Šta mu, Boga ti, oni mogu ponuditi?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa ocigledno nista, sve na nekim usmenim obecanjima, jer je on u intervjuu rekao da ponude nisu bile konkretne. Zato i nije dosao haha.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nije pisalo ovde na ss.ba da on ide u Zrinjski?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bradonjić je igrač koji kod nas ne bi imao mjesta.
Bradonjić je igrač koji bi dobro došao ukoliko bi prodali po kvalitetu drugog/trećeg... krilog igrača, nikako prvog (Tatara). Znači, dobra zamjena za Fanima ili Jukića ili Hebibovića ili Milanovića ili Cruza. Igrač koji ima potencijala i koji bi se mogao unovčiti ako se pokaže. Mada, meni je Fanimo dosta, dosta bolja opcija od Bradonjića.
Isto tako, vjerujem da ništa ozbiljno nismo zagrizli za njega, to je i Emir rekao. Nisu nam uopšte potrebna pojačanja osim napadača što donekle i razumijem i podržavam. Eh sad, vjerovatno kad bi se ukazala prilika da ga baš jeftino dovedemo, onda uredu, ta opcija je realna i možda i istinita.
Bradonjić je igrač koji bi dobro došao ukoliko bi prodali po kvalitetu drugog/trećeg... krilog igrača, nikako prvog (Tatara). Znači, dobra zamjena za Fanima ili Jukića ili Hebibovića ili Milanovića ili Cruza. Igrač koji ima potencijala i koji bi se mogao unovčiti ako se pokaže. Mada, meni je Fanimo dosta, dosta bolja opcija od Bradonjića.
Isto tako, vjerujem da ništa ozbiljno nismo zagrizli za njega, to je i Emir rekao. Nisu nam uopšte potrebna pojačanja osim napadača što donekle i razumijem i podržavam. Eh sad, vjerovatno kad bi se ukazala prilika da ga baš jeftino dovedemo, onda uredu, ta opcija je realna i možda i istinita.
FK Sarajevo
Bukvalno iste pozicije igra ko Krste, i jak u prekidima, mislim da bi bio "otkrice" kao i TatarElCartel11 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:24https://www.transfermarkt.com/eldin-had ... ler/142873
Šta mislite za ovog momka, da se dovede kao rezerva? Domaci igrac preko 100 utakmica u LaLigi2 sto nije malo a liga je ozbiljna.
Volio bi ga vidjet kod nas, mada je imao par tezih izljeda
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- HzHercegovac
- Kontakt:
Ja ovom kanarincu ništa ne vjerujem , laže čim kljun otvori, ako nastavi biće očerupan 
Ostale normalne ptice izvinite

Ostale normalne ptice izvinite

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja mrzim politiku Runda Nedim & Kešoljub, pod krinkom ljubavi i legendi, a u planu lični interes. Mrzim vremena kad su klub vodili gazde restorana i kafana, razne Muće i co. i bogatili se na račun kluba. A svima im usta puna ljubavi prema gradu i klubu. Sva ta šuplja priča potiče sa čaršijske kaldrme, a tu priču popuše plitkoumni debili kojima je vrhunac ličnog uspjeha to što im je dedo rođen u Sarajevu. I glupo ti je pitanje, ne mrzim ja nikog. Samo mrzim poremećen sistem prioriteta i pokvarene ljude. Poremećen sistem prioriteta je kada glupani kažu "dajte nam legende u klub, oni vole Sarajevo, nećemo papke iz Siminog Hana", a taj neko iz Siminog je profesor u Madridu na fakultetu. A ja sam za Sarajevo navijao i kad su ga vodile Muće i ostala kafanska svita, a ti fera ako svoju svijest nisi promijenio od tada i ne razumiješ o čemu pričam, onda fakat ne znam...fera je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:11Jesi bio ti ikad na carsiji... Nadam se da nisi ozbiljan ako jesi ovo je za banane hladno, sto onda pises ovdje i navijas za nas klub kad nas tako mrzis.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 20:29Slažem se, samo što na čaršiji dobrih nema, a neki bi da im je to preduslov. Dijete kluba, grada bla bla...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kako ih lik ponisti argumentima svaki put. Ja da sam takav govornik, svadjao bi se 0-24, kvalitetno ko ti, ja seljak odma 'sujem...
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Kamuflazn
Jbga došlo vrijeme da papci pametuju šta je čaršija, a da nikad nisu bili dio nje....
Fakat pogani vrijeme dođe....
Fakat pogani vrijeme dođe....
Kontakta za Bradonjica jeste bilo,ali da smo mi zagrizli toliko za njega to nije tacno.
Potrazivanja i njega i Radnika su nerealna ,sto je shvatljivo jer klub im je u teskoj situaciji...
On je planirao u Zrinjski,to je neki interni dogovor sa Zizovicem,ali posto i samom treneru je upitna klupa,doslo je do zastoja...
Momak ima dvije ponude od kojih je jedna iz Srbije...
Bradonjica jeste dobar igrac ali tesko se takav stil igre uklapa u nasu strategiju...
Sve u svemu,male su šanse da on obuce bordo dres...
Ali eto sacekacemo jos malo
Potrazivanja i njega i Radnika su nerealna ,sto je shvatljivo jer klub im je u teskoj situaciji...
On je planirao u Zrinjski,to je neki interni dogovor sa Zizovicem,ali posto i samom treneru je upitna klupa,doslo je do zastoja...
Bradonjica jeste dobar igrac ali tesko se takav stil igre uklapa u nasu strategiju...
Kad vidiš kako ovaj Vanja piše moraš mu vjerovati,Vanja8 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 22:36Kontakta za Bradonjica jeste bilo,ali da smo mi zagrizli toliko za njega to nije tacno.
A Irfan Hadzic???
12. igrač kluba iz Titove 38b
Za Irfana jos malo strpljenja,momak ima ugovor,ali kakva im je situacija u klubu izgleda da ce svim strancima dati papireHztesanj je napisao/la: ↑25 dec 2020, 22:43Kad vidiš kako ovaj Vanja piše moraš mu vjerovati,Vanja8 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 22:36Kontakta za Bradonjica jeste bilo,ali da smo mi zagrizli toliko za njega to nije tacno.
A Irfan Hadzic???
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
"Čaršijska politika" o kojoj ja govorim, nije geografski pojam nego mentalno stanje i karakter, stanje šuplje priče, lopovluka, manipulacija i laži kojima su skloni ljudi pomenuti u mom prethodnom postu. Ljudi koji bi mater naguzili za marku.
Čaršija kao geografski pojam, kao najljepši i historijsko-kulturološki najvažniji dio grada, nije zaslužila da se gore pomenuti pojedinci identifikuju sa njom. A tek onda mi kao klub nismo zaslužili da se pojedinci zovu našim legendama. Al tebi je to nedokučivo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ne broji se, nisi ti pozir'o

Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
- feniksptica
- Kontakt:
A ko vama garantuje, mislim sto ste toliko sigurni da se Bradonjic nece nametnuti ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Šminka duks. Hoće bit' pripaza kakvog za nas analitičare s Istoka? 

Hvala brate, cijenim to a i trudim se stvarnoHztesanj je napisao/la: ↑25 dec 2020, 22:43Kad vidiš kako ovaj Vanja piše moraš mu vjerovati,Vanja8 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 22:36Kontakta za Bradonjica jeste bilo,ali da smo mi zagrizli toliko za njega to nije tacno.
A Irfan Hadzic???

Trenutno korisnika/ca: enzo1, ErosViverosViv, Hajdeee, Kyle88, MaroonBjelave, N3R3D, napoleon72, NazorUso, PapakIzSa, Posejdon, zagorski, ŠTA_JE i 92 gosta.