiti sad ovde godine sto ide, ne sikirajte se..holyman je napisao/la: ↑18 dec 2020, 08:30Pitanje stadiona u predizbornoj kampanji im je doslo kao kec na desetku. Onaj objavljuje slike sa papetom kao. Da ima ikakve veze sa Sarajevom izjavio bi cisto, korektno, bez okolisanja da ce uciniti sve da Sarajevu predaju Kosevo.
Ne bih se iznenadio i da se konakovic samo htio oprati i udaljiti nakon one izjave da Sarajevu treba Kosevo, u fazonu pjevat cemo muziku za njihove usi.
Sve isti khurac samo drugi dres.
Zivjela opcija Butmir
Ne treba pravit velez od sebe, mi smo kuci u Sarajevu, i Kosevo je stadion Sarajeva, napravljen za Sarajevo a samo ustupljen drzavi za zoi84, igre su prosle, drzava je prosla, vrijeme je da vratimo svoje, kao sto je i JNA stadion vracen Partizanu....nema namjenu ako ga mi napustimo, poslije ce ga neko samo poravnat i napraviti hotel ili soping centarkeno83 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 12:43Ne bih puno da pametujem. Sto se prije ode sa Koševa prije ce glava prestati da boli.
Pogledajte Osijek, pogledajte Velez, tribina po tribina, uz jasan plan i viziju i imaš nešto što je TVOJE, udjes i izadjes kad hoćeš, radis sta hoćeš. Sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno.
Denchi je napisao/la: ↑18 dec 2020, 13:01Ne treba pravit velez od sebe, mi smo kuci u Sarajevu, i Kosevo je stadion Sarajeva, napravljen za Sarajevo a samo ustupljen drzavi za zoi84, igre su prosle, drzava je prosla, vrijeme je da vratimo svoje, kao sto je i JNA stadion vracen Partizanu....nema namjenu ako ga mi napustimo, poslije ce ga neko samo poravnat i napraviti hotel ili soping centarkeno83 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 12:43Ne bih puno da pametujem. Sto se prije ode sa Koševa prije ce glava prestati da boli.
Pogledajte Osijek, pogledajte Velez, tribina po tribina, uz jasan plan i viziju i imaš nešto što je TVOJE, udjes i izadjes kad hoćeš, radis sta hoćeš. Sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno.
Bravo!Denchi je napisao/la: ↑18 dec 2020, 13:01Ne treba pravit velez od sebe, mi smo kuci u Sarajevu, i Kosevo je stadion Sarajeva, napravljen za Sarajevo a samo ustupljen drzavi za zoi84, igre su prosle, drzava je prosla, vrijeme je da vratimo svoje, kao sto je i JNA stadion vracen Partizanu....nema namjenu ako ga mi napustimo, poslije ce ga neko samo poravnat i napraviti hotel ili soping centarkeno83 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 12:43Ne bih puno da pametujem. Sto se prije ode sa Koševa prije ce glava prestati da boli.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, BordoSaga2, Hajdeee, Haksss, Kaunas, keli, laznokrilo, mosarajvosa83, perodeformero, Zagor, zagorski i 67 gostiju.