Kao takve, treba ih zayebavati...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma forum je jedno a stvarnost drugo. Par likova misli kako su pokupili svu pamet svijeta i stalno pokusavaju objasniti kako su oni u pravu a oni drugi nisu i tako se vrtimo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2020, 00:40Bem ti titu, kad se ovako svadjamo, dok nam tim nema poraza u ligi, igralo je play off EL, i jos bjezi konkurentu 9 bodova, mogu misliti kako bi se svadjali da je situacija u klubu losija, tj da su nam kone na 2-3 boda, da smo ispali od Buducnosti itd itd....
Ne shvatljivo...
tiii u reci duuuuso mojaaaaa, provincijalac je a naaajljepsii.skoroalen je napisao/la: ↑28 dec 2020, 18:17Nije brate, qrčina si obična ako nisi centar ili SG, zato valjda ovom primitivcu post uredno stoji dva sata a moj se briše u roku 5 minuta, iako sam samo pišnuo po dotičnom, a ne po ostalim. I yebena je činjenica da je na stadionu Koševo, u općini Centar, u šeher Sarajevu, održana korida, događaj koji stoljećima nisu vidjela razna ruralna naselja. Pojedinci i jesu za korida i Ljube Aličića.feniksptica je napisao/la: ↑28 dec 2020, 18:11Bolje bit u ravnom nego pod rucnom kuci oko centra..a zimi i pesaka
Imao je s nama šta je htio, al ostade na slomljenoj graaanii, pa se pitam kako naš Hare da završiii u koševskoooj kafaaaniiAngelDiMaria je napisao/la: ↑29 dec 2020, 08:16tiii u reci duuuuso mojaaaaa, provincijalac je a naaajljepsii.skoroalen je napisao/la: ↑28 dec 2020, 18:17Nije brate, qrčina si obična ako nisi centar ili SG, zato valjda ovom primitivcu post uredno stoji dva sata a moj se briše u roku 5 minuta, iako sam samo pišnuo po dotičnom, a ne po ostalim. I yebena je činjenica da je na stadionu Koševo, u općini Centar, u šeher Sarajevu, održana korida, događaj koji stoljećima nisu vidjela razna ruralna naselja. Pojedinci i jesu za korida i Ljube Aličića.feniksptica je napisao/la: ↑28 dec 2020, 18:11Bolje bit u ravnom nego pod rucnom kuci oko centra..a zimi i pesaka
Nemoj za ljubu bacicu ti bombu.
bordo nam obuci nek sluti na radost, lice nek ti prekrije ljepota i mladostskoroalen je napisao/la: ↑29 dec 2020, 08:56Imao je s nama šta je htio, al ostade na slomljenoj graaanii, pa se pitam kako naš Hare da završiii u koševskoooj kafaaaniiAngelDiMaria je napisao/la: ↑29 dec 2020, 08:16tiii u reci duuuuso mojaaaaa, provincijalac je a naaajljepsii.skoroalen je napisao/la: ↑28 dec 2020, 18:17
Nije brate, qrčina si obična ako nisi centar ili SG, zato valjda ovom primitivcu post uredno stoji dva sata a moj se briše u roku 5 minuta, iako sam samo pišnuo po dotičnom, a ne po ostalim. I yebena je činjenica da je na stadionu Koševo, u općini Centar, u šeher Sarajevu, održana korida, događaj koji stoljećima nisu vidjela razna ruralna naselja. Pojedinci i jesu za korida i Ljube Aličića.
Nemoj za ljubu bacicu ti bombu.
Vidi se ko je bio na Grbavici 2006.AngelDiMaria je napisao/la: ↑29 dec 2020, 09:02bordo nam obuci nek sluti na radost, lice nek ti prekrije ljepota i mladostskoroalen je napisao/la: ↑29 dec 2020, 08:56Imao je s nama šta je htio, al ostade na slomljenoj graaanii, pa se pitam kako naš Hare da završiii u koševskoooj kafaaaniiAngelDiMaria je napisao/la: ↑29 dec 2020, 08:16
tiii u reci duuuuso mojaaaaa, provincijalac je a naaajljepsii.
Nemoj za ljubu bacicu ti bombu.![]()
![]()
Upravo čitam. Nemam pojma sta ce nam on valjda bude kao rezervni spic.
Gdje to citate ? ?ElCartel11 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 11:09Upravo čitam. Nemam pojma sta ce nam on valjda bude kao rezervni spic.
Insajder.fksforum.baGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2020, 11:10Gdje to citate ? ?ElCartel11 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 11:09Upravo čitam. Nemam pojma sta ce nam on valjda bude kao rezervni spic.
Godine su najmanji problem, ove godine je definitvno u dobroj formi. Najbolji igraci iz nase lige su isli u Njemacku drugu ili trecu ligu, Seriju B ili C pa se nisu snasli. Ne znam, vidjet cemo. Ima li sta bolje na trzistu da je slobodno i nase drzavljanstvo. Recimo ja sam ubijedjen da je ovaj momak bolji od Krpica, ali se nadam jos boljem.