Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Logosoft - najbolja usluga, najbolji support. Prikljucili mi net u roku od 24 sata, nikad nisam imao problema.
Telemach - puno peglanja oko prijave usluge, imaju najveće brzine neta ali usluga kao usluga zavisi od infrastrukture. Oprema koja dolazi nije adekvatna , mislim na ruter tako ako ko hoce bolji WiFi mora sebi kupiti i bolji ruter.
BH Telecom - smece
Telemach - puno peglanja oko prijave usluge, imaju najveće brzine neta ali usluga kao usluga zavisi od infrastrukture. Oprema koja dolazi nije adekvatna , mislim na ruter tako ako ko hoce bolji WiFi mora sebi kupiti i bolji ruter.
BH Telecom - smece
arene mislim da dobijes automatski kad potpises Ug. na 24 mjeseca ... ovo 1 km na 6 mjeseci im je ponuda sto nude (4 mjeseca tv i net), stim sto ti kao i ja smo imali ugovor i nama to ne daju automatski nego (pisao je neko ovdje raskines, oni te iskljuce pa potpise Ugovor i dobijes te pogodnosti kao novi korisnik...), hbo ako su ti dali premium paket topMig_Mig je napisao/la: ↑27 nov 2020, 21:34Evo malo sto se tice cijena. Istekao mi ugovor u telmachu i zovi me da produzimo. Prva ponuda od njih 20% popusta na godinu. Nasmijem se i kazem da mi ne pada na um, prebacit cu paket na nekog drugog i uzeti 6m za 1KM. Uglavnom kad je vidjela zena da baratam informacijama, ponudi mi 4m za marku plus HBO na 24m, ostalo je da razmislim, te cu u ponedjeljak predlozit da mi ubace i arene hd 24m i da produzim. Ovo dobit i telecomu je nemoguce!!

Ne dobiju se arene hd. Pregovaram. Ne moze se raskidat pa odmah potpisat i uzet pogodnosti. Poslije prekids ugovora mora proci 3m da bih bio novi korisnik, ali moze se na nekog u kuci potpisat. Meni se mrsko peglat sa opremom pa probam izvuc ovako maximum.bob je napisao/la: ↑27 nov 2020, 22:06arene mislim da dobijes automatski kad potpises Ug. na 24 mjeseca ... ovo 1 km na 6 mjeseci im je ponuda sto nude (4 mjeseca tv i net), stim sto ti kao i ja smo imali ugovor i nama to ne daju automatski nego (pisao je neko ovdje raskines, oni te iskljuce pa potpise Ugovor i dobijes te pogodnosti kao novi korisnik...), hbo ako su ti dali premium paket topMig_Mig je napisao/la: ↑27 nov 2020, 21:34Evo malo sto se tice cijena. Istekao mi ugovor u telmachu i zovi me da produzimo. Prva ponuda od njih 20% popusta na godinu. Nasmijem se i kazem da mi ne pada na um, prebacit cu paket na nekog drugog i uzeti 6m za 1KM. Uglavnom kad je vidjela zena da baratam informacijama, ponudi mi 4m za marku plus HBO na 24m, ostalo je da razmislim, te cu u ponedjeljak predlozit da mi ubace i arene hd 24m i da produzim. Ovo dobit i telecomu je nemoguce!!jer imas hbo go onaj obicni nema to a obicni dodje mislim na onom drugom paketu svakako ....
Max Allegri
ma ja mislio sam na drugo ime samo Ug., a arene super ako HD izvuces... izvuci im max 

Baš kao i svakog bajrama, tako i svake novine konekcija katastrofalna. Pala je do sada stotinu puta. Telemach je u pitanju. Nije da mi je sa telekomom bolje bilo.
Htio sam Moja tv 4 paket uzeti, kaže mi kolega uzmi Net1 ionako nećeš moći dogurati do 50mbps
Eto uštedio mi je godišnje 60tak KM.
Htio sam Moja tv 4 paket uzeti, kaže mi kolega uzmi Net1 ionako nećeš moći dogurati do 50mbps

Eto uštedio mi je godišnje 60tak KM.
- legenda reala
- Kontakt:
Mig_Mig je napisao/la: te cu u ponedjeljak predlozit da mi ubace i arene hd 24m i da produzim. Ovo dobit i telecomu je nemoguce
Kako ferceraju Arene u HD-u

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koliko kosta moja tv internet i kablovska?
- Beduin
- Kontakt:
Jutros mi na Fb izleti clanak kako od 01.01. Telemach ukida Arene, ali nisam procitao o cemu se radi. Ima li neko vise informacija?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo moja tv po obicaju nema nikakvih problema 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
S tim da Logosoft postoji u 13 i po ulicameepo je napisao/la: ↑27 nov 2020, 22:05Logosoft - najbolja usluga, najbolji support. Prikljucili mi net u roku od 24 sata, nikad nisam imao problema.
BH Telecom - smece
Kod nas je biranje operatera biranje manjeg zla. I bez Arena Telemach je i dalje ispred ostalih, makar za sada. Da Telekom nije SDA smeće mogao je i morao biti ubjedljivo najjači, a ovako imaju najjadniju uslugu.
- Beduin
- Kontakt:
Mogu li se zakonski tuziti jer nece ispostovati potpisani ugovor ili su se u nekim fusnotama ipak ogradili?
Ili ako ne srede u kratkom roku ovo oko Arena mogu li zakonski raskinuti ugovor bez naknade za prijevremeni raskid?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Srediti sigurno neće, a u ugovorima stoji da oni imaju pravo na promjenu sheme. E sad, druga je stvar ako je neko za benefit dobio Arene pa ih nema. Bit će svašta.
-
- Kontakt:
I mene zanima hajmo telekomasi

Udjete na stranicu telekoma i imate sve ponude i opcije. Mislim da je najjeftiniji taj paket oko 33KM.
Tako blizu, a tako daleko.
Ukucajte na google moja tv paketi i izbaci vam sve.
40-45KM paketi 25 i 50mbps. Upload katastrofa, kanali većina nije HD i kablovska osim arena je dosta lošija ponuda od TM.
40-45KM paketi 25 i 50mbps. Upload katastrofa, kanali većina nije HD i kablovska osim arena je dosta lošija ponuda od TM.
U ovoj konstalaciji snaga gledano kroz sportsku prizmu, kad telemach ostade bez arena, telekom je definitivno bolja opcija. Citam u komentarima od iduce sezone arenama ide i spanska primera. Uglavnom jedino sto je prednost telemaha jest nova sport i utakmice reprezentacije, medjutim te utakmice nisu tako ceste kao ligaske utakmice recimo. Tako da vjerujem da ce se telemah potrudit ipak da vrati arene jer inace bi mogli ostati bez dosta korisnika.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kako znam SK nisu u HDu u 2021. g. Kada sam posljednji put gledao čak i ako uzmeš onaj dodatni paket Hd kanala, sk opet ide u sd. Moguće da su to promjenili.
Nema toga vise, bio je taj paket od 35 KM, ali je sve poskupilo za 5 KM.Civa je napisao/la: ↑01 jan 2021, 13:43Udjete na stranicu telekoma i imate sve ponude i opcije. Mislim da je najjeftiniji taj paket oko 33KM.
Najjeftiniji je 40,90KM.
http://www.mojatv.ba/net-paket.html
Onaj kod koga ima optika a ne bi isao na nesto skupo, ovaj Net 4 paket (45,90 KM) sa brzinom 50/8 mbps je vjerovatno najbolji.
@Neutral, svi su u SD i nema opcija ni da se dodatno plate u HD. Mislim da im to ovi iz UM nisu htjeli ni pod razno ponuditi, ili barem ne po razumnim cijenama.
Na Telemachu i tvu od 55 incha SK hd je katastrofa, ne moram govoriti kakvi su ostali kanali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.