AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 28 dec 2010, 21:25

Mislim da Milan s obzirom na budzet ima odlicnu "politiku" po meni bolju od Arsenalove ili Barsine ...
Mi mozda po sezoni imamo po 25-30m za transfere.Jest istina da su dosli Ibra,Robinho,Papa,Amelia,Boateng ... ali oni su bili "bagatela" a sad su IGRAČINE (barem Ibra,Binho' i Boateng :oops: ), Boateng dosao na posudbu "dzaba" a sigurno da ga na ljeto otkupljuju i mislim za neku siću.

Lamela je Odličan, podsjeca na Riquelmea.Navodno ce ostati u Riveru do ljeta na posudbi da dobije iskustva.River ga cijeni 25m, a on nama dolazi za 12m :? :? :? sad ko je ovdje LUD ???
ADRIANO GALLIANI !!! Ovom čovjeku treba dati ORDEN, pa nije dzaba proglasen za najboljeg Direktora kluba pored Abramovicha,Rosella itd ...
Znaći mi eto nek imamo 35m za transfere opet kad pogledas Ibra,Robinho,Amelia,Boateng,Papa,Yepes kada bi rekao da su ovi igrači dovedeni sa ovolikim budzetom s obzirom na njihova Prezimena neko bi rekao "Ma ti si lud ! za te pare ove igrace ?? hahahha" sad hocu da kazem da je Adriano Galliani najzasluzniji sto Milan ostaje na najvisem nivou gdje i pripada.Vise bi volio da on i DIKTATOR 8-) ostanu nego da nas neki " Naftaši " uzmu.
Sad će neki reći "Šta ti je ba Boateng,Papa,Amelia su došli na posdubu" ali ja se smijem kladiti da će oni ostati i to dzaba ! Zašto ??? Zato što je Adriano Galliani najsposobniji čovjek na svijetu ! 8-)
2007 - Gilardino 8-)
2008 - Ronaldo 8-)
2009 - Borriello 8-)
2010 - IBRAHIMOVIC CCCCCOMBO BREAKER ! 8-)
2011 - Cassano 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 dec 2010, 09:51

tony-mortale je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ma Ibra je to-samo nek je drugciji od ostalih i babo ruco :mrgreen:
A sto se tice tog malenog iz Rivera ne sumjnam ni malo da je odlican,jer Milan je oduvjek imao najbolji skauting sto se tice brazilaca i argentinaca.Nesto se ne sjecam da su povukli los potez sa juznoamerickim igracima..

Meni sve ovo mirise na dobro ne znam ljudi za vas 8-)
Lamela kako mu i ime kaže je talijanskog porijekla i izgleda da mu sređuju talijanski pasoš tako da ako dođe u milan neće zauzeti ono jednon non-eu mjesto u timu, fino :)
gledao sam malo totenhema danas i igraju stvarno dobro, prebrza je to igra, lenon i bejl masakriraju sve redom, bejl isti gol zabio kao i one protiv intera
čak su i s igračem manje bili puno bolji od njukastla, biće teško njih proći u LP, al naravno ne i nemoguće
Nisam gledao malenog pa tako da ne mogu davati nekakve komentare,ali samo cu reci da ne sumnjam u skauting najboljeg europskog kluba :mrgreen:
Sto se tice spursa ako njih ne mozemo proci nismo ni zasluzili vise u ligi prvaka ;) samo mislim da ce mo ih uzeti na iskustvo...mi znamo igrati ovakve tekme a za njih,pa nebi se to moglo reci sa sigurnoscu.

Ja bih sad potpis'o ispadanje u ligi prvaka za sccudeto 8-)
1921-2011

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 dec 2010, 13:03

Esii TM87 je napisao/la: Nisam gledao malenog pa tako da ne mogu davati nekakve komentare,ali samo cu reci da ne sumnjam u skauting najboljeg europskog kluba :mrgreen:
Sto se tice spursa ako njih ne mozemo proci nismo ni zasluzili vise u ligi prvaka ;) samo mislim da ce mo ih uzeti na iskustvo...mi znamo igrati ovakve tekme a za njih,pa nebi se to moglo reci sa sigurnoscu.

[youtube][/youtube]

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 dec 2010, 15:21

mi se mrznemo na minusima a oni po plažama trčkaraju :D
slika
pato je blizu potpunog oporavka, a silva još uvijek ne trenira punim intenzitetom, ali i on se oporavlja po planu ;)
opet se šuška da bi mogao doći i mexes, mada meni on i nije neko rješenje čisto solidan stoper
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 dec 2010, 15:24

Mexes ono sto je odigrao protiv nas je bilo kriticno. 2x je ispadao na mjestima gdje nije smio ali bas ispadao ko budaletina. Da nije bilo reklama letio bi van. Al eto znamo kakva nam je odbrana pa bi i on bio dobar.

Lamele sto se tice ja sam za transfer ovog igraca koji moze biti fantastican u buducnosti mada bih prije njega volio vidjeti Gansa.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 dec 2010, 18:04

MaGiCa je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la: Nisam gledao malenog pa tako da ne mogu davati nekakve komentare,ali samo cu reci da ne sumnjam u skauting najboljeg europskog kluba :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Hvala pasha ;)

Mali je klasa,mene podsjeca izgledom na Kaku i ako nemaju nista zajednicko.
Nesto me zanima,jeli on doveden definitivno ili se spekulise :?:
1921-2011

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 dec 2010, 23:37

Angel Gil Marin najbolji nogometni generalni direktor
Generalni direktor Atletico Madrida, Miguel Angel Gil Marin, u Dubaiju je dobio nagradu za najboljeg generalnog menadžera jednog nogometnog kluba na svijetu za 2010. godinu.
Na priredbi pod nazivom Globe Soccer Awards Gil, inače sin preminuloga dugogodišnjeg kontroverznog predsjednika kluba Jesusa Gila, pobijedio je u konkurenciji daleko poznatijih prvih operativaca popu Adriana Gallianija (Milan), Sandra Rosella (Barcelona),Ulija Hoeneßa (Bayern) i Romana Abramoviča (Chelsea).

Istom je prilikom nagrađen i najbolji nogometni menadžer u godini na izmaku. Priznanje je dobio čovjek koji savjetuje Josea Mourinha i Cristiana Ronalda, Portugalac Jorge Mendes.

nije mi jasno zbog cega, ujak Fester je makar doveo Ibru Princa i Robinha za kikiriki!!!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 30 dec 2010, 17:15

ovog ronaldinja sad novinari sele kao ovi naši džeku, sad se javili neki meksikanci i PSG.
čim se desi nešto dobro odmah slijedi i nešto loše, taman se pato oporavio a izgleda da se u dubaiju ozlijedio boateng :( , nezna se još tačno koliko ga neće biti i o koliko se ozbiljnoj povredi radi ali u ovoj prijateljskoj ga sigurno nema a vjerovatno ni u cagliariju

inače novak đoković je navijač milana i u dubaiju se družio s igračima milana
slika

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 dec 2010, 19:17

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 dec 2010, 20:59

tony-mortale je napisao/la:ovog ronaldinja sad novinari sele kao ovi naši džeku, sad se javili neki meksikanci i PSG.
čim se desi nešto dobro odmah slijedi i nešto loše, taman se pato oporavio a izgleda da se u dubaiju ozlijedio boateng :( , nezna se još tačno koliko ga neće biti i o koliko se ozbiljnoj povredi radi ali u ovoj prijateljskoj ga sigurno nema a vjerovatno ni u cagliariju

inače novak đoković je navijač milana i u dubaiju se družio s igračima milana
slika
Ronaldinho je sam sebe preselio iz Milana. Steta. Onakva igracina. :( :( :( :( :(

A sto se Djokovica tice: taj navija kako stigne - cas za Zvezdu, cas za Monaco, cas za Benficu, cas za Milan. Samo da se bude u centru paznje. Ali dobro, moze mu se.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 30 dec 2010, 21:41

Ma pričajte vi sta hocete meni drago sto ode Ronaldinho ;)
Hvala mu za sve, al igrač koji samo seta po terenu,gubi lopte, ne vraća se nam Realno N E T R E B A !
Odigra on ponekad koju Odličnu asistenciju al' to nije dovoljno ...
Evo izgleda sve dogovorili sa Constantom, al dolazi tek na ljeto :roll:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 30 dec 2010, 22:03

meskalin je napisao/la:Angel Gil Marin najbolji nogometni generalni direktor
Generalni direktor Atletico Madrida, Miguel Angel Gil Marin, u Dubaiju je dobio nagradu za najboljeg generalnog menadžera jednog nogometnog kluba na svijetu za 2010. godinu.
Na priredbi pod nazivom Globe Soccer Awards Gil, inače sin preminuloga dugogodišnjeg kontroverznog predsjednika kluba Jesusa Gila, pobijedio je u konkurenciji daleko poznatijih prvih operativaca popu Adriana Gallianija (Milan), Sandra Rosella (Barcelona),Ulija Hoeneßa (Bayern) i Romana Abramoviča (Chelsea).

Istom je prilikom nagrađen i najbolji nogometni menadžer u godini na izmaku. Priznanje je dobio čovjek koji savjetuje Josea Mourinha i Cristiana Ronalda, Portugalac Jorge Mendes.

nije mi jasno zbog cega, ujak Fester je makar doveo Ibru Princa i Robinha za kikiriki!!!!
na osnovu cega je taj dobio nagradu :? ..nisam upucen u to pa pitam..

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 dec 2010, 22:47

robovi88 je napisao/la:Ma pričajte vi sta hocete meni drago sto ode Ronaldinho ;)
Hvala mu za sve, al igrač koji samo seta po terenu,gubi lopte, ne vraća se nam Realno N E T R E B A !
I takav Ronaldinho je trenutno bolji od svih igraca sem Ibre i Silve. Kako god, bolji je od Robinha koji je zadnji duel protiv sina koji je tek prohodao kad ga je ucio fudbalu u dvoristu iza kuce

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 30 dec 2010, 23:11

Raul7 je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Ma pričajte vi sta hocete meni drago sto ode Ronaldinho ;)
I takav Ronaldinho je trenutno bolji od svih igraca sem Ibre i Silve. Kako god, bolji je od Robinha koji je zadnji duel protiv sina koji je tek prohodao kad ga je ucio fudbalu u dvoristu iza kuce
Da, a Taj Ronaldinho sjedi na klupi a Robinho IGRA kao i Boateng ;)
nemoj sad ti ovdje pričat da znaš bolje od Allegrija, valjda on Zna bolje nego mi svi zajedno ;)
Allegri ima razlog zašto Ronaldinho sjedi na klupi a to je NEZALAGANJE na terenu ;)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 31 dec 2010, 00:57

robovi88 je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:
Da, a Taj Ronaldinho sjedi na klupi a Robinho IGRA kao i Boateng ;)
nemoj sad ti ovdje pričat da znaš bolje od Allegrija, valjda on Zna bolje nego mi svi zajedno ;)
Allegri ima razlog zašto Ronaldinho sjedi na klupi a to je NEZALAGANJE na terenu ;)
Ma normalno da Allegri zna ali ne mogu da vjerujem da nekom navijacu Milana moze biti drago sto Roonie odlazi :shock:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 31 dec 2010, 01:08

Ma daj sta si se natovario na Ronaldinja..trenutno on nemoze igrati na vrhunskom nivou koji se trazi za ligu prvaka i calcco.Bio je dobar,uredno mu se zahvaliti i to bi bilo to..
1921-2011

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 dec 2010, 02:42

meni jest žao ronaldinja, iako sam prvi ovdje bio da ga se stavi na klupu, jer je jednostavno počeo igrati rekreativno za razliku od lani, al sve sam se nadao da će promjeniti pristup, jer nije on još za staro gvožđe, al na kraju je sam kriv-sam pao sam se ubio.
hvla mu za sve što je uradio u milanu, znao je često pokazati svoju čaroliju al se generalno od njega očekivalo više, nije imao konstantnost u igri, čovjeka jednostavno više interesuje partijanje od fudbala i to je to, sretno mu gdje god da ode

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 31 dec 2010, 11:01

prosla sezona mu je bila pa usudio bih se reci gotov u rangu one igre u Barci 18 asistencija i 12 golova!

ZA TO MU SKIDAM KAPU !

Ali ove brate dragi sto jest jest los je!

Hvala mu ! Ali nama treba bollji!
-RIVALDO-

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 31 dec 2010, 11:09

senad_flamin je napisao/la:prosla sezona mu je bila pa usudio bih se reci gotov u rangu one igre u Barci 18 asistencija i 12 golova!

ZA TO MU SKIDAM KAPU !

Ali ove brate dragi sto jest jest los je!

Hvala mu ! Ali nama treba bollji!
da...nadamo se da ce se cassano pokazat u najboljem svijetlu!! FORZA MILAN
SRETNA NOVA GODINA SVIM ROSSONERIMA
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 31 dec 2010, 12:35

Boateng ozlijedio zdjeličnu kost

Ganski nogometni reprezentativac u redovima Milana Kevin-Prince Boateng (23) ozlijedio je zdjeličnu kost tijekom zimskog kampa "rossonera" u Dubaiju.

Ozljeda bi 23-godišnjeg veznjaka trebala sigurno udaljiti od prve Milanove utakmice u nastavku Serie A, gostovanja kod Cagliarija 6. siječnja u sklopu 18. kola, makar trenutno nije točno poznato koliko će dugo izbivati.

Boateng je Milan pojačao u prošloljetnom prijelaznom roku, stigavši iz Portsmoutha, a u dosadašnjem dijelu sezone je nastupio u 15 prvenstvenih susreta, upisavši pritom dva gola i asistenciju.

jbg sretna nova svima :)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []