Jhebo te zivot u mene bi pucali da sam ja to reko

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jhebo te zivot u mene bi pucali da sam ja to reko
Na kraju Haris Harba
Pa Krste i Mersudin i jesu kvalitetni napadači.
Kod zrinjskog su igrali stopera Sadiku kriminalno i Bekic kriminalno protiv nas ako se ne varam, meni je Besic dobar cak ispred Adukora...a ova su bolja od njihovih rezervi
Krste je krilo i zadnji vezni
Vjerovatno ga nisu mogli registrovat do ovog prelaznog
Jbt zar je Jesic bio te godine.. i taj emerson i cesar.. nekako sam taj period bacio u zaborav da bi sad ladno rekao da je proslo 10 godina barem hahahaha.Historicar je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:51Iza onog crnog Ješičevog iz januara 2016 (Harba, Kramar, Simeunović, Krajšnik, Cesar i Emerson), najgori prelazni rok u historiji kluba.Čala tražio par kapitalnih pojačanja u borbi za trofeje, tadašnji retardirani sportski direktor Faruk Ihtijarević najavio totalni remont, a došli jedino Livak i LelićAlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:37Sjećate li se zimske pauze prije tri godine?
Tad nas je Čala vodio, tražio čovjek pojačanja, dobio Liivaka i Lelića.
Ostalo mi je to u sjećanju, jer je prvi trening bio na Koševu. Hladno bilo, teren neočišćen, ne mogu trening da odrade. Dva veznjaka imali, Ivetić i Rustem lipsali.![]()
![]()
![]()
Naime, finansijska situacija u tom tursku klubu je teška, te Vršajević planira dići sidro.
Daj ih u paketu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.