KANTA GODINE 2020 - leorey - KOMENTARI

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

miky_hz
Kontakt:

Re: KANTA GODINE - 2020 - KOMENTARI

Post Postao/la miky_hz » 25 dec 2020, 11:08

Beduin je napisao/la:
25 dec 2020, 10:54
miky_hz je napisao/la:
25 dec 2020, 10:38
Beduin je napisao/la:
22 dec 2020, 08:46
Ko je dobar sa Adminom da probamo ugurati ovog @ahbaba tu negdje u polufinale?
A @ahbab prije godinu dvije osvojio nagradu za forumasa godine. Dobro sa drugog nicka je pisao u to vrijeme,od tad do sad jedno 300 novih je registrovo.
Nemoj j3bat? Znaci momak je psihic. Udarila mu forumska slava/titula u vugla. 😂😂
Nameracili se ovi "moji" Pitari da mu daju titulu forumasa godine tad famozni @Tobe .

Pa psiho jasta,kako objasniti drugacije toliki broj registracija na forum.Jednom te banuju vidis druze nepozeljan si ,nisi ti za toga haj cao pun internet foruma,stranica cega sve ne.Al brate 50-100 puta da se registrujes ovdje (lupam,veliki je broj stvarno). Realno znaci da nisi sav svoj.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 dec 2020, 12:38

Pa lik je i tad bio ubjedljivo najgluplji lik koji je dotakao tastaturu. Lijepo je vidjeti da se neke stvari ne mijenjaju

A pro-tobe pitari zasluzuju samo jedan aplauz za to sranje oko forumasa godine.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 dec 2020, 12:43

Prethodnih godina svi oni koji su se organizovali da glasaju za nekog (ili protiv nekog) samo zato sto navija za klub X ili jer je clan podforuma X su zasluzili da budu kanturine godine, svi kolektivno

Bukvalno od jednog benignog takmicenja su napravili politicke izbore gdje guraju nekog svog kandidata, sto i nije cudno jer zivimo u BiH pa nam je urodjen taj "nek moj pobijedi cak i ako ne zasluzuje" mentalitet. Ove godine cini mi se da nema takve pojave i da ce i kanta i forumas godine biti zasluzeni

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 dec 2020, 12:49

dscile je napisao/la:
25 dec 2020, 12:43
Prethodnih godina svi oni koji su se organizovali da glasaju za nekog (ili protiv nekog) samo zato sto navija za klub X ili jer je clan podforuma X su zasluzili da budu kanturine godine, svi kolektivno

Bukvalno od jednog benignog takmicenja su napravili politicke izbore gdje guraju nekog svog kandidata, sto i nije cudno jer zivimo u BiH pa nam je urodjen taj "nek moj pobijedi cak i ako ne zasluzuje" mentalitet. Ove godine cini mi se da nema takve pojave i da ce i kanta i forumas godine biti zasluzeni
+1
Bosanski mentalitet 101
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 25 dec 2020, 19:39

Ide leorey Husika finale.

Opravdali uloge favorita iako je na kraju godine bilo par ozbiljnih konkurenata.

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 25 dec 2020, 19:41

LlullSergio je napisao/la:
25 dec 2020, 19:39
Ide leorey Husika finale.

Opravdali uloge favorita iako je na kraju godine bilo par ozbiljnih konkurenata.
borba titana

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 25 dec 2020, 19:43

dscile je napisao/la:

:shock: :o :shock:
Svašta, zar i toga na forumima ima ?
Dobro kažeš, baš takav mentalitet. Izgleda da je ljudima sa ovih prostora to urođeno... (čast izuzetcima).
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 dec 2020, 23:36

dscile je napisao/la:

Ove godine ti vjerovatno uzimaju Marsal i Leorey. Zasluzeno i jedno i drugo a niko organizovano nije ni za jednog na za drugog..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 dec 2020, 23:43

feniksptica je napisao/la:
25 dec 2020, 23:36
dscile je napisao/la:

Ove godine ti vjerovatno uzimaju Marsal i Leorey. Zasluzeno i jedno i drugo a niko organizovano nije ni za jednog na za drugog..
Pa to sam i napisao, da ce ove godine i jedno i drugo biti zasluzeno, za razliku od prethodnih kada su prave forumske kante organizovale "guranje" svojih kandidata

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 26 dec 2020, 05:38

dscile je napisao/la:
25 dec 2020, 23:43
dscile je napisao/la:

Pa to sam i napisao, da ce ove godine i jedno i drugo biti zasluzeno, za razliku od prethodnih kada su prave forumske kante organizovale "guranje" svojih kandidata
Organizovale su prave forumske kante i ove sezone to guranje. Ali ostade im haman pusta želja za sad.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 dec 2020, 09:53

Rezultati polufinala,

leorey - GOAT 31:18

BuffonGigi - Husika 15:24
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 26 dec 2020, 09:54

BuffonGigi je napisao/la:
26 dec 2020, 05:38
dscile je napisao/la:
25 dec 2020, 23:43

Organizovale su prave forumske kante i ove sezone to guranje. Ali ostade im haman pusta želja za sad.
Nesto nisam primjetio, a ako mislis na sebe, licno mislim da si i zasluzio to polufinale. Niko se nije organizovao da glasa za tebe kao sto su prethodnih godina navijaci Sarajeva za navijace Zelje (ili obrnuto?). Ali su finalisti ipak zasluzeni i to je pravi duel.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 dec 2020, 10:14

dscile je napisao/la:
26 dec 2020, 09:54
Eno opet se pitari zadali za forumasa godine. Prava debilana :rol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 dec 2020, 10:24

Jel' Husika trajno banovan, posto ne vidim da pise vec duze vrijeme (a znam da je popio onaj ban)?
Jer ako trajno jede bananu onda njegovog oponenta treba sutnuti u finale, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 dec 2020, 10:33

Bundesliga je napisao/la:
26 dec 2020, 10:14
dscile je napisao/la:
26 dec 2020, 09:54
Eno opet se pitari zadali za forumasa godine. Prava debilana :rol:
To pitari jedini ne smiju glasati za koga hoće dok svi ostali mogu? Uostalom, niko od ovih momaka ne piše na našoj temi i ja sam jedini koji je glasao za Bodija do tvog posta. Ne lupaj gluposti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 dec 2020, 10:46

MortemHz je napisao/la:
26 dec 2020, 10:33
To pitari jedini ne smiju glasati za koga hoće dok svi ostali mogu? Uostalom, niko od ovih momaka ne piše na našoj temi i ja sam jedini koji je glasao za Bodija do tvog posta. Ne lupaj gluposti.
Pusti tu priču. Tako je godinama i to ne samo za ova beznačajna glasanja. Tako se vi i Željini prepirete i za potencijalnog selektora, gurate svog a pljujete tuđeg. Na utakmicama repke pljujete ove iz Želje, a oni vaše. Gurate svoje u repku. Ništa protiv Bodija dobar momak, ali je Maršal zaslužio da bude forumaš godine jer je bio najbolji. Nisam nikada glasao ni za koga, ali sad ću za njega jer ovo radite godinama. Tako se vodila kampanja i protiv Virtuala a bilo je mnogo gorih forumaša od njega. Svi znamo zašto ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 dec 2020, 10:59

Bundesliga je napisao/la:
26 dec 2020, 10:46
MortemHz je napisao/la:
26 dec 2020, 10:33
Pusti tu priču. Tako je godinama i to ne samo za ova beznačajna glasanja. Tako se vi i Željini prepirete i za potencijalnog selektora, gurate svog a pljujete tuđeg. Na utakmicama repke pljujete ove iz Želje, a oni vaše. Gurate svoje u repku. Ništa protiv Bodija dobar momak, ali je Maršal zaslužio da bude forumaš godine jer je bio najbolji. Nisam nikada glasao ni za koga, ali sad ću za njega jer ovo radite godinama. Tako se vodila kampanja i protiv Virtuala a bilo je mnogo gorih forumaša od njega. Svi znamo zašto ;)
Sudiš na osnovu manjine i nemaš dodir sa realnošću. Znaš li koliko pitare interesuje izbor novog selektora, znači ne mogu ti opisati.
Po tebi je Maršal zaslužio da bude forumaš godine i to je odlično ali po meni je Bodi kvalitetniji forumaš i ja ću glasati za njega u ovom slučaju kao što sam u prethodnim za Maršala bez nametanja kao što ti radiš, pusti ljude da imaju drugačije mišljenje o nečemu, ne moraju svi biti isti kao ti.
Virtual je dobijao mnogo glasova za kantu prethodnih godina i od forumaša koji nisu pitari a da se vodila kampanja protiv njega bio bi kanta i ovaj put.
Kao što rekoh, izmišljaš stvari. Od pet forumaša koji su bodiju dali glas jedini pitar sam ja bio, do tvog posta. Čak mislim da je jedan glas od štrumfa bio mada to je nebitno, ovo pišem jer ne volim mitove. Lično protiv Virtuala nemam ništa, čak štaviše, veoma mi je drag momak i on to zna dok ga pojedinci ne mogu smisliti očima radi zajebancija a i to je ok, njihovo pravo. Čak mislim da je recimo Virtual meni dao bodove za forumaša godine kao i par štrumfova, jedan ili dva navijača Zrinjskog.. nije ni blizu tako kako ti to pokušavaš predstaviti.
Drugo, Bodi možda navija za Sarajevo (znam, čudno je da navijaš za jedan od dva najtrofejnija kluba u svojoj državi) ali nije ni među 20 najaktivnijih pitara na temi i mislim da su njegove teme poput tenisa i one ostale, neka me neko ispravi ako griješim jer nikada ne ulazim tamo. Znači tema FK Sarajevo mu je sporedna. Uostalom, kako očekuješ da neko sa teme pl bih općenito ili neke slične teme glasa za Maršala kada on skoro nikada ne piše tu, ljudi i ne znaju ko je i njega ''guraju'' forumaši sa tema gdje je on aktivan i to je sasvim normalno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 26 dec 2020, 11:00

Šta je loše u tome što podržavaju 'svoje'?
"We need to suffer. And we need to fight."

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 dec 2020, 11:30

MortemHz je napisao/la:
26 dec 2020, 10:59
Kakve manjine? Pa navijači Sarajeva su izabrali Virtuala više puta da bude kanta godine. Nađe se tu pokoji neutralni sa strane ali više od 90 posto koji su glasali za njega su bili navijači Sarajeva. Isto tako kada su izabrali onog Tobea ili kako se već zvao. Ne namećem ti ja ništa već govorim da to što se radi nije u redu i ne treba biti tako. Takav je slučaj i na izborima kada ljudi glasaju za svoje ili ove od kojih imaju lične koristi. Ne gleda se ko je najbolji već jel moj i imam li kakve koristi od njega. Kao što sam i rekao prije, ovo nema veze s Bodijem jer mislim da je jako dobar forumaš i lik generalno.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 dec 2020, 11:35

Ode ti drug od forumske zajebancije do toga da smo mi na kraju oteli Aliju..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 9 gostiju.