http://www.fussballtransfers.com/bundes ... hema_15536
Jesam se ovoj budali ismij'o.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Sta mene boli sto ja tebe nerviram, bujrum preskoci postove, imas opciju da ih i ignorises, ja samo iznosim svoje misljenje (na sto imam puno pravo) i cinjenicu da je on napadac sa najvise propustenih 100% prilika u ligi, 25 prilika, a kome to ne odgovara i ne zeli sa tom cinjenicom da se pomiri ne mora.Luca.Toni je napisao/la:JOOOOOOOOOOOOOOOOJ kako me nervirate sa tim izjavama oko Gomeza, pa covjek je dao bruku golova i donio nam bruku bodova, cuj ne zabija iz svake prilike pa ni Pele nije zabijo iz svake prilike, sad da nam dodje roonie, torres i sta ja znam ko jos ne bi dao ovoliko golova koliko je dao gomez, teba biti realan, a sa tim pricama samo slutite i onda kad dodje post napadaca i pad Bayerna kukate....guber90 je napisao/la:Post od A do Z nigdje veze, istina jeste da ga ne volim nesto posebno, ali...Stefan Effenberg je napisao/la: @guber90, ti si uporan u traženju mana Gomezu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dok ovaj trpa, nemamo pravo prigovora. Dakle Mario trpaj i dalje iako ne zabijaš iz svake šanse. Jbg, pa nije ni Batistuta zabio iz svake šanse.
Kao prvo, post prije ovog sam Gomeza branio, kada je neko iznio statistiku da previse faula pravi.
Kao drugo, ako trpa, nema logike da se nema pravo njemu prigovoriti, ako je igrac da 12 golova, a mogao je dati 20, da je jednu cetvrtinu 100% prilika, koje je promasio, pogodio, itekako mu se ima pravo da prigovori.
Kao trece, gdje ces Gomeza u istu recenicu sa Batistutom, a sigurno taj isti nikada nije bio igrac koji je napravio najvise promasaja CISTIH ZICERA (100% prilika) u ligi.
Ni ne kazem ja da treba biti svako kao ja, ali bezveze izjaviti da te neko nervira zbog toga sto ima drugacije misljenje . Ja se ne slazem sa nekim misljenjima, ali me opet ne nerviraju i shvatam da ima svako svoj nacin razmisljanja.bavarian_bk je napisao/la:Pa dobro Armine , nemoze svak biti kao tiGomez je dobar , daje golove iz nemogucih situacija ali isto tako masi iz nemogucih . Ja isto tvrdim da nam treba bolji napadac, ali dok god on zabija , neka igra
Posudba je u pitanju. Ista ce biti na snazi do kraja sezone, a onda ce Malaga imati pravo otkupa za 3 miliona.zlatandr je napisao/la:Moze li mi iko reci kako je otisao Demikelis, jel na posudbu ili na "konacan" transfer, i jesmo li ista repa dobili za njega?
Pa eto, nije neka cifra, al hajde bar ce sad kupiti nekog malo boljeg stopera od njega.Omerbavarac je napisao/la:Posudba je u pitanju. Ista ce biti na snazi do kraja sezone, a onda ce Malaga imati pravo otkupa za 3 miliona.zlatandr je napisao/la:Moze li mi iko reci kako je otisao Demikelis, jel na posudbu ili na "konacan" transfer, i jesmo li ista repa dobili za njega?
Ne bih da te razocaram, ali vjerovatno nece dovoditi novog stopera, barem sto se tice ove sezone. Na ljeto je sve moguce.zlatandr je napisao/la: Pa eto, nije neka cifra, al hajde bar ce sad kupiti nekog malo boljeg stopera od njega.
ahahtotem je napisao/la:Malo razmišljanja i sa moje strane o gore navedenom. Treba konstatovati par stvari da bi se moglo bolje diskutovati:
adin- Drugo, Bajern nije Arsenal pa da uigrava djecu 2-3 godine ne bi li bljesnuli nakon treće-četvrte sezone i donjeli neku titulu, Bajernova uprava traži konstantnost rezultata i u takvoj sredini nema mjesta za dugo čekanje Alabe, Kontenta, Krafta isl., jer greške pomenutih mladića mogu skupo stajati tim, a posebno na mjestima gdje pomenuti igrači igraju ( defanziva ).
dvatorrenteS je napisao/la:sto se tice talenata, rekao sam jasno da je put od talenta do odlicnog igraca tezak i moguc je samo uz pravilan rad.
dakle, mladi talenat se ne baca u vatru u nekim teskim i vaznim utakmicama, talenat se postepeno integrise u ekipu.
10, 15 ili 20 minuta u vec odlucenim utakmicama, poluvrijeme u nebitnim utakmicama, 90 min. u kupu protiv treceligasa...
tritorrenteS je napisao/la:sto se tice samog alabe, nikako nisam za posudbu.
on se mora(o) integrisati u ovu ekipu a van gaal je majstor za to. gaalova/bayina filozofija nije ni priblizna onome sto furaju drugi treneri. kao sto sam i ranije rekao, igrac njegovih godina se formira tako sto ces ga uvoditi u nekim utakmicama.
torrenteS je napisao/la:ovako, ubacujuci ga u nekim utakmicama, dok okom trepnes imas formiranog igraca koji je vec integrisan u ekipu.
dragi djed-mrazetorrenteS je napisao/la:nadam se da ce se desiti neko cudo i da cemo 2013. godine gledati ove momke na terenu
vodi ga geronimu nek igraju simultanke. jah, povedi i svinjceka.Luca.Toni je napisao/la: JOOOOOOOOOOOOOOOOJ kako me nervirate sa tim izjavama oko Gomeza, pa covjek je dao bruku golova i donio nam bruku bodova, cuj ne zabija iz svake prilike pa ni Pele nije zabijo iz svake prilike, sad da nam dodje roonie, torres i sta ja znam ko jos ne bi dao ovoliko golova koliko je dao gomez, teba biti realan, a sa tim pricama samo slutite i onda kad dodje post napadaca i pad Bayerna kukate....
Cekaj, cekaj, hoces reci da si mene uzeo spomenuti u svom postu i braniti Gomeza, a bez toga da si procitao moj postStefan Effenberg je napisao/la:Torres, Rooney i Villa imaju jednu ogromnu prednost - oni su iznimno brzi. Što Gomez svakako nije.
I to je njegova najveća boljka, naravno nije on kriv. Ali da se razumijemo, iako vi iznosili činjenice da je on mašio ne znam točno, 8 zicera ili tako nešto, jbg, ostajem kod svojeg mišljenja da su i drugi napadači promašili iznimno puno zicera i prilika. Svaki napadač fula zicer, to je normalno i tu nema dileme.
dobarrr gomo, dobarrrrguber90 je napisao/la:Ne nije Gomez promasio 8, niti 15, nego 21 zicera i da bi to jos gore bilo, ne postoji u cijeloj ligi igrac sa vise promasenih zicera.
Ljudi vole malo preveč srat ali to im je u krvi jel tako?guber90 je napisao/la:
Ne nije Gomez promasio 8, niti 15, nego 21 zicera i da bi to jos gore bilo, ne postoji u cijeloj ligi igrac sa vise promasenih zicera.
Ne drug, ja se nigdje nisam osvrtao niti citirao dio tvog posta, to se tebi pričinilo. Ali pošto si ti citirao dio mog posta i osvrnuo se na njega, ispada da si ti taj koji nije detaljno proučio tekst na koji se osvrće jer:torrenteS je napisao/la: cesto se pitam da li ucesnici ´diskusije´ uopste procitaju tekst na koji se osvrcu,a trebali bi da detaljno prouce ono sto komentarisu
brzac ili mentol, mentol ili brzac... pitanje je sad![]()
brzac ili mentol, mentol ili brzac... pitanje je sad.totem je napisao/la: Generalno, Gal mora napraviti balans između postepene integracije anonimnih talenata u prvi tim i iskusnih igrača koje posjeduje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.