Nisam. Pretesko mi bilo.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:25Ako je Panto u NiP-u to znaci samo jednu stvar.
Zavrsio je DIF.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nisam. Pretesko mi bilo.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:25Ako je Panto u NiP-u to znaci samo jednu stvar.
Zavrsio je DIF.
Panto je član bordo prijatelja i vjerujem da ima dobre informacijeJohnKeynes97 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:25Ako je Panto u NiP-u to znaci samo jednu stvar.
Zavrsio je DIF.
Ma syebao je njih onaj Lennon, davno su ga trebali šutnuti. Protiv nas se vidjelo da su qarina kao tim, ništa ni s čim, posreći im se onaj jedan šut.
Je.bo majku 10og kad kiriju placam ostane mi taman da docekam prvi
Ponijelo me, jbgAlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:37Neka, neka.. Skinula te Sabra s klupske sise, nakon pisanja protiv Hadžije. Imao si sve obezbjeđeno, sad deveraj.
Ma i to su mi uzeli sad ovaj policijski sat... Fujfeniksptica je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:39Jos ako je i autoo vraceno, Pantu cete prepoznat ako sa migrantima bude pljacko navecer. On je onaj svjetliji
E **** ga musolini pa zar nisi clan bordo prijatelja
Nikad bio
Iz onog Sarajeva koje je grad, a ne zanimanje i lična titula.Stroj1946 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:23A odakle si ti ako nije problem?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 22:46"Čaršijska politika" o kojoj ja govorim, nije geografski pojam nego mentalno stanje i karakter, stanje šuplje priče, lopovluka, manipulacija i laži kojima su skloni ljudi pomenuti u mom prethodnom postu. Ljudi koji bi mater naguzili za marku.
Čaršija kao geografski pojam, kao najljepši i historijsko-kulturološki najvažniji dio grada, nije zaslužila da se gore pomenuti pojedinci identifikuju sa njom. A tek onda mi kao klub nismo zaslužili da se pojedinci zovu našim legendama. Al tebi je to nedokučivo.
Ima više funkcija nego jetra, u narodu poznatiji kao uhljeb.
Previse generalizujes a nisu svi ti negativni primjeri sto si nabrojao iz sarajeva posebno ne iz centra i starog grada.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 22:20Ja mrzim politiku Runda Nedim & Kešoljub, pod krinkom ljubavi i legendi, a u planu lični interes. Mrzim vremena kad su klub vodili gazde restorana i kafana, razne Muće i co. i bogatili se na račun kluba. A svima im usta puna ljubavi prema gradu i klubu. Sva ta šuplja priča potiče sa čaršijske kaldrme, a tu priču popuše plitkoumni debili kojima je vrhunac ličnog uspjeha to što im je dedo rođen u Sarajevu. I glupo ti je pitanje, ne mrzim ja nikog. Samo mrzim poremećen sistem prioriteta i pokvarene ljude. Poremećen sistem prioriteta je kada glupani kažu "dajte nam legende u klub, oni vole Sarajevo, nećemo papke iz Siminog Hana", a taj neko iz Siminog je profesor u Madridu na fakultetu. A ja sam za Sarajevo navijao i kad su ga vodile Muće i ostala kafanska svita, a ti fera ako svoju svijest nisi promijenio od tada i ne razumiješ o čemu pričam, onda fakat ne znam...fera je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:11Jesi bio ti ikad na carsiji... Nadam se da nisi ozbiljan ako jesi ovo je za banane hladno, sto onda pises ovdje i navijas za nas klub kad nas tako mrzis.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 20:29
Slažem se, samo što na čaršiji dobrih nema, a neki bi da im je to preduslov. Dijete kluba, grada bla bla...
Niko vise ne sere po upravi pa nema posla odma opala aktivnost i bankovni racun kod pojedinihAlfredNobel je napisao/la: ↑26 dec 2020, 00:37
Evo Panto da ga vidiš još jednom, pa makar i s slike..
Gdje mi je to @beli? Nije valjda i njemu direktorica udarila sankcije..![]()
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, johntravolta123, Mahalac7, MSOZ101, nedimmmm1337, ronaldo99, samoFKS, VolimoSarajevo i 59 gostiju.