Fakat ja sam evo iz Doboja cuo sve najbolje o ovom Mandicu. Kazu da nema mrlje u karijeri, bio ministar ili sta vec dok je opozicija drzala kanton i kao uradio najbolji posao. Jos jedan mu je plus sto je pitar naravno.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja bi nahajco raju da za njega glasaju. Ovaj mi se zgadio...hordasDoboj je napisao/la: ↑30 okt 2020, 12:52Jel ovdje tema politika![]()
Fakat ja sam evo iz Doboja cuo sve najbolje o ovom Mandicu. Kazu da nema mrlje u karijeri, bio ministar ili sta vec dok je opozicija drzala kanton i kao uradio najbolji posao. Jos jedan mu je plus sto je pitar naravno.
U pravu si. Ne ide to baš tako kako smo mi zamislili. Sve i da dođe na mjesto načelnika on ima nadređene iznad sebe pogotovo sada jer je tehnički zajednički kandidat od četvorke. Onda na red dolaze vijećnici. Srđan je dobar čovjek ali on će biti u sjeni Konakovića, odnosno Kojovića. Svakako je sa njima lakše ali ne treba čudo neko očekivati bez našeg plana, vizije i masovnih ulaganja.fera je napisao/la: ↑30 okt 2020, 12:36Panto mislim da ne treba biti toliko optimistican po pitanju naredne politicke postavke u opstini centar. Nisam toliko upucen jer se trudim da cuvam zivce i sto manje pratim politiku ali mislim da nacelnik sam nema ovlasti da nama preda vlasnistvo nad stadionom. Vjerujem da ce ostati dovoljno starih kadrova da prave opstrukciju prilikom glasanja kad dođe stadion na red tako da sumnjam da ce bas biti tako glatko i sve za 10 minuta.
Kod nas je narod najveci problem realno pa eto kad je jedan ovakav lik uspio dobiti izbore u opstini centar... Ko zna nacelnika i ko je ikad s njim razgovarao ili imao ikakvog posla zna o cemu pricam i ovo govorim s ljudske strane kao neko ko nije investiran u politiku. Evo sad smo svi ubjeđeni da nema sanse da se to ponovi al podcjenili smo cinjenicu koliko se njegovih zemljaka il kako ih vec nazvati naselilo u opstinu centar posebno po ovim brdskim naseljima... Evo sedrenik za primjer ja se sjecam prije nekoh 15 ili 20 godina prilicno malo naselje sa nekoliko mahala, nedavno sam bio gore znaci izgradilo se kuca na kucu malo kad pricas s ljudima pitas odakle je ko i to sve skoro isto porijeklo kao kod ajnadžića.
Nisu ni markovic a posebno becirovic meni licno neki posao napravili ali nisu bili sarlatani da znas da ti lazu sve sto kazes.
Sto se odlazaka iz drzave tice ne znam stvarno nadam se da je ljudima ljepse tamo gdje su otisli recimo od moje raje je jedan lik samo otisao i on se vratio ako ne racunam par budala sto su isli na kruzere. Realno koliko god da je ovdje dobro negdje ce uvojek biti bolje i ljudi ce uvijek odlaziti.
Ako je istina ono što klub iznosi u javnost, onda mi imamo spreman i plan i viziju, a bome i sredstva za masovno ulaganje.MortemHz je napisao/la: ↑30 okt 2020, 13:26U pravu si. Ne ide to baš tako kako smo mi zamislili. Sve i da dođe na mjesto načelnika on ima nadređene iznad sebe pogotovo sada jer je tehnički zajednički kandidat od četvorke. Onda na red dolaze vijećnici. Srđan je dobar čovjek ali on će biti u sjeni Konakovića, odnosno Kojovića. Svakako je sa njima lakše ali ne treba čudo neko očekivati bez našeg plana, vizije i masovnih ulaganja.fera je napisao/la: ↑30 okt 2020, 12:36Panto mislim da ne treba biti toliko optimistican po pitanju naredne politicke postavke u opstini centar. Nisam toliko upucen jer se trudim da cuvam zivce i sto manje pratim politiku ali mislim da nacelnik sam nema ovlasti da nama preda vlasnistvo nad stadionom. Vjerujem da ce ostati dovoljno starih kadrova da prave opstrukciju prilikom glasanja kad dođe stadion na red tako da sumnjam da ce bas biti tako glatko i sve za 10 minuta.
Kod nas je narod najveci problem realno pa eto kad je jedan ovakav lik uspio dobiti izbore u opstini centar... Ko zna nacelnika i ko je ikad s njim razgovarao ili imao ikakvog posla zna o cemu pricam i ovo govorim s ljudske strane kao neko ko nije investiran u politiku. Evo sad smo svi ubjeđeni da nema sanse da se to ponovi al podcjenili smo cinjenicu koliko se njegovih zemljaka il kako ih vec nazvati naselilo u opstinu centar posebno po ovim brdskim naseljima... Evo sedrenik za primjer ja se sjecam prije nekoh 15 ili 20 godina prilicno malo naselje sa nekoliko mahala, nedavno sam bio gore znaci izgradilo se kuca na kucu malo kad pricas s ljudima pitas odakle je ko i to sve skoro isto porijeklo kao kod ajnadžića.
Nisu ni markovic a posebno becirovic meni licno neki posao napravili ali nisu bili sarlatani da znas da ti lazu sve sto kazes.
Sto se odlazaka iz drzave tice ne znam stvarno nadam se da je ljudima ljepse tamo gdje su otisli recimo od moje raje je jedan lik samo otisao i on se vratio ako ne racunam par budala sto su isli na kruzere. Realno koliko god da je ovdje dobro negdje ce uvojek biti bolje i ljudi ce uvijek odlaziti.
Ma to, gore od ovoga ne može i mislim da ćemo se moći dogovoriti.alacious je napisao/la: ↑30 okt 2020, 13:30Ako je istina ono što klub iznosi u javnost, onda mi imamo spreman i plan i viziju, a bome i sredstva za masovno ulaganje.MortemHz je napisao/la: ↑30 okt 2020, 13:26U pravu si. Ne ide to baš tako kako smo mi zamislili. Sve i da dođe na mjesto načelnika on ima nadređene iznad sebe pogotovo sada jer je tehnički zajednički kandidat od četvorke. Onda na red dolaze vijećnici. Srđan je dobar čovjek ali on će biti u sjeni Konakovića, odnosno Kojovića. Svakako je sa njima lakše ali ne treba čudo neko očekivati bez našeg plana, vizije i masovnih ulaganja.fera je napisao/la: ↑30 okt 2020, 12:36Panto mislim da ne treba biti toliko optimistican po pitanju naredne politicke postavke u opstini centar. Nisam toliko upucen jer se trudim da cuvam zivce i sto manje pratim politiku ali mislim da nacelnik sam nema ovlasti da nama preda vlasnistvo nad stadionom. Vjerujem da ce ostati dovoljno starih kadrova da prave opstrukciju prilikom glasanja kad dođe stadion na red tako da sumnjam da ce bas biti tako glatko i sve za 10 minuta.
Naravno da neće lako proći nešto tako veliko kao prepisivanje stadiona na udruženje poput našeg kluba, ali se nadam da si upravu da će Mandić, Konaković i Kojović imati malo više smisla od trenutne vlasti. Ako ništa, gore od ovoga ne može.
alacious je napisao/la: ↑31 okt 2020, 18:22Jel ovo tema o kladionici pa da se lijepe odigrani listici?
Daj to pravilo da vidimo.
Ma nek ugase, svakako je odavno forum postao mrtva kita, odabrali su kvantitet umjesto kvaliteta jbgabelosevic28 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 18:14Covjek prema tebi sto je bolji, ti sve gori
Ho's da te ugase skroz ?
Ma to je ono o cemu pricam, jel se drukcije misljenje treba sankcionisati brisanjem? Pa majku mu na sportskom forumu smo, trebali bi moci razviti neku diskusijuHistoricar je napisao/la: ↑31 okt 2020, 18:15Na facebook stranici Istorija ex yu fudbala, blokiraju ljude koje napišu da je Pape Sušić bio bolji igrač od Piksija Stojkovića.Mene i trojicu jarana su davno blokirali jer smo to napisali.
Razguli ti negdje drugo ako te vrijedja tudje misljenje, matora oyebino.Red1946 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 18:19Normalno da se krši... iz par razloga...
prvo, ovo je pdf FKS, za pisanje o Klocu imaš pdf štumfova...
drugo, i ne manje bitno, KLOV nije najbolji, to je zvanično Pape...
treće, po osvojenim trofejima i njihovoj težini Haso Salihamidžić je TITO za KLOCA...
I zajedno sa bratijom koje ga drže na avatarima i potpisima razgulite na pdf kmečavaca i mitomana...
Imaš.provincija je napisao/la: ↑08 nov 2020, 01:14Pitanje za admina, @MortemHz: Imam li pravo tipovati za nagradnu igru jer nisam tipovao od pocetka?
HvalaMokes je napisao/la: ↑08 nov 2020, 01:17Imaš.provincija je napisao/la: ↑08 nov 2020, 01:14Pitanje za admina, @MortemHz: Imam li pravo tipovati za nagradnu igru jer nisam tipovao od pocetka?
ElCartel11 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 01:58Igraj brate onda na pobjedu Borca pa, da ofulas u stilu![]()
Moguce da se pregledaju postovi i podijele banovi
Da, otključao sam sad.
antilan je napisao/la: ↑14 dec 2020, 09:59Kralju bez ikakve uvrede i namjere provokacije, dosadan si ko proljev !Zip je napisao/la: ↑14 dec 2020, 09:43Boli me qurac za Dzeku, al znam da Husref ne voli Sarajevo sigurno vise od svog zivota. To sto vi padate na te fore, mozemo vas smatrati plitkim.
Lik je pokusao da gazi FK Sarajevo, na svakom koraku lose prica o istom jer je uvrijedjena pickica. To nije ljubav.
Pokazala se ta njegova ljubav kad se nije pojavio na proslsvi titule 2020.
Ovo treba svaki dan spominjati, da se ljudi osvjeste malo i da ne gledaju u Husrefa kao necu da pisem...
Ko je bio upravu, vidimo sada.
FKS iznad svih i svakoga. Nijedan pojedinac ne smije biti veci od kluba, a tako ni Husref plačo. Yebem ga usta zvaljava.
Godinu dana ti Husref ne izlazi iz usta, tobejarabi. Ako imas svoje misljenje ok, postujem. Nemoj nametati tvoje. Ima nas koji pamte Genk sa Husrefom, Siroki, Titule, slavlja itd pa nam ove rasprave vase ko vise voli koga, ko je veci bla bla, idu na qrac.
I nemoj ti sebi davat za pravo da nekome govoris da je plitak i da nije plitak...majke ti rodjene !
Po cemu to ti nisi plitak, kad godinu dana isto ponavljas? Moramo svi dijeliti tvoje misljenje?
I mojne se uvrijedit na ovaj post il nesto slicno, fakat nemam namjeru da se raspravljam.
*ebo vas vise Husref i Historija.
MortemHz je napisao/la: ↑21 dec 2020, 20:44Da ti znaš koliko mene Džeko interesuje sjebao bi se
![]()
Ko bi rekao da ćemo od pojedinih forumaša čitati brutalne mitove i doživljavati ovakve ispade iz dana u dan? Baš tužno. Uvijek su najglasniji oni koji su najgori. Obrisano je sve po posljednji put a sljedeći put idu banovi, dosta je bilo i mog strpljenja. Izvini u moje ime @fera. Temu nikada nećemo izgubiti i uvijek će ostati naša, za navijače Sarajeva.fera je napisao/la: ↑31 dec 2020, 12:09Sta ti pricas o propasti teme kad si među najzasluznijim za to....kakav god debilizam se pojavio na temi do džeke do price o provinciji i pljuvanja glavnog grada ti si jedan od glavnih ucesnika.
Pometi prvo ispred svojih vrata pa nesto komentarisi.
@provincija
Djeco neki dan pisete da ste vi odbranili grad a da smo mi imali samo klosare svi pravi heroji iz provincije...eto nek je moj otac koji je dao zivot za odbranu ovog grada bio klosar i pickica da bi ga jedan balo kojeg roditelji nisu odgojili i koji je pogresno naucen jer sam rata nije vidio ocima sigurno sad pljuvao ovdje da uzdigne svoj malograđanski ego.
Napusite se u ime mene, mojih koji su stradali i stotine dobrih momaka koje znam sto su dali svoje zivote i zdravlje za ovaj grad.
Eto izgubili smo klub i grad pa eto vam i tema uzivajte.
Morteme molim te trajno me banuj ne mogu vise ove debilizme da citam.
Hvala ti brate od srca i ja se izvinjavam za svoje ispade. Neku noc sam popio lexilium zbog yebenog foruma danas sam morao ovo reci.MortemHz je napisao/la: ↑31 dec 2020, 12:24Ko bi rekao da ćemo od pojedinih forumaša čitati brutalne mitove i doživljavati ovakve ispade iz dana u dan? Baš tužno. Uvijek su najglasniji oni koji su najgori. Obrisano je sve po posljednji put a sljedeći put idu banovi, dosta je bilo i mog strpljenja. Izvini u moje ime @fera. Temu nikada nećemo izgubiti i uvijek će ostati naša, za navijače Sarajeva.fera je napisao/la: ↑31 dec 2020, 12:09Sta ti pricas o propasti teme kad si među najzasluznijim za to....kakav god debilizam se pojavio na temi do džeke do price o provinciji i pljuvanja glavnog grada ti si jedan od glavnih ucesnika.
Pometi prvo ispred svojih vrata pa nesto komentarisi.
@provincija
Djeco neki dan pisete da ste vi odbranili grad a da smo mi imali samo klosare svi pravi heroji iz provincije...eto nek je moj otac koji je dao zivot za odbranu ovog grada bio klosar i pickica da bi ga jedan balo kojeg roditelji nisu odgojili i koji je pogresno naucen jer sam rata nije vidio ocima sigurno sad pljuvao ovdje da uzdigne svoj malograđanski ego.
Napusite se u ime mene, mojih koji su stradali i stotine dobrih momaka koje znam sto su dali svoje zivote i zdravlje za ovaj grad.
Eto izgubili smo klub i grad pa eto vam i tema uzivajte.
Morteme molim te trajno me banuj ne mogu vise ove debilizme da citam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.