FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Izjavio je momak da ga niko nije kontaktirao iz Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Nema novosti za akademiju po meni najbitniji faktor u klubu. Treba docest tu prije covjeka sa vezama i iskustvom nego nekog top igraca,jer automatski ce momci bit na radaru vecih klubova ako sa njima radi nekom poznato ime
Dobijamo travnjak prije Evrope, tako da mozda se i cuje himna LP na Kosevu 

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jel to jos jedna fake ili je fkt istina?
Ako to uspijemo kako srediti prije europskih utakmica to bi bilo predobro.
PSPHM
Kada se zadnji put mijenjao travnjak?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ja sam davno cuo da je prvi korak da se mjenja teren a u tom vremenu cemo mi mozda u Butmiru igrati utakmice PL (tamo bi se uradilo sta treba).Da bi stiglo do Evrope.to da se sredi.
Btw. Lazic se raspao kako je otisao od nas.
Darko Lazić, bivši fudbaler Sarajeva, završio je saradnju sa Radničkim iz Niša i postat će slobodan igrač početkom 2021. godine.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šteta, dobar stoper.miky_hz je napisao/la: ↑29 dec 2020, 12:29Ja sam davno cuo da je prvi korak da se mjenja teren a u tom vremenu cemo mi mozda u Butmiru igrati utakmice PL (tamo bi se uradilo sta treba).Da bi stiglo do Evrope.to da se sredi.
Darko Lazić, bivši fudbaler Sarajeva, završio je saradnju sa Radničkim iz Niša i postat će slobodan igrač početkom 2021. godine.
Petar Sliskovic je jako dobar napadac. Trenirao je sa mnom u Bubamari prije 15 godina, imali sđo turnir u Italiji gdje je on bio najbolji strijelac i tad smo uzeli cini mi se 3 mjesto u Ankoni. Sjecam se poslije da je po Njemackoj igrao. Jak, visok, ima njuh za go. On je cini mi se u Kiseljaku poceo, a poslije preko Bubamare napravio karijeru. Nebi bio los...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kizo unosi nemir 
Nisam Semir, al' mogu pogledati.
Nisam Semir, al' mogu pogledati.
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
-
- Kontakt:
Jeste li ga osjetili kumovi?
Kod mene se dobro zatresla kancelarija na drugom spratu.

Kod mene se dobro zatresla kancelarija na drugom spratu.

Septembar 1996, zadnji put se travnjak mijenjao
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hvala!

Vrijeme je da se opet mijenja..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ne možeš da vjeruješ... Lik koji je bio non stop u treningu, koji je bio sinonim za profesionalca u nasim okvirima, da ovako spadne u najboljim godinama da ne moze da se ustali u nekom jačem klubu, a kamoli ovo vucaranje... Šteta iskrenoMortemHz je napisao/la: ↑29 dec 2020, 12:33Šteta, dobar stoper.miky_hz je napisao/la: ↑29 dec 2020, 12:29Ja sam davno cuo da je prvi korak da se mjenja teren a u tom vremenu cemo mi mozda u Butmiru igrati utakmice PL (tamo bi se uradilo sta treba).Da bi stiglo do Evrope.to da se sredi.
Sunce ti poljubim kod nas bio ko stijena, covjek zutog kartona nije dobio u polusezoni. I gle sad, steta...miky_hz je napisao/la: ↑29 dec 2020, 12:29Ja sam davno cuo da je prvi korak da se mjenja teren a u tom vremenu cemo mi mozda u Butmiru igrati utakmice PL (tamo bi se uradilo sta treba).Da bi stiglo do Evrope.to da se sredi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PAULUS1234
- Kontakt:
ako prilagodjijemo 4 stepena , to znaci trava koja se moze skloniti, razni odlivi sa minimalnim nagibima tako da te manifestacije ne igraju ulogu , ako ih uopste bude mimo Merlina. Nego imal kakih glasina za spica i kakav je ovaj Varesanovic ?skoroalen je napisao/la: ↑29 dec 2020, 08:56Imao je s nama šta je htio, al ostade na slomljenoj graaanii, pa se pitam kako naš Hare da završiii u koševskoooj kafaaaniiAngelDiMaria je napisao/la: ↑29 dec 2020, 08:16tiii u reci duuuuso mojaaaaa, provincijalac je a naaajljepsii.skoroalen je napisao/la: ↑28 dec 2020, 18:17
Nije brate, qrčina si obična ako nisi centar ili SG, zato valjda ovom primitivcu post uredno stoji dva sata a moj se briše u roku 5 minuta, iako sam samo pišnuo po dotičnom, a ne po ostalim. I yebena je činjenica da je na stadionu Koševo, u općini Centar, u šeher Sarajevu, održana korida, događaj koji stoljećima nisu vidjela razna ruralna naselja. Pojedinci i jesu za korida i Ljube Aličića.
Nemoj za ljubu bacicu ti bombu.
- PAULUS1234
- Kontakt:
Lazic slobodan , al imamo zadnju liniju , mene samo strah moze li Dupovac ostat na ovom nivou , jer je bio ocajan sezonu prije
- PAULUS1234
- Kontakt:
da je sta ukrast od Dinama il Lokomotive al nemamo mi te pare , oni imaju najacu ekipu koja stanca talente