Bundesliga je napisao/la: ↑26 dec 2020, 10:46
MortemHz je napisao/la: ↑26 dec 2020, 10:33
To pitari jedini ne smiju glasati za koga hoće dok svi ostali mogu? Uostalom, niko od ovih momaka ne piše na našoj temi i ja sam jedini koji je glasao za Bodija do tvog posta. Ne lupaj gluposti.
Pusti tu priču. Tako je godinama i to ne samo za ova beznačajna glasanja. Tako se vi i Željini prepirete i za potencijalnog selektora, gurate svog a pljujete tuđeg. Na utakmicama repke pljujete ove iz Želje, a oni vaše. Gurate svoje u repku. Ništa protiv Bodija dobar momak, ali je Maršal zaslužio da bude forumaš godine jer je bio najbolji. Nisam nikada glasao ni za koga, ali sad ću za njega jer ovo radite godinama. Tako se vodila kampanja i protiv Virtuala a bilo je mnogo gorih forumaša od njega. Svi znamo zašto
Sudiš na osnovu manjine i nemaš dodir sa realnošću. Znaš li koliko pitare interesuje izbor novog selektora, znači ne mogu ti opisati.
Po tebi je Maršal zaslužio da bude forumaš godine i to je odlično ali po meni je Bodi kvalitetniji forumaš i ja ću glasati za njega u ovom slučaju kao što sam u prethodnim za Maršala bez nametanja kao što ti radiš, pusti ljude da imaju drugačije mišljenje o nečemu, ne moraju svi biti isti kao ti.
Virtual je dobijao mnogo glasova za kantu prethodnih godina i od forumaša koji nisu pitari a da se vodila kampanja protiv njega bio bi kanta i ovaj put.
Kao što rekoh, izmišljaš stvari. Od pet forumaša koji su bodiju dali glas jedini pitar sam ja bio, do tvog posta. Čak mislim da je jedan glas od štrumfa bio mada to je nebitno, ovo pišem jer ne volim mitove. Lično protiv Virtuala nemam ništa, čak štaviše, veoma mi je drag momak i on to zna dok ga pojedinci ne mogu smisliti očima radi zajebancija a i to je ok, njihovo pravo. Čak mislim da je recimo Virtual meni dao bodove za forumaša godine kao i par štrumfova, jedan ili dva navijača Zrinjskog.. nije ni blizu tako kako ti to pokušavaš predstaviti.
Drugo, Bodi možda navija za Sarajevo (znam, čudno je da navijaš za jedan od dva najtrofejnija kluba u svojoj državi) ali nije ni među 20 najaktivnijih pitara na temi i mislim da su njegove teme poput tenisa i one ostale, neka me neko ispravi ako griješim jer nikada ne ulazim tamo. Znači tema FK Sarajevo mu je sporedna. Uostalom, kako očekuješ da neko sa teme pl bih općenito ili neke slične teme glasa za Maršala kada on skoro nikada ne piše tu, ljudi i ne znaju ko je i njega ''guraju'' forumaši sa tema gdje je on aktivan i to je sasvim normalno.