FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 24 dec 2020, 23:49

Sad ni Sejo Sexon ne valja?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 24 dec 2020, 23:49

BordoSarajevo je napisao/la:
24 dec 2020, 23:46
Bacih oko na temu kona, neki pišu da imaju više aktivnih članova od nas, kao džaba nam marketing, pare, rezultati.. opet ih ima više, njih 1780 a nas ni 1500 :urnebes:
Do prekosutra to prestižemo

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 24 dec 2020, 23:51

BordoSarajevo je napisao/la:
24 dec 2020, 23:46
Bacih oko na temu kona, neki pišu da imaju više aktivnih članova od nas, kao džaba nam marketing, pare, rezultati.. opet ih ima više, njih 1780 a nas ni 1500 :urnebes:
Fazon je da tih 1780 njihovih akt clanova je za cijelu 2020 godinu, a mi za 15 dana 1500 😂
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 dec 2020, 00:09

Forumaši koji od teme prave prepucavanje će sljedeći put biti odstranjeni sa foruma.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 dec 2020, 00:14

Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 24.12.2020 je 1456.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 dec 2020, 00:22

MortemHz je napisao/la:
25 dec 2020, 00:09
Forumaši koji od teme prave prepucavanje će sljedeći put biti odstranjeni sa foruma.
Banuj govvna trajno. Ima ovdje ljudi koji bi pročitali nešto pametno. Ja qurca i teme..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 25 dec 2020, 00:39

Sad gledam neke stare utakmice europske i protiv kukesi i borussie mg koliko nas je Dejan Bandovic koštao golova pa da čovjek ne povjeruje šta je radio taj lik...Protiv Kukesi dribla igrača i primimo go protiv Borussie preskače ga lopta katastrofa
12. igrač kluba iz Titove 38b

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 dec 2020, 00:45

Hztesanj je napisao/la:
25 dec 2020, 00:39
Sad gledam neke stare utakmice europske i protiv kukesi i borussie mg koliko nas je Dejan Bandovic koštao golova pa da čovjek ne povjeruje šta je radio taj lik...Protiv Kukesi dribla igrača i primimo go protiv Borussie preskače ga lopta katastrofa
Desava se i najboljima. Dejo prava radilica, pitar do krvi!
NEMA NAZAD

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 25 dec 2020, 01:07

Hztesanj je napisao/la:
Meni je i pored svih kikseva nekako ostao jedan od drazih golmana. Nazalost ti nabrojani kiksevi su mu obiljezili karijeru, bilo ih je jos, a i dan danas kad se spomene Bandovic sinonim su te utakmice i greske. A s druge strane licno meni jedna od utakmica koja je bas ostala upocetljiva je ona na Grbavici 0:0 kad je zavrsilo i kad je on bio igrac utakmice, kako nas je znao iscupati u dosta utakmica, pa na kraju bio proglasen i najboljim golmanom lige, vise puta igracem mjeseca, dobi poziv u repku.. a eto na kraju ce se najvise pamtiti kao jedan od "losijih" golmana Sarajeva.
Sve u svemu znam momka i privatno i bas je raja, uvijek se pozdravi i pitar je sto je najbitnije :D
90!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 dec 2020, 01:16

Glavna stvar kod takvih golmana, tipa Bandovića i Pavlovića je što nisu konstantni. Jednu tekmu naprave kardinalnu grešku, rekao bi čovjek da nisu u životu treninga odradili. U narednoj naprave neke intervencije, ne znaju ni sami kako su nešto skinuli, ebo Ter Stegena šta rade. Potom, opet dođu i kiksaju, blamiraju se itd.
Takvi golmani ne smiju biti u jednom klubu kao što je FKS.

Koliko god Bandović bio gotivan, treba biti realan i reći da je kiksara teška. Ne miješajte ljudsku stranu s onom igračkom.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 25 dec 2020, 01:17

slika
A pazite ovog brata iz cucuga haha

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 25 dec 2020, 01:19

AlfredNobel je napisao/la:
25 dec 2020, 01:16
Glavna stvar kod takvih golmana, tipa Bandovića i Pavlovića je što nisu konstantni. Jednu tekmu naprave kardinalnu grešku, rekao bi čovjek da nisu u životu treninga odradili. U narednoj naprave neke intervencije, ne znaju ni sami kako su nešto skinuli, ebo Ter Stegena šta rade. Potom, opet dođu i kiksaju, blamiraju se itd.

Koliko god Bandović bio gotivan, treba biti realan i reći da je kiksara teška. Ne miješajte ljudsku stranu s onom igračkom.
Čitaš mi misli samo neću da započinjem dužu raspravu

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 25 dec 2020, 01:20

Pogotovo Pavlovic, i sada se sjecam u Bergamu protiv Atalante one njegove odbrane, i onda dodje revans i puf kao da sam ja stao na gol
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 dec 2020, 01:24

Cora1946 je napisao/la:
25 dec 2020, 01:07
Hztesanj je napisao/la:
Meni je i pored svih kikseva nekako ostao jedan od drazih golmana. Nazalost ti nabrojani kiksevi su mu obiljezili karijeru, bilo ih je jos, a i dan danas kad se spomene Bandovic sinonim su te utakmice i greske. A s druge strane licno meni jedna od utakmica koja je bas ostala upocetljiva je ona na Grbavici 0:0 kad je zavrsilo i kad je on bio igrac utakmice, kako nas je znao iscupati u dosta utakmica, pa na kraju bio proglasen i najboljim golmanom lige, vise puta igracem mjeseca, dobi poziv u repku.. a eto na kraju ce se najvise pamtiti kao jedan od "losijih" golmana Sarajeva.
Sve u svemu znam momka i privatno i bas je raja, uvijek se pozdravi i pitar je sto je najbitnije :D
Dejo je u svakom derbiju bio na visini zadatka. I u onom na Grbavici kad smo dobili 1:2 je imao odličnih odbrana.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 25 dec 2020, 01:29

Hztesanj je napisao/la:
25 dec 2020, 01:19

Ma nema tu rasprave drug, sve sto ste napisali je tacno, ja sam samo rekao da ga vise pamtim po nekim ljepsim stvarima i tjt :thumbup:
Pa eto samo se sjetite Delaca koji se danas smatra jednim od najboljih poslijeratnih golmana kakav je debi imao u Zenici i kakav je gol primio, svi su ga tad oprali na ruke ali je poslije pokazao kakva je klasa i ne sjecam se da je imao nekih vecih gresaka poslije.
Sustina je da je najtacnije ovo sto je Alfred rekao, ti golmani koji nisu konstantni nam ne trebaju, a greska kao greska ae svakom golmanu svijeta moze desiti i desava se
90!

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 25 dec 2020, 01:36

Cora1946 je napisao/la:
25 dec 2020, 01:29
Hztesanj je napisao/la:
25 dec 2020, 01:19

Ma nema tu rasprave drug, sve sto ste napisali je tacno, ja sam samo rekao da ga vise pamtim po nekim ljepsim stvarima i tjt :thumbup:
Pa eto samo se sjetite Delaca koji se danas smatra jednim od najboljih poslijeratnih golmana kakav je debi imao u Zenici i kakav je gol primio, svi su ga tad oprali na ruke ali je poslije pokazao kakva je klasa i ne sjecam se da je imao nekih vecih gresaka poslije.
Sustina je da je najtacnije ovo sto je Alfred rekao, ti golmani koji nisu konstantni nam ne trebaju, a greska kao greska ae svakom golmanu svijeta moze desiti i desava se
Ma joj eto kakav je ovaj forum postao da dobro moraš pazit šta i koliko ćeš napisat da ne bi počela svađa, rijetko vise i pišem jer ima toliko negativnih ljudi koji samo čekaju da te napadaju za tvoje mišljenje....u svakom slučaju drago mi je da smo ovako malo prokomentarisali dok nema negativaca hehe

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 dec 2020, 01:38

Aduka87 je napisao/la:
25 dec 2020, 01:20

Pogotovo Pavlovic, i sada se sjecam u Bergamu protiv Atalante one njegove odbrane, i onda dodje revans i puf kao da sam ja stao na gol
Eto to ti je najbolji primjer. U Bergamu k'o hobotnica. Došao revanš na Koševu, sve živo ulazi, nije zabio samo onaj ko nije potegao. To je samo jedna tekma, a imao ih je bruku užasnih, što ovako ne mogu da se sjetim na prvu. Bandović isto tako, kroz uši mu prolazile lopte, ne znaš koji je gori. Čim ti vidiš da je neko nesiguran na golu kad god loptu dobije i kad moraš zažmiriti svaki put kad dotičnim ide lopta, nema od toga ništa.
Još po belaju protiv Lecha stade onaj hudnik Oštraković, krampa prava.

Delač jeste imao onaj kiks u Zenici, ali zato Mateju ne možeš naći još neku veću grešku. U tome je razlika. Pavlović među najgorim golmanima Crvene Zvezde ikad, ljudi nisu mogli vjerovati da nam je on prvi golman.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 dec 2020, 01:42

Svaka čast Mateju kako se mentalno vratio nakon onako lošeg početka gdje su ga svi naši mediji odmah dočekali na nož. Naslovi tipa "pogledajte smiješan kiks golmana Čelzija". Poslije je g.ovnarima pokazao zašto je dogurao do tog nivoa. Ostao mi je u stvarno lijepom sjećanju, a Boga mi i mi njemu, jer nas je mnogo puta spominjao, čestitao, pred utakmice snimao klipove itd. Oštrakovića kad se sjetim, nije mi dobro...
Bahati, bahati Željkan!
1946

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 25 dec 2020, 01:42

Meni je Delač ostao u lijepom sjećanju. Po meni najbolji golman koji je branio za Sarajevo otkako ja pratim Bordo tim. Nisam nešto star, srednje dvadesete, ali sam siguran da boljeg nismo imali od njega i Alaima.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 dec 2020, 01:49

Evo malo komentara o Pavloviću.. :D
slika

slika

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AngelDiMaria, BeYaZ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, jurisicduska, Lecler, mire971, moram, nedimmmm1337, riki46, rimljanin90 i 105 gostiju.