Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la alfarouqaminu » 29 dec 2010, 12:55

Analitico je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:a ne ozbiljno alfa sta je s tobom,jesil dobar ti :roll:
samnom je sve u redu... STO? :?
daj ba momak nisi dobar ni sekunde, ne bi bilo lose da posjetis malo instituciju da te ljudi malo zraknu..Pa zar ne osjetis nako si naporan i dosadan...Ne dolazi mi se vise na forum jer ebote ti visis tu, non stop, no nije to problem, problem je sto valjas samo gluposti.....Muka mi je od tih gluposti.......Haj ebiga glup si, sta fali, nisi jedini, no haman nisi ni sazrio kako valja...Ovo prvo tesko mozes da mijenjas, takva nafaka, tako ti grah pao..A vec ovo drugo mozes malo promijeniti..Ako vec ne mozes da guzis, idi zakljucaj se u WC i drkaj dok ti dlanovi ne utrnu, valjda tako postanes covjek...Nemam namjeru da te vrijedjam nego da ti pomognem....
mislim da si me vec uvredio i rekao da sam glup, mislim da ce se na ovo odazvat administracija i kazniti ovo nekulturno ponasanje.... sto se mene tice ja sedim za forumom ali nikome nikada nisam rekao da je glup, jer nemogu da komentarisem o nekome koga ne znam....

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 dec 2010, 12:55

Ma evo, dobro je kako zna bit :)

Šta maiš na večeras ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 29 dec 2010, 12:57

Ja ti samo kazem kako stvari stoje i zelim da ti pomognem pa sam te preusmjerio na instituciju ad te pogleadju strucni ljudi, nije to moja struka da ja dajem neke zvanicne dijagnoze..Imaju ljudi zaduzeni za to, no fakat, udji u istoriju svojih postova pa samo citaj....Ako nista ne skontas, sta da ti drugo kazem ebiga...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 29 dec 2010, 12:59

Ribica je napisao/la:Bio sam prije na ovom forumu sa drugim nickom i znam analiticara(sad je analitico),ne znam da li TI imas pametnijeg posla nego ici i kritikovati druge,citao sam i tvoju temu o Enisu Beslagicu( :roll: ).Ti si vrlo inteligentan lik al vjerovatno imas nekih problema pa se na drugima lijecis! :?
upravu tako lik ima neki problem, pa se istresa na drugima... i to mu nije prvi put, upravo mi je rekao da sam glup a rece da nikoga ne vredja mada se nadama da ce na to administracija reagovati..... toliko likova su mi zamerila za moje postove, ali nijedan od njih nije se poneo tako nekulturno kao on...boze sacuvaj.... lik samo sudi drugima a sebe ne gleda,druze pogledaj sebe pa sudi drugome

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 29 dec 2010, 13:00

GunnerS je napisao/la:Ma evo, dobro je kako zna bit :)

Šta maiš na večeras ?!
ma pobjeda je neupitna :D ja bi s dvicom bio zadovoljan :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 29 dec 2010, 13:01

Ribica je napisao/la:Bio sam prije na ovom forumu sa drugim nickom i znam analiticara(sad je analitico),ne znam da li TI imas pametnijeg posla nego ici i kritikovati druge,citao sam i tvoju temu o Enisu Beslagicu( :roll: ).Ti si vrlo inteligentan lik al vjerovatno imas nekih problema pa se na drugima lijecis! :?
upravu tako lik ima neki problem, pa se istresa na drugima... i to mu nije prvi put, upravo mi je rekao da sam glup a rece da nikoga ne vredja mada se nadama da ce na to administracija reagovati..... toliko likova su mi zamerila za moje postove, ali nijedan od njih nije se poneo tako nekulturno kao on...boze sacuvaj.... lik samo sudi drugima a sebe ne gleda,druze pogledaj sebe pa sudi drugome
Hahahah majke mi si u pravu.....hahahahahaha, bas si me nasmijao i popravio mi dan...hahahahaha

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 dec 2010, 13:01

@alfa, samo da ti objasnim nešto ovdje. Niko se ovdje en takmični ko će napisat puno postova, pošto vidim da si na jednoj temi napisao da su mnogi ljubomorni što ti imaš toliko postova. Vjeruj i, niko te neće cijenit ako budeš spammer i niko te neće ni primjećivati nego te samo ignorisat i vrijeđat :( Bolje je da pišeš duplo manje al kvalitetnije. Moj savjet ;)

@Faraon, mah, jbg.imam razloga za sumnju, jer veliki pritisak je sada na njim ;)

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 29 dec 2010, 13:02

Analitico je napisao/la:Ja ti samo kazem kako stvari stoje i zelim da ti pomognem pa sam te preusmjerio na instituciju ad te pogleadju strucni ljudi, nije to moja struka da ja dajem neke zvanicne dijagnoze..Imaju ljudi zaduzeni za to, no fakat, udji u istoriju svojih postova pa samo citaj....Ako nista ne skontas, sta da ti drugo kazem ebiga...
nadam se da ce tebi administracija kazati nesto na ovako nekulturno ponasanje.... a i vidim da menjas nickove i govore ljudi kako samo komentarises druge.... kompleksi zaista me ne interesuju,ako ih imas nemoj da ih lecis nad nama

Ribica
Kontakt:

Post Postao/la Ribica » 29 dec 2010, 13:04

Analitico je napisao/la:Ja ti samo kazem kako stvari stoje i zelim da ti pomognem pa sam te preusmjerio na instituciju ad te pogleadju strucni ljudi, nije to moja struka da ja dajem neke zvanicne dijagnoze..Imaju ljudi zaduzeni za to, no fakat, udji u istoriju svojih postova pa samo citaj....Ako nista ne skontas, sta da ti drugo kazem ebiga...
nadam se da ce tebi administracija kazati nesto na ovako nekulturno ponasanje.... a i vidim da menjas nickove i govore ljudi kako samo komentarises druge.... kompleksi zaista me ne interesuju,ako ih imas nemoj da ih lecis nad nama
Pa dobro Alfa mogo bi malo skratit postove,al koji ti k.... neko ima zamjerit na postovima,akoga u istima ne vrijeđaš???

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 29 dec 2010, 13:05

nad tobom tacnije, ti si pacijent, ne govori u mnozini..Ti si interesantan psiholoski slucaj.... :D No jaruga moj, haman tebi ni klinika Schwarzwald ne moze pomoci.... :D

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 dec 2010, 13:08

vas obojicu treba banovat

Ribica
Kontakt:

Post Postao/la Ribica » 29 dec 2010, 13:09

Pa stavite jedan drugog na ignore i to je to.

aka_alfa
Kontakt:

Post Postao/la aka_alfa » 29 dec 2010, 13:12

Wolverine je napisao/la:vas obojicu treba banovat
analitico treba dobiti ban ne alfarouqaminu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ribica
Kontakt:

Post Postao/la Ribica » 29 dec 2010, 13:14

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 29 dec 2010, 13:17

OoOoOOoooO dvije alfe.... :D :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 dec 2010, 13:28

Jesi to @alfa dobio ban ?!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 29 dec 2010, 13:44

Joj mene baksuza.. Jutros prvi čas fizičko ja se oznojio i poslije odmah nos procuri jbt 2 dana do raspusta

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 29 dec 2010, 13:57

2000 JUPI :D

Planiram 2011 post napisati u 00:00 sa 31/1 ako stignem

aka_alfa
Kontakt:

Post Postao/la aka_alfa » 29 dec 2010, 13:58

Unica_Liverpool_ je napisao/la:2000 JUPI :D

Planiram 2011 post napisati u 00:00 sa 31/1 ako stignem
i ja planiram isto tako :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 dec 2010, 14:01

Sta ima ljudi ? Jel se sta promjenilo dok me nije bilo ?

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.