Zajebaješ se ti

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zajebaješ se ti
Njega bih volio vidjeti u klubu, samo po meni je bilo koja licnost trenutno najmanje bitna. Kljucna stvar je promijeniti Statut, napraviti neku smicalicu do Zakona o prelasku UG u DD i dozvoliti covjeku sa novcem da kupi klub i da se pita za sve. Od cistacice do sefa struke. I kljucno je omoguciti prodaju pomocnog terena. Teren koji nicemu ne sluzi donosi dobar priliv novcanih sredstava s kojim mozemo dobro poravnati racune uoci preuzimanja kluba od vlasnika. Tako ce i porasti cijena kluba.bhsport je napisao/la: ↑22 dec 2020, 10:20Vedran je i u upravi koja je najbolja ikad a pricam o 2016-2017 imao veoma znacajnu ulogu kao predsjednik kluba.
On je taj koji je stvorio atmosferu i pokrenuo procese rada, da bi sva zasluga na kraju bili pripisana milimetru.
Vedran za razliku od milimetra i dezertera je dolazio na skupstinu, nikad nije okrenuo ledja klubu, dolazio je na utakmice.
Vedran je Zeljeznicar.
Kada je on otisao (otjeran), i kada je milimetar preuzeo apsolutnu vlast tada krece i pad uprave i krah sportskog segmenta kako magacioner nazva primarnu djelatnost fudbalskog kluba.
Vedran je taj koji uliva povjerenje ali se bojim pritisaka grupe navijaca koji ce pljuvati sve zivo sto se ne zove Megamix. Njima osim njega niko ziv ne valja u klubu.
Bravo brate, svi moramo bit uz Želju sad.Admir74 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 13:32Dužnost ispunjena, članska produžena, u Shopu kupljeno par artikala. Sve pohvale. Ovo je doprinos za klub na moj način i zaista vas pozivam sve da isto uradite.LjoZee je napisao/la: ↑22 dec 2020, 19:58Sto se tice Fan Shopa u zadnje vrijeme tacnije vec vise od godinu bas kontinuirano izbacuju nove stvari. Svake sedmice najmanje jedna nova stvar bilo da je solja, majica, duks, maska sta god. Izbacili su brat bratu oko 15 vrsta maski od ljetos. Dobre su i one nagradne igre sto organizuju. Fan Shopom ko rukovodi radi sasvim ok posao. Vidim da raja pise da se i narudzbe u pristojnom vremenskom roku izvrsavaju i da je i to ok.
![]()
Administracija kluba radi svaki dan, baš kao i FAN SHOP, lično sam se uvjerio. I Željo nije neko u klubu, SVI smo mi Željo na svoj način.
I opet vise od gradske kurave koja clanske na adrese donosi.
Samo trebas postaviti stvari ovako: sta je bilo ko iz kluba ucinio da privuce simpatizere ili veci broj ljudi? Bilo je pocelo reklamiranje ljetos za clanske, ali je prestalo kako se desi Mladost pa onda ovamo sve. Nema nikakvih uspjesnih akcija kad ti navijaci traze promjene, nisu zadovoljni.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:58Sramota je tako malo aktivnih clanova a kad se treba pljuvat i srat vise komentara na fejsbuku ima.
Ja svoju clansku produzavam svake nove godine i pred pocetak svake sezone i tako vec 6-7 godina unazad. Da su pametni, preko clanskih bih izvlacili jos vece pare, ali nisu pametni. Silver, gold, platinum paket i jos xy opcija. Godisnju kupujem, al skoro pred svaku utakmicu kupim kartu. To je ono sto ja mogu.LjoZee je napisao/la: ↑23 dec 2020, 13:30Aktivni clanovi ce kod nas varirati jer nekom istice na zimu, nekom na jesen tj. nije svima od ljeta do ljeta da traje.
Ali, morate da shvatiti da posjeta, clanske, neke akcije kao sto su bile karte njihova uspjesnost i broj zavise od rezultata, nekih ovako desavanja. To se nikad promijeniti nece i ne moze. Ne vazi to samo za nas vec sve navijace ovih klubova iz BiH. Sve fercera na isti nacin. Vidjeli ste za karte prvi put za 3-4 dana preko 40k KM skupili pa hladan tus i od tada slabo. Nije atmosfera pogodna da bilo koja akcije bude uspjesna jer nema povjerenja kod navijaca, a i mnogo je ljudi razocarano ovim desavanjima od poraza, ovih dugova i ostalo.
Upravo to. Koliko su malo ulozili i reklamirali nevjerovatno velika cifra. E, zamisli da su paznju vise tome posvetili.
Kljucno je imati kompetentne ljude koji ce predloziti i uraditi izmjenu statuta. Trenutni to nisu. Vedran i ekipa jesu.plavousrcu je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:14Njega bih volio vidjeti u klubu, samo po meni je bilo koja licnost trenutno najmanje bitna. Kljucna stvar je promijeniti Statut, napraviti neku smicalicu do Zakona o prelasku UG u DD i dozvoliti covjeku sa novcem da kupi klub i da se pita za sve. Od cistacice do sefa struke. I kljucno je omoguciti prodaju pomocnog terena. Teren koji nicemu ne sluzi donosi dobar priliv novcanih sredstava s kojim mozemo dobro poravnati racune uoci preuzimanja kluba od vlasnika. Tako ce i porasti cijena kluba.bhsport je napisao/la: ↑22 dec 2020, 10:20Vedran je i u upravi koja je najbolja ikad a pricam o 2016-2017 imao veoma znacajnu ulogu kao predsjednik kluba.
On je taj koji je stvorio atmosferu i pokrenuo procese rada, da bi sva zasluga na kraju bili pripisana milimetru.
Vedran za razliku od milimetra i dezertera je dolazio na skupstinu, nikad nije okrenuo ledja klubu, dolazio je na utakmice.
Vedran je Zeljeznicar.
Kada je on otisao (otjeran), i kada je milimetar preuzeo apsolutnu vlast tada krece i pad uprave i krah sportskog segmenta kako magacioner nazva primarnu djelatnost fudbalskog kluba.
Vedran je taj koji uliva povjerenje ali se bojim pritisaka grupe navijaca koji ce pljuvati sve zivo sto se ne zove Megamix. Njima osim njega niko ziv ne valja u klubu.
Pa ja baš mislim da je suprotno. Niko od nas ovdje nije uvjeren da će od toga biti išta, samo mislimo da je njegov plan s obzirom na njegove prijašnje izjave i razmišljanja dobar i da se treba krenuti u tom pravcu. A za to treba ne samo Vedran nego i brojan tim ljudi koji će to izgurati plus proces pronalaska investitora. Dakle daleko smo mi od uvjerenih u bilo šta.Robust je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:36ali koliko smo mi uvjereni da ce ovo sa Vedranom upaliti da sad ne poletimo i ponadamo se beze ako sta krene naopako iskustvo nas je naucilo kad god smo poletili za nekom osobom i necim da je to naopako izaslo po meni neki plan b bi isto trebali imati ako sta krene naopako
Zaboravljate sve akcije u kojima su ucestvovali navijaci Zelje.Samo u zadnjih 4-5 godina navijaci Zelje su ucešcem u nekoliko akcija svom klubu donijeli preko milion maraka.To nisu stvari koje se zaboravljaju.Pa nedavno se kupilo karti u vrijednosti od 40 hiljada maraka za takmicu protiv Mladosti za 2-3 dana.Nadjite klub na podrucju bivše Juge kojem su navijaci donirali ovakvu cifru.Svake godine imamo najviše prodatih ulaznica u BiH.Navijacima se nema šta reci a bojim se da ovakvim pisanjem mozete izazvati kontra efekat navijaca koji su ucestvovali u svim ovim akcijama.Nezahvalnost je jako loša ljudska osobina.lijevapolutka je napisao/la: ↑23 dec 2020, 13:02da nije tuzno crko bi od smijehaSudoHusika je napisao/la: ↑23 dec 2020, 13:01Nikom' te ne damo a navijaci preko članskih u zadnjih 365 dana "dali" klubu 35600km. Taman za dug od Veselog.![]()
![]()
Sramota jeste.Ali uzevši ostale parametre u i oko kluba jee maksimum.Drago mi je da fan shop extra radi.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:58Sramota je tako malo aktivnih clanova a kad se treba pljuvat i srat vise komentara na fejsbuku ima.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hansestadt, Mamba21, NazorUso, Sarajevskigigant1921 i 37 gostiju.