legenda reala ti kaze da ga cekas do ujutroGunnerS je napisao/la:Ma to ti je š**** veliki, šuti i neće da mi kaže. Trebaš ga napadat kad god da ga vidiš, samo to zaslužuje![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala ti kaze da ga cekas do ujutroGunnerS je napisao/la:Ma to ti je š**** veliki, šuti i neće da mi kaže. Trebaš ga napadat kad god da ga vidiš, samo to zaslužuje![]()
![]()
otiso sigurno sutra mora u skoluGunnerS je napisao/la:Vidiš da je istina što sam rekao, to je š**** veliki![]()
Ma znam da je otišao, imam ga na tom fb-u i vidim da ga nema što znači da je u prnjama![]()
Odoh i ja lahku noć.
alfarouqaminu je napisao/la:otiso sigurno sutra mora u skoluGunnerS je napisao/la:Vidiš da je istina što sam rekao, to je š**** veliki![]()
Ma znam da je otišao, imam ga na tom fb-u i vidim da ga nema što znači da je u prnjama![]()
Odoh i ja lahku noć.
Djesi alfa kuco stara....alfarouqaminu je napisao/la:di ste ljudi?
e aj zaobidji me...Analitico je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:otiso sigurno sutra mora u skoluGunnerS je napisao/la:Vidiš da je istina što sam rekao, to je š**** veliki![]()
Odoh i ja lahku noć.
joj al smaras frajeru, tebe kad vidim na forumu odmah proljev dobijem od muke....Pa vidis da sam sa sobom pricas na chatu levatino....Imat ces 5000 postova za 10 dana...A 4999 od njih ce biti cista glupost...Umaras cijeli forum svojim glupostima koje valjas.....
evo me keni,jedva cekam novu da se rasturim od pijancenjaKing Kenny je napisao/la:Djesi alfa kuco stara....alfarouqaminu je napisao/la:di ste ljudi?![]()
![]()
Što ba nije dobar, momčić nema pametnijeg posla pa ovdje ubija vrijemeFaraon iz Visokog je napisao/la:a ne ozbiljno alfa sta je s tobom,jesil dobar ti
samnom je sve u redu... STO?Faraon iz Visokog je napisao/la:a ne ozbiljno alfa sta je s tobom,jesil dobar ti
daj ba momak nisi dobar ni sekunde, ne bi bilo lose da posjetis malo instituciju da te ljudi malo zraknu..Pa zar ne osjetis nako si naporan i dosadan...Ne dolazi mi se vise na forum jer ebote ti visis tu, non stop, no nije to problem, problem je sto valjas samo gluposti.....Muka mi je od tih gluposti.......Haj ebiga glup si, sta fali, nisi jedini, no haman nisi ni sazrio kako valja...Ovo prvo tesko mozes da mijenjas, takva nafaka, tako ti grah pao..A vec ovo drugo mozes malo promijeniti..Ako vec ne mozes da guzis, idi zakljucaj se u WC i drkaj dok ti dlanovi ne utrnu, valjda tako postanes covjek...Nemam namjeru da te vrijedjam nego da ti pomognem....alfarouqaminu je napisao/la:samnom je sve u redu... STO?Faraon iz Visokog je napisao/la:a ne ozbiljno alfa sta je s tobom,jesil dobar ti
dobar triGunnerS je napisao/la:faraone, jesil ti dobar ?!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.