FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A ko ti je rekao da je izradio?emir79 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 14:35On je sad 4 godine nacelnik i boli ga qrac za bilokakve pritiske. Cim je to politicar, znao sam da ce izraditi. Nabijem ih sve na qrac, svi su oni isti.bordobijeli je napisao/la: ↑18 dec 2020, 13:23Ma samo treba nastaviti vršiti pritisak na Mandica kao i na Ajandzica sto je bio. Traziti koncesiju na 35 godina po našim uslovima ne pristajati na mrvice odbijati kao i dosad dok ne dodjemo na ono sto trazimo. Tim putem smo krenuli i ne treba odustati KOŠEVO SARAJEVU. Ako odustanemo od koncesije i ideje Koševo Sarajevu znaci da je to bila politička ideja radi izbora a ne stvarna želja da Koševo bude nase.
Svakako on ne moze puno bez OV-a.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ovdje o čemu se god krene pisati, njih par uleti i napiše kako je tema pala i kako je nekad bilo prije 10 godina na njoj.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 dec 2020, 14:00To ti je ono čopekanje o kojem sam pisao neki dan. Koja god tema da se pokrene, kroz deset minuta ulijeće petero njih i govori kako im je muka da to i to čitaju, da se kvari tema i da je ista pala qurcu za uši. Šta god se započne, ista spika. Evo danas im je muka od politike, a ona se direktno tiče stadiona.Shategabri je napisao/la: ↑18 dec 2020, 13:24Ne znam šta se pojedini bune, ne treba pisati ono, ne treba ovo, politika, ima li šta drugo...pa pauza je svakako, ucrvaćemo se do nastavka prvenstva![]()
Čekaj samo za mjesec priče kakva će biti![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa vec je promijenio plocu i nije mu prica ona prije nego je izabran za nacelnika. Valjda si procitao intervju u Oslobođenju.Lik je napisao/la: ↑18 dec 2020, 14:50A ko ti je rekao da je izradio?emir79 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 14:35On je sad 4 godine nacelnik i boli ga qrac za bilokakve pritiske. Cim je to politicar, znao sam da ce izraditi. Nabijem ih sve na qrac, svi su oni isti.bordobijeli je napisao/la: ↑18 dec 2020, 13:23Ma samo treba nastaviti vršiti pritisak na Mandica kao i na Ajandzica sto je bio. Traziti koncesiju na 35 godina po našim uslovima ne pristajati na mrvice odbijati kao i dosad dok ne dodjemo na ono sto trazimo. Tim putem smo krenuli i ne treba odustati KOŠEVO SARAJEVU. Ako odustanemo od koncesije i ideje Koševo Sarajevu znaci da je to bila politička ideja radi izbora a ne stvarna želja da Koševo bude nase.
Svakako on ne moze puno bez OV-a.
Nemoj nikoga pravdati molim te, jer nismo ni onog ublehasa prije ovoga.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Naravno da ne pravdam nikog. Slomih se objasnjavajuci od jutros nije sve za javnost i nece se sve preko noci rijesit. Nije stadion lijeha luka. STRPLJENJA!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Nikad slabija postava pitara na forumu sto bi rekao jedan bizmismen sa teme konajoker90 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 14:51Ovdje o čemu se god krene pisati, njih par uleti i napiše kako je tema pala i kako je nekad bilo prije 10 godina na njoj.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 dec 2020, 14:00To ti je ono čopekanje o kojem sam pisao neki dan. Koja god tema da se pokrene, kroz deset minuta ulijeće petero njih i govori kako im je muka da to i to čitaju, da se kvari tema i da je ista pala qurcu za uši. Šta god se započne, ista spika. Evo danas im je muka od politike, a ona se direktno tiče stadiona.Shategabri je napisao/la: ↑18 dec 2020, 13:24Ne znam šta se pojedini bune, ne treba pisati ono, ne treba ovo, politika, ima li šta drugo...pa pauza je svakako, ucrvaćemo se do nastavka prvenstva![]()
Čekaj samo za mjesec priče kakva će biti![]()
![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Svi su oni isti!! Razočarao si me, Mandiću!! Husreeeef Musemić!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako ljudi nisu realni sekunde nedne.
Vi mislite sredi se stadion i to je to...
Shvatite, da stadion nije ISPLATIV da bi se ulagalo radi samo nase lige...
Skupa je ro igracka. Odrzavanje tog stadiona je ko jos jedan Susic.
Da ti 5k navijaca u 15 dana u samo 6-7 mjeseci aktivne igre otplacuju isti, gdje ti sjever napravi kaznu samo zbog bakljada gdje ne mozes pokriti troskove yebene organizacije utakmice...
Vi mislite sredi se stadion i to je to...

Shvatite, da stadion nije ISPLATIV da bi se ulagalo radi samo nase lige...
Skupa je ro igracka. Odrzavanje tog stadiona je ko jos jedan Susic.
Da ti 5k navijaca u 15 dana u samo 6-7 mjeseci aktivne igre otplacuju isti, gdje ti sjever napravi kaznu samo zbog bakljada gdje ne mozes pokriti troskove yebene organizacije utakmice...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Al’ sto onaj brat jutros rece
“Odakle vam da smo mi radi Husrefa protestivali?”
Hahahahahahaha
PSPHM
- TinoSexSusic
- Kontakt:
Sve su to ista gov.na i opet se pokazalo. Mandic ili Ajnadzic, svejedno ko bio, i iz koje stranke, svi su isti. Zato fino uzet zemlju, pa makar na Bjelasnici, i krenut gradit svoj stadion, na svojoj zemlji, pa nek traje i 50 godina proces, al nas nece niko zajebavat.
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možemo li prvo sačekati da jedan jedini dan prođe dok su oni na vlasti pa da sudimo na osnovu toga?TinoSexSusic je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:12Sve su to ista gov.na i opet se pokazalo. Mandic ili Ajnadzic, svejedno ko bio, i iz koje stranke, svi su isti. Zato fino uzet zemlju, pa makar na Bjelasnici, i krenut gradit svoj stadion, na svojoj zemlji, pa nek traje i 50 godina proces, al nas nece niko zajebavat.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prelako je i odustati od stadiona koji je sagradjen za FKSPAPE2 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 14:02Lako je napisati,sve to stoji,problem je to sve napisano rijesiti,da ga i uradis za evropske utakmice iziskuje dosta para a ostace ruglo koje ce vremenom traziti sve vise i vise sredstava za odrzavanje dok se ne urusi!Jos daleko tribine od terena plus atletska,pa bolje se vidi iz Vogosce!Stadion od 15-tak hiljada mjera,da li tu ili negdje drugo a oni nek drze velike manifestacije,Torabije,Pape,koncerte,sve nabrojano u velikom olimpijskom duhu!Mokri snovi!MortemHz je napisao/la: ↑18 dec 2020, 13:03Denchi je napisao/la: ↑18 dec 2020, 13:01
Ne treba pravit velez od sebe, mi smo kuci u Sarajevu, i Kosevo je stadion Sarajeva, napravljen za Sarajevo a samo ustupljen drzavi za zoi84, igre su prosle, drzava je prosla, vrijeme je da vratimo svoje, kao sto je i JNA stadion vracen Partizanu....nema namjenu ako ga mi napustimo, poslije ce ga neko samo poravnat i napraviti hotel ili soping centar![]()
Kupovina zemljista u gradu Sarajevu za stadion nece biti ispod 20 miliona, a to je samo zemljiste...pa onda dozvole, planovi itd pa tek gradnja novog...
To je puno teze nego renovirati Kosevo, nemojte se zavaravati...ne treba odustajati, jer to je nase...nema niko drugi nikakvo pravo a ni bolju namjenu za fudbalski stadion....
Od evropskih tekmi nas trenutno djeli prostor za novinare i teren...to je cat.3 i tu si miran za euro kvale i plasman u grupe jer postoji izuzetak za prvo igranje u grupama...
Poslije toga raditi dalje
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 18 dec 2020, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:09Al’ sto onaj brat jutros rece
Hahahahahahaha

Da li ima iko obrazli u onoj grupi ljudi, da li se zapita sad za koje ideale je lajao na zgradu?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- TinoSexSusic
- Kontakt:
Ja želim da tu ponovo gledamo i velike koncerte i možda neke atlatske mitinge. Tako da, meni je simbol Koševo. Koševo je, da se ne uvrijede navijači Sarajeva puno veće od onoga što je samo za navijače.MortemHz je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:14Možemo li prvo sačekati da jedan jedini dan prođe dok su oni na vlasti pa da sudimo na osnovu toga?TinoSexSusic je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:12Sve su to ista gov.na i opet se pokazalo. Mandic ili Ajnadzic, svejedno ko bio, i iz koje stranke, svi su isti. Zato fino uzet zemlju, pa makar na Bjelasnici, i krenut gradit svoj stadion, na svojoj zemlji, pa nek traje i 50 godina proces, al nas nece niko zajebavat.![]()
U ovom slucaju Kosevo je djevojka, kojoj je FK Sarajevo samo jedna od opcija, po mom misljenju Sarajevo ne treba da bude jedna od opcija, vec jedina opcija, a ne ovako da strepis da li ces moci odigrat utakmicu, jer dodje pevaljka s istoka i zakupi ti stadion + sje.be teren. Neka hvala, eto koliko dugo su na vlasti i vec mozemo viditi kakvi su.
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Pa ako im Sarajevo nije prioritet otici sa Koseva i zatvoriti vise tu stranicu pa nek gospoda ceka Olimpijadu,atletiku posto smo kao nacija poznati atleticari
Od opcije da oni nesto uloze u stadion nema nista pogotovo sada u ovom vremenu corone, kresanja budzeta, besparice itd. Sa njihove tacke gledista stadion je samo parazit koji apsolutno njima ne donosi nikakvu korist, a u politici i biznisu sve se gleda ocima interesa.
E sad sto rece @evander pitanje je koliko je i nasima uopste stalo da uzmu ovakav stadion u svoje vlasnistvo sve i da nam ga daju 1/1,jer u tom slucaju bi imali velike troskove odrzavanja, a povrata novca ni blizu ne bi bilo shodno troskovima.
Sve je ovo meni vrlo konfuzna situacija od samog starta i iskreno ova prica mi djeluje kao jedan koristan populizam svim stranama .
E sad sto rece @evander pitanje je koliko je i nasima uopste stalo da uzmu ovakav stadion u svoje vlasnistvo sve i da nam ga daju 1/1,jer u tom slucaju bi imali velike troskove odrzavanja, a povrata novca ni blizu ne bi bilo shodno troskovima.
Sve je ovo meni vrlo konfuzna situacija od samog starta i iskreno ova prica mi djeluje kao jedan koristan populizam svim stranama .
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 18 dec 2020, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Imaju. Oni svi vole Sarajevo vise od svog zivota. Nas ostale ko ****.skoroalen je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:17JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:09Al’ sto onaj brat jutros rece
Hahahahahahaha![]()
![]()
![]()
Da li ima iko obrazli u onoj grupi ljudi, da li se zapita sad za koje ideale je lajao na zgradu?
PSPHM
- JohnKeynes97
- Kontakt:
PSPHM
Prica o repci BiH, vidjet cemo kad bude tema Fk Sarajevo

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, nedimmmm1337, pinki i 84 gosta.