Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Debili 1291
Željo je šugav klub, a njegovi navijaci su na podu s podignutom guzicom spremni da ga primaju još dugi niz godina
Mazohisti ba

Dobar je jedino onaj Svrakindolac, ima dostojanstvo, mislim da je on u dusi pitar, ne mogu biti strumpfovi takvi.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Moram na ovo odgovoriti, a da vam ne pišem po temi. Sarajevo je tek prije 10-ak dana omogućilo produžavanje članske, odnosno ona vrijedi od 1. januara do 31. decembra iduće godine. Trenutni prosjek je oko 100 novih članarina dnevno. Do kraja godine se nadam da može stići i do dvije hiljade (trenutno 1357). A uvjeren sam da prestižemo vaših 1780.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da oni nisu ni započeli za godinu 2021, čuj višeHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:45Moram na ovo odgovoriti, a da vam ne pišem po temi. Sarajevo je tek prije 10-ak dana omogućilo produžavanje članske, odnosno ona vrijedi od 1. januara do 31. decembra iduće godine. Trenutni prosjek je oko 100 novih članarina dnevno. Do kraja godine se nadam da može stići i do dvije hiljade (trenutno 1357). A uvjeren sam da prestižemo vaših 1780.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Baš i meni zapelo za oko kako izostavljaju dio da su ovo članarine unaprijed doslovno, za period koji još nije ni počeo, ali dobro, koristi se svaka sitnica da prikažu nešto dobro u njihovom klubu, a sve je manje i manje tih sitnicaHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:45Moram na ovo odgovoriti, a da vam ne pišem po temi. Sarajevo je tek prije 10-ak dana omogućilo produžavanje članske, odnosno ona vrijedi od 1. januara do 31. decembra iduće godine. Trenutni prosjek je oko 100 novih članarina dnevno. Do kraja godine se nadam da može stići i do dvije hiljade (trenutno 1357). A uvjeren sam da prestižemo vaših 1780.

Tesko je to njima.skontati i objasniti jer sve povrsno shvataju.Ali evo u kratkim crtama oni za 365dana imaju clanova 1780.malo vise nego mi sto smo skupili.za 10dana.Logika burazeruHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:45Moram na ovo odgovoriti, a da vam ne pišem po temi. Sarajevo je tek prije 10-ak dana omogućilo produžavanje članske, odnosno ona vrijedi od 1. januara do 31. decembra iduće godine. Trenutni prosjek je oko 100 novih članarina dnevno. Do kraja godine se nadam da može stići i do dvije hiljade (trenutno 1357). A uvjeren sam da prestižemo vaših 1780.
Da li ste poslali mailove drugovima da se uclane? Ostalo je samo (v)ime !!!
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Kamuflazn
Ne vjerujem prosto da ovo pisuMortemHz je napisao/la: ↑23 dec 2020, 15:04Mislim da oni nisu ni započeli za godinu 2021, čuj višeHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:45Moram na ovo odgovoriti, a da vam ne pišem po temi. Sarajevo je tek prije 10-ak dana omogućilo produžavanje članske, odnosno ona vrijedi od 1. januara do 31. decembra iduće godine. Trenutni prosjek je oko 100 novih članarina dnevno. Do kraja godine se nadam da može stići i do dvije hiljade (trenutno 1357). A uvjeren sam da prestižemo vaših 1780.![]()

Bas imaju bisera.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Taman sam htio odgovoriti kada vidim da ste vi vec fino objasnili.alacious je napisao/la: ↑23 dec 2020, 15:05Baš i meni zapelo za oko kako izostavljaju dio da su ovo članarine unaprijed doslovno, za period koji još nije ni počeo, ali dobro, koristi se svaka sitnica da prikažu nešto dobro u njihovom klubu, a sve je manje i manje tih sitnicaHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:45Moram na ovo odgovoriti, a da vam ne pišem po temi. Sarajevo je tek prije 10-ak dana omogućilo produžavanje članske, odnosno ona vrijedi od 1. januara do 31. decembra iduće godine. Trenutni prosjek je oko 100 novih članarina dnevno. Do kraja godine se nadam da može stići i do dvije hiljade (trenutno 1357). A uvjeren sam da prestižemo vaših 1780.![]()
Samo bih da dodam da su kod njih clanarine za sezonu 2020/2021, dok je kod nas za kalendarsku godinu koja tek krece.
Dakle da rezimiramo oni od Jula imaju aktivnih (ako im je vjerovati) oko 1750 clanova, dok je kod nas za 10 dana uclanjeno vec blizu 1400 za period koji nije ni nastupio.
Eto najlakse i najljepse objasnjeno.

EDIT: Lazem, dakle nakon sto sam provjerio kod prijatelja, kod njih nije vezano clanstvo za godinu ili sezonu vec cisto od datuma uclanjenja pa 365 dana unaprijed.
Ovaj broj o kojem pricaju nije provjeren niti sam ga ja licno uspio pronaci.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kralj je vazda bio

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Moj Admire...
Bolje ba suti kad nesto ne razumijes,ovako te ugasise ko svijecu...
Nego,de ti nama reci kako registrovase onu tekmu Sarajevo-Tuzla C. 6:2, zadnji put kad si se javio bilo je "...situacija se mijenja iz minute u minut..."?
Bolje ba suti kad nesto ne razumijes,ovako te ugasise ko svijecu...
Nego,de ti nama reci kako registrovase onu tekmu Sarajevo-Tuzla C. 6:2, zadnji put kad si se javio bilo je "...situacija se mijenja iz minute u minut..."?
Vidim ismijavaju nas sto donosimo clanske na kucnu adresu,svasta ce covjek procitati. Inace strucnjaci to je dobar marketing,usluga al hajd objasni ti to nasim komsijama.
To je k'o da imas cevaParu u Nahorevu u koju dolaze 4 insana dnevno (vise da gledaju debelguzu kelnericu nego zbog cevapa) a ismijavas Zmaj sto vrsi uslugu dostave hiljadama insana dnevno...
Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
Tribine su najbolje mjerilo.
Zna se ko tu gospodari oduvijek.
Za sve vas, Željezničar je institucija.
Kraj priče.
Zna se ko tu gospodari oduvijek.
Za sve vas, Željezničar je institucija.
Kraj priče.
💩💩
- Shategabri
- Kontakt:
Vala baš, to krov, teren, kapacitet taman za popuniti...i opet jedva 5 k kad je ovako kakva bolja utakmica.
Posjeta FKS i FKŽ u pet deka, al eto institucija...čuj institucija, jake mi institucije
Posjeta FKS i FKŽ u pet deka, al eto institucija...čuj institucija, jake mi institucije

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.