FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 23 dec 2020, 13:44

LjoZee je napisao/la:
23 dec 2020, 13:01
Raonffa je napisao/la:
23 dec 2020, 12:11
Ljože dokle smo, ima li šta od nas? :kafa:
Evo rutinski sve :P
Zajebaješ se ti :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ZeljoWels
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoWels » 23 dec 2020, 14:01

Imali neko informacija o amarovom sastanku Sa misketom??
Interesuje me kakav je Bio razgovor.,
Nema nigdje Info osim ovih par medijski....

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 dec 2020, 14:14

bhsport je napisao/la:
22 dec 2020, 10:20
Vedran je i u upravi koja je najbolja ikad a pricam o 2016-2017 imao veoma znacajnu ulogu kao predsjednik kluba.
On je taj koji je stvorio atmosferu i pokrenuo procese rada, da bi sva zasluga na kraju bili pripisana milimetru.
Vedran za razliku od milimetra i dezertera je dolazio na skupstinu, nikad nije okrenuo ledja klubu, dolazio je na utakmice.
Vedran je Zeljeznicar.
Kada je on otisao (otjeran), i kada je milimetar preuzeo apsolutnu vlast tada krece i pad uprave i krah sportskog segmenta kako magacioner nazva primarnu djelatnost fudbalskog kluba.
Vedran je taj koji uliva povjerenje ali se bojim pritisaka grupe navijaca koji ce pljuvati sve zivo sto se ne zove Megamix. Njima osim njega niko ziv ne valja u klubu.
Njega bih volio vidjeti u klubu, samo po meni je bilo koja licnost trenutno najmanje bitna. Kljucna stvar je promijeniti Statut, napraviti neku smicalicu do Zakona o prelasku UG u DD i dozvoliti covjeku sa novcem da kupi klub i da se pita za sve. Od cistacice do sefa struke. I kljucno je omoguciti prodaju pomocnog terena. Teren koji nicemu ne sluzi donosi dobar priliv novcanih sredstava s kojim mozemo dobro poravnati racune uoci preuzimanja kluba od vlasnika. Tako ce i porasti cijena kluba.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 23 dec 2020, 14:28

Admir74 je napisao/la:
23 dec 2020, 13:32
LjoZee je napisao/la:
22 dec 2020, 19:58
Sto se tice Fan Shopa u zadnje vrijeme tacnije vec vise od godinu bas kontinuirano izbacuju nove stvari. Svake sedmice najmanje jedna nova stvar bilo da je solja, majica, duks, maska sta god. Izbacili su brat bratu oko 15 vrsta maski od ljetos. Dobre su i one nagradne igre sto organizuju. Fan Shopom ko rukovodi radi sasvim ok posao. Vidim da raja pise da se i narudzbe u pristojnom vremenskom roku izvrsavaju i da je i to ok.
Dužnost ispunjena, članska produžena, u Shopu kupljeno par artikala. Sve pohvale. Ovo je doprinos za klub na moj način i zaista vas pozivam sve da isto uradite.

slika

slika
Bravo brate, svi moramo bit uz Želju sad.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 23 dec 2020, 14:33

Ako se klub ne možeu ovom momentu izboriti za marketing, hajmo da pomognemo. Evo ovdje na forumu ili preko poruka da se uvežemo i da se malo ovo pokrene među navijačima. To je Željo.

Evo za početak, ovo ispod sam poslao na 100-njak adresa mojih prijatelja, da online popune i uplate. Zaista dobar feedback imam od onih koji manje prate Želju, a zaista su se učlanili. Pa mi jbte na sve ovo imamo više aktivnih od anam onih (Mi 1780) :hmmmmm:

Članstvo:

https://fkzeljeznicar.ba/clanstvo/kako- ... ljeznicar/

Omladinska škola:

https://fkzeljeznicar.ba/omladinska-sko ... polaznike/

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ! :salut:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 dec 2020, 14:38

Majko draga ljudi i dalje misle da u klubu ima neko ko brine o tome i koga briga uopste haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 23 dec 2020, 14:40

delinjo je napisao/la:
23 dec 2020, 14:38
Majko draga ljudi i dalje misle da u klubu ima neko ko brine o tome i koga briga uopste haha
Administracija kluba radi svaki dan, baš kao i FAN SHOP, lično sam se uvjerio. I Željo nije neko u klubu, SVI smo mi Željo na svoj način.
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 23 dec 2020, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 dec 2020, 14:40

Rade rade...

Ma helem cekati skupstinu ako se ikad i odrzi ista pa da vidimo.. :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 23 dec 2020, 14:46

Admir74 je napisao/la:
23 dec 2020, 12:57
1780 aktivnih članova kluba trenutno. I mi našli pričati o klubu.
I opet vise od gradske kurave koja clanske na adrese donosi.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 23 dec 2020, 14:58

Sramota je tako malo aktivnih clanova a kad se treba pljuvat i srat vise komentara na fejsbuku ima.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 dec 2020, 15:10

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
23 dec 2020, 14:58
Sramota je tako malo aktivnih clanova a kad se treba pljuvat i srat vise komentara na fejsbuku ima.
Samo trebas postaviti stvari ovako: sta je bilo ko iz kluba ucinio da privuce simpatizere ili veci broj ljudi? Bilo je pocelo reklamiranje ljetos za clanske, ali je prestalo kako se desi Mladost pa onda ovamo sve. Nema nikakvih uspjesnih akcija kad ti navijaci traze promjene, nisu zadovoljni.

Prosle godine je bilo bolje sto se tice reklame za clanske i te stvari oko marketinga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 23 dec 2020, 15:12

LjoZee je napisao/la:
23 dec 2020, 13:30
Aktivni clanovi ce kod nas varirati jer nekom istice na zimu, nekom na jesen tj. nije svima od ljeta do ljeta da traje.

Ali, morate da shvatiti da posjeta, clanske, neke akcije kao sto su bile karte njihova uspjesnost i broj zavise od rezultata, nekih ovako desavanja. To se nikad promijeniti nece i ne moze. Ne vazi to samo za nas vec sve navijace ovih klubova iz BiH. Sve fercera na isti nacin. Vidjeli ste za karte prvi put za 3-4 dana preko 40k KM skupili pa hladan tus i od tada slabo. Nije atmosfera pogodna da bilo koja akcije bude uspjesna jer nema povjerenja kod navijaca, a i mnogo je ljudi razocarano ovim desavanjima od poraza, ovih dugova i ostalo.
Ja svoju clansku produzavam svake nove godine i pred pocetak svake sezone i tako vec 6-7 godina unazad. Da su pametni, preko clanskih bih izvlacili jos vece pare, ali nisu pametni. Silver, gold, platinum paket i jos xy opcija. Godisnju kupujem, al skoro pred svaku utakmicu kupim kartu. To je ono sto ja mogu.
Sta mislite koliko je nasih Zeljovaca cija su mjesecna primanja 5000 i vise? Njih mogu izmusti zivotom. Nek ih je 100, izvuci im svaki mjesec po 30 iz dzepa, to je top. Koliko je derbi navijaca kojima se pred svaki derbi moze uvaliti neka glupost za 2-3 km. Sveske i skolski pribor za djecu po normalnoj cijeni.
Milion sitnica koje se mogu vjerovatno lako realizovati, ali eto. Da li nema volje ili nema podrske bog zna.
I ovih 1700 aktivnih clanova je velika cifra s obzirom koliko je tesko doci do clanske. Sad je i olaksano s obuirom na online placanje, ali moras obicnom navijacu pribliziti vaznost tih clanskih

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 dec 2020, 15:29

MrkiMedo je napisao/la:
23 dec 2020, 15:12
I ovih 1700 aktivnih clanova je velika cifra s obzirom koliko je tesko doci do clanske. Sad je i olaksano s obuirom na online placanje, ali moras obicnom navijacu pribliziti vaznost tih clanskih
Upravo to. Koliko su malo ulozili i reklamirali nevjerovatno velika cifra. E, zamisli da su paznju vise tome posvetili.
Generalno marketing kluba los je ove sezone. Osim dobre predstave dresova i sa pocetka one karte ostalo slabo. Cak i one sitnice za zvanicnu sto ste pisali jucer se desavaju ove sezone. Te sitnice ne kostaju nista pa da se tu izgovor trazi Ja sam primjetio da izjava Amara poslije Krupe nije ni podijeljena na fb ili instagram kako se inace radi nakon svake vec samo ostalo na web-u. Losi komentari ne mogu pojest nikog, a svaki navijac ima pravo i da bude zadovoljan i nezadovoljan i da to iskaze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 dec 2020, 15:30

delinjo je napisao/la:
23 dec 2020, 14:38
:kafa: Cire im.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 dec 2020, 15:45

https://www.klix.ba/sport/komedija-na-s ... /201223115

2017 je neko ovako slavio nakon pobjede nad Zrinjskim. :twisted: :twisted:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 dec 2020, 15:47

plavousrcu je napisao/la:
23 dec 2020, 14:14
bhsport je napisao/la:
22 dec 2020, 10:20
Vedran je i u upravi koja je najbolja ikad a pricam o 2016-2017 imao veoma znacajnu ulogu kao predsjednik kluba.
On je taj koji je stvorio atmosferu i pokrenuo procese rada, da bi sva zasluga na kraju bili pripisana milimetru.
Vedran za razliku od milimetra i dezertera je dolazio na skupstinu, nikad nije okrenuo ledja klubu, dolazio je na utakmice.
Vedran je Zeljeznicar.
Kada je on otisao (otjeran), i kada je milimetar preuzeo apsolutnu vlast tada krece i pad uprave i krah sportskog segmenta kako magacioner nazva primarnu djelatnost fudbalskog kluba.
Vedran je taj koji uliva povjerenje ali se bojim pritisaka grupe navijaca koji ce pljuvati sve zivo sto se ne zove Megamix. Njima osim njega niko ziv ne valja u klubu.
Njega bih volio vidjeti u klubu, samo po meni je bilo koja licnost trenutno najmanje bitna. Kljucna stvar je promijeniti Statut, napraviti neku smicalicu do Zakona o prelasku UG u DD i dozvoliti covjeku sa novcem da kupi klub i da se pita za sve. Od cistacice do sefa struke. I kljucno je omoguciti prodaju pomocnog terena. Teren koji nicemu ne sluzi donosi dobar priliv novcanih sredstava s kojim mozemo dobro poravnati racune uoci preuzimanja kluba od vlasnika. Tako ce i porasti cijena kluba.
Kljucno je imati kompetentne ljude koji ce predloziti i uraditi izmjenu statuta. Trenutni to nisu. Vedran i ekipa jesu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 23 dec 2020, 16:36

ali koliko smo mi uvjereni da ce ovo sa Vedranom upaliti da sad ne poletimo i ponadamo se beze ako sta krene naopako iskustvo nas je naucilo kad god smo poletili za nekom osobom i necim da je to naopako izaslo po meni neki plan b bi isto trebali imati ako sta krene naopako

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 23 dec 2020, 16:50

Robust je napisao/la:
23 dec 2020, 16:36
ali koliko smo mi uvjereni da ce ovo sa Vedranom upaliti da sad ne poletimo i ponadamo se beze ako sta krene naopako iskustvo nas je naucilo kad god smo poletili za nekom osobom i necim da je to naopako izaslo po meni neki plan b bi isto trebali imati ako sta krene naopako
Pa ja baš mislim da je suprotno. Niko od nas ovdje nije uvjeren da će od toga biti išta, samo mislimo da je njegov plan s obzirom na njegove prijašnje izjave i razmišljanja dobar i da se treba krenuti u tom pravcu. A za to treba ne samo Vedran nego i brojan tim ljudi koji će to izgurati plus proces pronalaska investitora. Dakle daleko smo mi od uvjerenih u bilo šta.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 23 dec 2020, 17:06

lijevapolutka je napisao/la:
23 dec 2020, 13:02
SudoHusika je napisao/la:
23 dec 2020, 13:01
Nikom' te ne damo a navijaci preko članskih u zadnjih 365 dana "dali" klubu 35600km. Taman za dug od Veselog. 😂
da nije tuzno crko bi od smijeha :crazy:
Zaboravljate sve akcije u kojima su ucestvovali navijaci Zelje.Samo u zadnjih 4-5 godina navijaci Zelje su ucešcem u nekoliko akcija svom klubu donijeli preko milion maraka.To nisu stvari koje se zaboravljaju.Pa nedavno se kupilo karti u vrijednosti od 40 hiljada maraka za takmicu protiv Mladosti za 2-3 dana.Nadjite klub na podrucju bivše Juge kojem su navijaci donirali ovakvu cifru.Svake godine imamo najviše prodatih ulaznica u BiH.Navijacima se nema šta reci a bojim se da ovakvim pisanjem mozete izazvati kontra efekat navijaca koji su ucestvovali u svim ovim akcijama.Nezahvalnost je jako loša ljudska osobina.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 23 dec 2020, 17:15

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
23 dec 2020, 14:58
Sramota jeste.Ali uzevši ostale parametre u i oko kluba jee maksimum.Drago mi je da fan shop extra radi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, bvsic, lakilone, Levin, Mamba21, StarmoCity i 50 gostiju.