Fin dzemper
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ali ima likova brane Mandica kao da im je obecao zaposljenje u opstinu cin dodje ba vlast.
Halo ba, mogao je reci, radimo na tome da nadjemo najbolje rjesenje za FK Sarajevo ili nesto slicno. Ali on je direktno rekao da nece dati Sarajevu stadion nego ce ga pokusati osposobiti za atletske mitinge, koncerte i ostale stvari.
Pa nismo slijepi pored vlastitih ociju.
Jedni postava SDA botova,
Drugi postava botova -CETVORKA-,
I najmanje na kraju nas koji trazimo samo interes kluba gdje je receni da stadion treba biti predan po regulacionom planu kako je i zamisljeno kao "arena" FK Sarajevo.
O kakvim on sada atletskim stazama prica.
Neka nam prepusti stadion i nek se ne brine za izgradnju. To je nas posao, svih zaludjenika u bordo boji a ne placenika i botova jedne i druge politicke opcije.
Kakvi smo, dobro i postojimo.
Razmislite kome se prodajete pojedinci? Ova njegova izjava je za protesta odmah cim zvanicno preuzme poziciju.
PS I opstinsko vijece u Centru je glatko od cetvorke tako da ne pravdate da ne moze sve sam uraditi.
Halo ba, mogao je reci, radimo na tome da nadjemo najbolje rjesenje za FK Sarajevo ili nesto slicno. Ali on je direktno rekao da nece dati Sarajevu stadion nego ce ga pokusati osposobiti za atletske mitinge, koncerte i ostale stvari.
Pa nismo slijepi pored vlastitih ociju.
Jedni postava SDA botova,
Drugi postava botova -CETVORKA-,
I najmanje na kraju nas koji trazimo samo interes kluba gdje je receni da stadion treba biti predan po regulacionom planu kako je i zamisljeno kao "arena" FK Sarajevo.
O kakvim on sada atletskim stazama prica.
Neka nam prepusti stadion i nek se ne brine za izgradnju. To je nas posao, svih zaludjenika u bordo boji a ne placenika i botova jedne i druge politicke opcije.
Kakvi smo, dobro i postojimo.
Razmislite kome se prodajete pojedinci? Ova njegova izjava je za protesta odmah cim zvanicno preuzme poziciju.
PS I opstinsko vijece u Centru je glatko od cetvorke tako da ne pravdate da ne moze sve sam uraditi.
-
- Kontakt:
Nasi su spremni na koncesiju direktorica javno kazala, naravno po nasim uslovima. Ajandzic je bio problem, nema ga vise znaci na Mandicu je potez. Mi smo svoje kazali i uprava i vlasnik i navijaci zelimo koševo.Zip je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:06Kako ljudi nisu realni sekunde nedne.
Vi mislite sredi se stadion i to je to...![]()
Shvatite, da stadion nije ISPLATIV da bi se ulagalo radi samo nase lige...
Skupa je ro igracka. Odrzavanje tog stadiona je ko jos jedan Susic.
Da ti 5k navijaca u 15 dana u samo 6-7 mjeseci aktivne igre otplacuju isti, gdje ti sjever napravi kaznu samo zbog bakljada gdje ne mozes pokriti troskove yebene organizacije utakmice...
- siroliver69
- Kontakt:
Maximum koji se moze desiti je da vlast osposobi stadion na nivo cat 4, a i to ne uskoro, jer se nema para za puno bitnije stvari.
Niti ce se vlast odreci svoje imovine, niti bi klub imao mogucnosti da odrzava stadion i ulaze u njega. Kosevo nema kapacitete da prikuplja prihode, klubu bi bio samo ogroman teret.
Niti ce se vlast odreci svoje imovine, niti bi klub imao mogucnosti da odrzava stadion i ulaze u njega. Kosevo nema kapacitete da prikuplja prihode, klubu bi bio samo ogroman teret.
-
- Kontakt:
Nije tako pričano, iz kluba su javno kazali da zele koncesiju.Evander je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:54Maximum koji se moze desiti je da vlast osposobi stadion na nivo cat 4, a i to ne uskoro, jer se nema para za puno bitnije stvari.
Pa tek se vlasti ne isplati ulagat u stadion do cat.4Evander je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:54Maximum koji se moze desiti je da vlast osposobi stadion na nivo cat 4, a i to ne uskoro, jer se nema para za puno bitnije stvari.
Osim nas korisnika nema
A jeftino nije, rupa na budzetu svaku godinu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
868 članova, u ovom danu novih je 111.
Do večeras na 900 a sutra na 1000.
Do večeras na 900 a sutra na 1000.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Svi znamo dobro , da je klub na sva zvona zvonio , da se da stadion FK Sarajevu ! Sad kao skupo odrzavat , mozda je Nam ohladio od stadiona , al da se ne prosipa suplja , htjeli smo stadion , sad hocemo nekakvu suradnju ...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Maximum za stadion je da Opština i FK Sarajevo zajedno ulože da stadion dovedu do kategorije 4 kako bi mogli igrati evropske utakmice. Za nešto više, po mom mišljenju, je nerealno. Ne treba puno za kategoriju 4, teren + neke sitnice.
Obzirom da stadion nije naš, naše ulaganje za kategoriju 4, trebali bi zahtjevati manju naknadu za korištenje stadiona, i sve tako dok se ne iznivelišu ulaganja i ta manja cijena rentanja. To je maximum maximuma i tome treba težiti.
Novi stadioni, selidba itd je nerealna i u snovima.
Sad da klub planira napraviti kuću za 2 igrača sa strane na teritoriji grada, toliko bi bilo opstrukcija i podmetanja nogu sa svih strana da bi bilo neizvodivo to. Takva nam je država i sistem.
Obzirom da stadion nije naš, naše ulaganje za kategoriju 4, trebali bi zahtjevati manju naknadu za korištenje stadiona, i sve tako dok se ne iznivelišu ulaganja i ta manja cijena rentanja. To je maximum maximuma i tome treba težiti.
Novi stadioni, selidba itd je nerealna i u snovima.
Sad da klub planira napraviti kuću za 2 igrača sa strane na teritoriji grada, toliko bi bilo opstrukcija i podmetanja nogu sa svih strana da bi bilo neizvodivo to. Takva nam je država i sistem.
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Nije tacno!HeraklitMracni je napisao/la: ↑18 dec 2020, 16:00Svi znamo dobro , da je klub na sva zvona zvonio , da se da stadion FK Sarajevu ! Sad kao skupo odrzavat , mozda je Nam ohladio od stadiona , al da se ne prosipa suplja , htjeli smo stadion , sad hocemo nekakvu suradnju ...
Prosipa se suplja na forumu da se opere novi nacelnik. Naravno da nasi traze saradnju. A pod tim se podrazumijeva ugovor o koncesiji koji je spreman i samo ga novi nacelnik sa svojim opst. vijecem treba doraditi da opstina nema svog covjeka u upravi, da mi biramo tendere i izvodjace i da mi biramo kada ce koji koncert biti.
Za FK Sarajevo nije skupo nista i FK Sarajevo ce ispuniti obaveze koje mu opstina Centar postavi tj postavila. A to je dotjerati stadion u CAT 4 i isti odrzavati.
Sve ostalo je suplja prica. Mandic je na potezu.
Ne svidja mi se ovo izvrtanje cinjenica koje pojedinci rade zarad svojih sitnih interesa.
Ne zaboravite stranacki poltroni ima ovdje i obrazovanih ljudi koji ce tacno uputiti ostale bez suvisnih insinuacija kako Mandic ne moze nista i kako klub sada nece koncesiju.
LAZ
- ElCartel11
- Kontakt:
875!
Ide ovo danas aBd preko 900 aktivnih članova.
Ide ovo danas aBd preko 900 aktivnih članova.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Onda je vecina forumaša lagalo u septembru i oktobru kad je pricalo i pisalo da je spremna koncesija i zelimo stadion al načelnik neda. Sema je stalno pricao koševo Sarajevu, direktorica je kazala da zeli da Koševo bude naše. Očito da je vecini bila politika bitnija od stadiona, kad sam to rekao prije dva mjeseca da se politizira oko stadiona, napravise budalu od mene.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 dec 2020, 16:07Nije tacno!HeraklitMracni je napisao/la: ↑18 dec 2020, 16:00Svi znamo dobro , da je klub na sva zvona zvonio , da se da stadion FK Sarajevu ! Sad kao skupo odrzavat , mozda je Nam ohladio od stadiona , al da se ne prosipa suplja , htjeli smo stadion , sad hocemo nekakvu suradnju ...
Prosipa se suplja na forumu da se opere novi nacelnik. Naravno da nasi traze saradnju. A pod tim se podrazumijeva ugovor o koncesiji koji je spreman i samo ga novi nacelnik sa svojim opst. vijecem treba doraditi da opstina nema svog covjeka u upravi, da mi biramo tendere i izvodjace i da mi biramo kada ce koji koncert biti.
Za FK Sarajevo nije skupo nista i FK Sarajevo ce ispuniti obaveze koje mu opstina Centar postavi tj postavila. A to je dotjerati stadion u CAT 4 i isti odrzavati.
Sve ostalo je suplja prica. Mandic je na potezu.
Ne svidja mi se ovo izvrtanje cinjenica koje pojedinci rade zarad svojih sitnih interesa.
Ne zaboravite stranacki poltroni ima ovdje i obrazovanih ljudi koji ce tacno uputiti ostale bez suvisnih insinuacija kako Mandic ne moze nista i kako klub sada nece koncesiju.
LAZ
- feniksptica
- Kontakt:
Ovdje se pise da je covjek, pricao jedno a sad prica sasvim drugo. A realno na osnovu priceoko stadiona je dobio mnogo glasova i sad promjenio plocu. Nemoj bit bot,opcenito politicki. Stavim se nekad samo za Sarajevo. Sad eto i ti promjeni pricu nije stadion isplativ ovo ono..Ako je nesto reko nek uradi, mi cemo kako znamoZip je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:06Kako ljudi nisu realni sekunde nedne.
Vi mislite sredi se stadion i to je to...![]()
Shvatite, da stadion nije ISPLATIV da bi se ulagalo radi samo nase lige...
Skupa je ro igracka. Odrzavanje tog stadiona je ko jos jedan Susic.
Da ti 5k navijaca u 15 dana u samo 6-7 mjeseci aktivne igre otplacuju isti, gdje ti sjever napravi kaznu samo zbog bakljada gdje ne mozes pokriti troskove yebene organizacije utakmice...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
"Dogovori sa klubom ce poceti vrlo brzo i ocekujem rjesenje kojim ce svi biti zadovoljni. Samo malo strpljenja" (Srdjan Mandic
poruka koju je napisao prije par trenutaka jednom nasem pitaru)
Svi ste vi ovdje neki strucnjaci kao da su u klubu amateri, hajmo za malo strpljenja...
poruka koju je napisao prije par trenutaka jednom nasem pitaru)
Svi ste vi ovdje neki strucnjaci kao da su u klubu amateri, hajmo za malo strpljenja...
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 18 dec 2020, 16:29, ukupno mijenjano 4 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ti vjerujes u price? Od prvog dana, ovo je samo prevacivanje loptice sa jednih na druge i prucanje onoga sto raja zeli cuti. Niti nasi zele stadion, niti ce ga drzava dati.bordobijeli je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:58Nije tako pričano, iz kluba su javno kazali da zele koncesiju.Evander je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:54Maximum koji se moze desiti je da vlast osposobi stadion na nivo cat 4, a i to ne uskoro, jer se nema para za puno bitnije stvari.
-
- Kontakt:
Ovo sam napisao kad je pobjedio Mandic rekao sam da ce vise biti do nas nego do Mandica al i tad me ismijše. Samo se vratite na ovu stranicu u novembar pa ce te vidjeti sta ste pisali.feniksptica je napisao/la: ↑15 nov 2020, 23:29Skontali smo. SDA si. Priznaj i poraz. Ubjedljiv je basbordobijeli je napisao/la: ↑15 nov 2020, 22:35Ja sam misljenje da ce vise biti do kluba i naše zelje i mogućnosti , nego do politike.
- feniksptica
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, boki86, bosnas_, Hordas1990, Maroon1946, mire971, mosarajvosa83, N3R3D, NeSamSafetee, riki46, rimljanin90, skoJaa, THEC, Velaxsa i 123 gosta.