Mi mozda po sezoni imamo po 25-30m za transfere.Jest istina da su dosli Ibra,Robinho,Papa,Amelia,Boateng ... ali oni su bili "bagatela" a sad su IGRAČINE (barem Ibra,Binho' i Boateng
Lamela je Odličan, podsjeca na Riquelmea.Navodno ce ostati u Riveru do ljeta na posudbi da dobije iskustva.River ga cijeni 25m, a on nama dolazi za 12m
ADRIANO GALLIANI !!! Ovom čovjeku treba dati ORDEN, pa nije dzaba proglasen za najboljeg Direktora kluba pored Abramovicha,Rosella itd ...
Znaći mi eto nek imamo 35m za transfere opet kad pogledas Ibra,Robinho,Amelia,Boateng,Papa,Yepes kada bi rekao da su ovi igrači dovedeni sa ovolikim budzetom s obzirom na njihova Prezimena neko bi rekao "Ma ti si lud ! za te pare ove igrace ?? hahahha" sad hocu da kazem da je Adriano Galliani najzasluzniji sto Milan ostaje na najvisem nivou gdje i pripada.Vise bi volio da on i DIKTATOR
Sad će neki reći "Šta ti je ba Boateng,Papa,Amelia su došli na posdubu" ali ja se smijem kladiti da će oni ostati i to dzaba ! Zašto ??? Zato što je Adriano Galliani najsposobniji čovjek na svijetu !
2007 - Gilardino
2008 - Ronaldo
2009 - Borriello
2010 - IBRAHIMOVIC CCCCCOMBO BREAKER !
2011 - Cassano