FK Sarajevo - Bordo chat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

hordasDoboj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo - Bordo chat

Post Postao/la hordasDoboj » 30 okt 2020, 12:52

Jel ovdje tema politika :mrgreen:

Fakat ja sam evo iz Doboja cuo sve najbolje o ovom Mandicu. Kazu da nema mrlje u karijeri, bio ministar ili sta vec dok je opozicija drzala kanton i kao uradio najbolji posao. Jos jedan mu je plus sto je pitar naravno.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 okt 2020, 13:24

hordasDoboj je napisao/la:
30 okt 2020, 12:52
Jel ovdje tema politika :mrgreen:

Fakat ja sam evo iz Doboja cuo sve najbolje o ovom Mandicu. Kazu da nema mrlje u karijeri, bio ministar ili sta vec dok je opozicija drzala kanton i kao uradio najbolji posao. Jos jedan mu je plus sto je pitar naravno.
Ja bi nahajco raju da za njega glasaju. Ovaj mi se zgadio...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2020, 13:26

fera je napisao/la:
30 okt 2020, 12:36
Panto mislim da ne treba biti toliko optimistican po pitanju naredne politicke postavke u opstini centar. Nisam toliko upucen jer se trudim da cuvam zivce i sto manje pratim politiku ali mislim da nacelnik sam nema ovlasti da nama preda vlasnistvo nad stadionom. Vjerujem da ce ostati dovoljno starih kadrova da prave opstrukciju prilikom glasanja kad dođe stadion na red tako da sumnjam da ce bas biti tako glatko i sve za 10 minuta.
Kod nas je narod najveci problem realno pa eto kad je jedan ovakav lik uspio dobiti izbore u opstini centar... Ko zna nacelnika i ko je ikad s njim razgovarao ili imao ikakvog posla zna o cemu pricam i ovo govorim s ljudske strane kao neko ko nije investiran u politiku. Evo sad smo svi ubjeđeni da nema sanse da se to ponovi al podcjenili smo cinjenicu koliko se njegovih zemljaka il kako ih vec nazvati naselilo u opstinu centar posebno po ovim brdskim naseljima... Evo sedrenik za primjer ja se sjecam prije nekoh 15 ili 20 godina prilicno malo naselje sa nekoliko mahala, nedavno sam bio gore znaci izgradilo se kuca na kucu malo kad pricas s ljudima pitas odakle je ko i to sve skoro isto porijeklo kao kod ajnadžića.
Nisu ni markovic a posebno becirovic meni licno neki posao napravili ali nisu bili sarlatani da znas da ti lazu sve sto kazes.
Sto se odlazaka iz drzave tice ne znam stvarno nadam se da je ljudima ljepse tamo gdje su otisli recimo od moje raje je jedan lik samo otisao i on se vratio ako ne racunam par budala sto su isli na kruzere. Realno koliko god da je ovdje dobro negdje ce uvojek biti bolje i ljudi ce uvijek odlaziti.
U pravu si. Ne ide to baš tako kako smo mi zamislili. Sve i da dođe na mjesto načelnika on ima nadređene iznad sebe pogotovo sada jer je tehnički zajednički kandidat od četvorke. Onda na red dolaze vijećnici. Srđan je dobar čovjek ali on će biti u sjeni Konakovića, odnosno Kojovića. Svakako je sa njima lakše ali ne treba čudo neko očekivati bez našeg plana, vizije i masovnih ulaganja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 okt 2020, 13:30

MortemHz je napisao/la:
30 okt 2020, 13:26
fera je napisao/la:
Panto mislim da ne treba biti toliko optimistican po pitanju naredne politicke postavke u opstini centar. Nisam toliko upucen jer se trudim da cuvam zivce i sto manje pratim politiku ali mislim da nacelnik sam nema ovlasti da nama preda vlasnistvo nad stadionom. Vjerujem da ce ostati dovoljno starih kadrova da prave opstrukciju prilikom glasanja kad dođe stadion na red tako da sumnjam da ce bas biti tako glatko i sve za 10 minuta.
Kod nas je narod najveci problem realno pa eto kad je jedan ovakav lik uspio dobiti izbore u opstini centar... Ko zna nacelnika i ko je ikad s njim razgovarao ili imao ikakvog posla zna o cemu pricam i ovo govorim s ljudske strane kao neko ko nije investiran u politiku. Evo sad smo svi ubjeđeni da nema sanse da se to ponovi al podcjenili smo cinjenicu koliko se njegovih zemljaka il kako ih vec nazvati naselilo u opstinu centar posebno po ovim brdskim naseljima... Evo sedrenik za primjer ja se sjecam prije nekoh 15 ili 20 godina prilicno malo naselje sa nekoliko mahala, nedavno sam bio gore znaci izgradilo se kuca na kucu malo kad pricas s ljudima pitas odakle je ko i to sve skoro isto porijeklo kao kod ajnadžića.
Nisu ni markovic a posebno becirovic meni licno neki posao napravili ali nisu bili sarlatani da znas da ti lazu sve sto kazes.
Sto se odlazaka iz drzave tice ne znam stvarno nadam se da je ljudima ljepse tamo gdje su otisli recimo od moje raje je jedan lik samo otisao i on se vratio ako ne racunam par budala sto su isli na kruzere. Realno koliko god da je ovdje dobro negdje ce uvojek biti bolje i ljudi ce uvijek odlaziti.
U pravu si. Ne ide to baš tako kako smo mi zamislili. Sve i da dođe na mjesto načelnika on ima nadređene iznad sebe pogotovo sada jer je tehnički zajednički kandidat od četvorke. Onda na red dolaze vijećnici. Srđan je dobar čovjek ali on će biti u sjeni Konakovića, odnosno Kojovića. Svakako je sa njima lakše ali ne treba čudo neko očekivati bez našeg plana, vizije i masovnih ulaganja.
Ako je istina ono što klub iznosi u javnost, onda mi imamo spreman i plan i viziju, a bome i sredstva za masovno ulaganje.
Naravno da neće lako proći nešto tako veliko kao prepisivanje stadiona na udruženje poput našeg kluba, ali se nadam da si upravu da će Mandić, Konaković i Kojović imati malo više smisla od trenutne vlasti. Ako ništa, gore od ovoga ne može.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2020, 13:34

alacious je napisao/la:
30 okt 2020, 13:30
MortemHz je napisao/la:
30 okt 2020, 13:26
fera je napisao/la:
Ako je istina ono što klub iznosi u javnost, onda mi imamo spreman i plan i viziju, a bome i sredstva za masovno ulaganje.
Naravno da neće lako proći nešto tako veliko kao prepisivanje stadiona na udruženje poput našeg kluba, ali se nadam da si upravu da će Mandić, Konaković i Kojović imati malo više smisla od trenutne vlasti. Ako ništa, gore od ovoga ne može.
Ma to, gore od ovoga ne može i mislim da ćemo se moći dogovoriti.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 okt 2020, 13:37

samo da se upisem... :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

makron
Kontakt:

Post Postao/la makron » 30 okt 2020, 14:51

slika
Morao sam postavit

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 okt 2020, 18:35

alacious je napisao/la:
31 okt 2020, 18:22
Benkara21 je napisao/la:
31 okt 2020, 18:13
alacious je napisao/la:
31 okt 2020, 18:10
Jel se ovo brisu postovi gdje pise drukcije misljenje o najboljem igracu u historiji BiH?

Jel se krsi neko pravilo pisanjem da je Dzeko najbolji ikada?
Jel' ovo tema o Reprezentaciji, Edinu Džeki ili slično? Ili FK Sarajevu i njihovim igračima, upravi, navijačima?
Jel ovo tema o kladionici pa da se lijepe odigrani listici?
JohnKeynes97 je napisao/la:
31 okt 2020, 18:13
alacious je napisao/la:
Jel se ovo brisu postovi gdje pise drukcije misljenje o najboljem igracu u historiji BiH?

Krsi!
Daj to pravilo da vidimo.

belosevic28 je napisao/la:
31 okt 2020, 18:14
alacious je napisao/la:

Covjek prema tebi sto je bolji, ti sve gori :rol:
Ho's da te ugase skroz ?
Ma nek ugase, svakako je odavno forum postao mrtva kita, odabrali su kvantitet umjesto kvaliteta jbga

Historicar je napisao/la:
31 okt 2020, 18:15
alacious je napisao/la:

Na facebook stranici Istorija ex yu fudbala, blokiraju ljude koje napišu da je Pape Sušić bio bolji igrač od Piksija Stojkovića.Mene i trojicu jarana su davno blokirali jer smo to napisali.
Ma to je ono o cemu pricam, jel se drukcije misljenje treba sankcionisati brisanjem? Pa majku mu na sportskom forumu smo, trebali bi moci razviti neku diskusiju

Red1946 je napisao/la:
31 okt 2020, 18:19
alacious je napisao/la:

Normalno da se krši... iz par razloga...
prvo, ovo je pdf FKS, za pisanje o Klocu imaš pdf štumfova...
drugo, i ne manje bitno, KLOV nije najbolji, to je zvanično Pape...
treće, po osvojenim trofejima i njihovoj težini Haso Salihamidžić je TITO za KLOCA...

I zajedno sa bratijom koje ga drže na avatarima i potpisima razgulite na pdf kmečavaca i mitomana...
Razguli ti negdje drugo ako te vrijedja tudje misljenje, matora oyebino.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 nov 2020, 16:32

Haj da ne spamujem glavnu temu, jeli ovo Dal Varesanovic na reklami.. i druga stvar bi dobro bilo da se vrati ova navijacka na Kosevo. Pogotovo kad je puno, derbi, euro...
[media].[/media]
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

provincija
Kontakt:

Post Postao/la provincija » 08 nov 2020, 01:14

Pitanje za admina, @MortemHz: Imam li pravo tipovati za nagradnu igru jer nisam tipovao od pocetka?

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 08 nov 2020, 01:17

provincija je napisao/la:
08 nov 2020, 01:14
Pitanje za admina, @MortemHz: Imam li pravo tipovati za nagradnu igru jer nisam tipovao od pocetka?
Imaš.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

provincija
Kontakt:

Post Postao/la provincija » 08 nov 2020, 01:18

Mokes je napisao/la:
08 nov 2020, 01:17
provincija je napisao/la:
08 nov 2020, 01:14
Imaš.
Hvala

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 dec 2020, 07:02

robertkosar je napisao/la:
05 dec 2020, 15:22
Ofulat cu sto god prognoziram :oops: Bolje da cutim :mrgreen:
ElCartel11 je napisao/la:
06 dec 2020, 01:58
Igraj brate onda na pobjedu Borca pa, da ofulas u stilu :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 dec 2020, 19:00

Sto je zekljucana tema?
You are someone else I am still right here

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 dec 2020, 19:01

fera je napisao/la:
06 dec 2020, 19:00
Sto je zekljucana tema?
Moguce da se pregledaju postovi i podijele banovi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 dec 2020, 19:03

feniksptica je napisao/la:
06 dec 2020, 19:01
fera je napisao/la:
06 dec 2020, 19:00
Sto je zekljucana tema?
Moguce da se pregledaju postovi i podijele banovi
Da, otključao sam sad.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 dec 2020, 10:16

antilan je napisao/la:
14 dec 2020, 09:59
Zip je napisao/la:
14 dec 2020, 09:43
Boli me qurac za Dzeku, al znam da Husref ne voli Sarajevo sigurno vise od svog zivota. To sto vi padate na te fore, mozemo vas smatrati plitkim.

Lik je pokusao da gazi FK Sarajevo, na svakom koraku lose prica o istom jer je uvrijedjena pickica. To nije ljubav.
Pokazala se ta njegova ljubav kad se nije pojavio na proslsvi titule 2020.

Ovo treba svaki dan spominjati, da se ljudi osvjeste malo i da ne gledaju u Husrefa kao necu da pisem...

Ko je bio upravu, vidimo sada.

FKS iznad svih i svakoga. Nijedan pojedinac ne smije biti veci od kluba, a tako ni Husref plačo. Yebem ga usta zvaljava.
Kralju bez ikakve uvrede i namjere provokacije, dosadan si ko proljev !

Godinu dana ti Husref ne izlazi iz usta, tobejarabi. Ako imas svoje misljenje ok, postujem. Nemoj nametati tvoje. Ima nas koji pamte Genk sa Husrefom, Siroki, Titule, slavlja itd pa nam ove rasprave vase ko vise voli koga, ko je veci bla bla, idu na qrac.

I nemoj ti sebi davat za pravo da nekome govoris da je plitak i da nije plitak...majke ti rodjene !
Po cemu to ti nisi plitak, kad godinu dana isto ponavljas? Moramo svi dijeliti tvoje misljenje?

I mojne se uvrijedit na ovaj post il nesto slicno, fakat nemam namjeru da se raspravljam.

*ebo vas vise Husref i Historija.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 dec 2020, 20:47

MortemHz je napisao/la:
21 dec 2020, 20:44
SarajevoJeBordo je napisao/la:
21 dec 2020, 20:41
Vanja8 je napisao/la:
21 dec 2020, 20:13
Morto :puke:
Glaso za Marsala, yebo li ga on...
Slijedece godine svi glas Morto kanta godine... :opaopa:
Kanta ne moze biti moderator ,jednim udarcem dvije muhe,dosta je vala i njegovog bilo...
Edin Džeko je skupo koštao škoru 🤣
Da ti znaš koliko mene Džeko interesuje sjebao bi se :urnebes:
Vanja8 je napisao/la:
15 dec 2020, 15:34
MortemHz
Skoroalen
bodi123
Marsal
:kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 dec 2020, 12:24

fera je napisao/la:
31 dec 2020, 12:09
skoroalen je napisao/la:
31 dec 2020, 11:34
I ovako je zadnja 3 mjeseca, al dobro braaca moj, nismo od Baščaršije do Čviile da bi nam se tolerisalo. :rol:
Na šta spade ova tema majko mila... Hilmaga vraćaj se, svi ćemo Radovca na avatare metnut. :bow: :bow:
Sta ti pricas o propasti teme kad si među najzasluznijim za to....kakav god debilizam se pojavio na temi do džeke do price o provinciji i pljuvanja glavnog grada ti si jedan od glavnih ucesnika.
Pometi prvo ispred svojih vrata pa nesto komentarisi.
@provincija
Djeco neki dan pisete da ste vi odbranili grad a da smo mi imali samo klosare svi pravi heroji iz provincije...eto nek je moj otac koji je dao zivot za odbranu ovog grada bio klosar i pickica da bi ga jedan balo kojeg roditelji nisu odgojili i koji je pogresno naucen jer sam rata nije vidio ocima sigurno sad pljuvao ovdje da uzdigne svoj malograđanski ego.
Napusite se u ime mene, mojih koji su stradali i stotine dobrih momaka koje znam sto su dali svoje zivote i zdravlje za ovaj grad.
Eto izgubili smo klub i grad pa eto vam i tema uzivajte.
Morteme molim te trajno me banuj ne mogu vise ove debilizme da citam.
Ko bi rekao da ćemo od pojedinih forumaša čitati brutalne mitove i doživljavati ovakve ispade iz dana u dan? Baš tužno. Uvijek su najglasniji oni koji su najgori. Obrisano je sve po posljednji put a sljedeći put idu banovi, dosta je bilo i mog strpljenja. Izvini u moje ime @fera. Temu nikada nećemo izgubiti i uvijek će ostati naša, za navijače Sarajeva.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 dec 2020, 12:36

MortemHz je napisao/la:
31 dec 2020, 12:24
fera je napisao/la:
31 dec 2020, 12:09
skoroalen je napisao/la:
31 dec 2020, 11:34
I ovako je zadnja 3 mjeseca, al dobro braaca moj, nismo od Baščaršije do Čviile da bi nam se tolerisalo. :rol:
Na šta spade ova tema majko mila... Hilmaga vraćaj se, svi ćemo Radovca na avatare metnut. :bow: :bow:
Sta ti pricas o propasti teme kad si među najzasluznijim za to....kakav god debilizam se pojavio na temi do džeke do price o provinciji i pljuvanja glavnog grada ti si jedan od glavnih ucesnika.
Pometi prvo ispred svojih vrata pa nesto komentarisi.
@provincija
Djeco neki dan pisete da ste vi odbranili grad a da smo mi imali samo klosare svi pravi heroji iz provincije...eto nek je moj otac koji je dao zivot za odbranu ovog grada bio klosar i pickica da bi ga jedan balo kojeg roditelji nisu odgojili i koji je pogresno naucen jer sam rata nije vidio ocima sigurno sad pljuvao ovdje da uzdigne svoj malograđanski ego.
Napusite se u ime mene, mojih koji su stradali i stotine dobrih momaka koje znam sto su dali svoje zivote i zdravlje za ovaj grad.
Eto izgubili smo klub i grad pa eto vam i tema uzivajte.
Morteme molim te trajno me banuj ne mogu vise ove debilizme da citam.
Ko bi rekao da ćemo od pojedinih forumaša čitati brutalne mitove i doživljavati ovakve ispade iz dana u dan? Baš tužno. Uvijek su najglasniji oni koji su najgori. Obrisano je sve po posljednji put a sljedeći put idu banovi, dosta je bilo i mog strpljenja. Izvini u moje ime @fera. Temu nikada nećemo izgubiti i uvijek će ostati naša, za navijače Sarajeva.
Hvala ti brate od srca i ja se izvinjavam za svoje ispade. Neku noc sam popio lexilium zbog yebenog foruma danas sam morao ovo reci.
A ja zelim i tim momcima sve najbolje nije ovo nikakva mrznja ni kompleks, sutra tom škori nešto da treba ja bi mu prvi pomogao.
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.