FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Deni Sarvan, propo lik al haj
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Guglaj "Ironija"JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:54Banuj se sam.Pitar6785 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:48Cruz milanovic jukic krste kuzmanovic sisic bekici djafic adukor (6 mjeseci sjedio na trbini uzimo platu) pa se vratio pa jos 6 mjeseci uzima platu a odigra 10 minuta. To su svi igraci koji su igracine i koji su nasa djeca i koima se dalo mnogo vise vremena i prostora nego resicu a sve su to nasa djeca iz akademije a resic je propali takenat koji je dao go partizanu odnosno on je samo sutiro a go nije njegov..
Serbedjica sam napisao jer je mlad otisao vani
Hebibovic je fulio mnogo vise sansi u svakoj polusezoni odkad je kod nas nego handzic u ovoj polusezoni i on sa 31 godinu zasluzuje biti tu al resic sa 21 moze u prvoj ligi srbije igrat al kod nas nemoze, a iz te lige pejovic dosao iz prisjecne ekipe i bio najstandardni i jedan od 4 najbolja igraca tima.
Konfuzan si haos. Prvo kazes da je Resiv propao igrac, onda se u drugom paragrafu zalis kako nije igrao. Dogovori se sam sa sobom prvo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Neka ga itreba da ide u male klubove da dobije sto vise minuta
Eldaru Sehicu je pomoglo
Sretno momcino da nekad bar do Veleza dogura
Eldaru Sehicu je pomoglo
Sretno momcino da nekad bar do Veleza dogura
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Cim beko brani Handzica, odmah ga ti podrzavasDenchi je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:57Guglaj "Ironija"JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:54Koji si ti meni car. Cim neko krene branit Handzica, uz njega siPitar6785 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:48Cruz milanovic jukic krste kuzmanovic sisic bekici djafic adukor (6 mjeseci sjedio na trbini uzimo platu) pa se vratio pa jos 6 mjeseci uzima platu a odigra 10 minuta. To su svi igraci koji su igracine i koji su nasa djeca i koima se dalo mnogo vise vremena i prostora nego resicu a sve su to nasa djeca iz akademije a resic je propali takenat koji je dao go partizanu odnosno on je samo sutiro a go nije njegov..
Serbedjica sam napisao jer je mlad otisao vani
Hebibovic je fulio mnogo vise sansi u svakoj polusezoni odkad je kod nas nego handzic u ovoj polusezoni i on sa 31 godinu zasluzuje biti tu al resic sa 21 moze u prvoj ligi srbije igrat al kod nas nemoze, a iz te lige pejovic dosao iz prisjecne ekipe i bio najstandardni i jedan od 4 najbolja igraca tima.
Banuj se sam.
Konfuzan si haos. Prvo kazes da je Resiv propao igrac, onda se u drugom paragrafu zalis kako nije igrao. Dogovori se sam sa sobom prvo.
Koji si ti meni car
PSPHM
Molio bih da poslusate kompletan intervju gospodje Bajraktarevic koja je sinoc bila kod Senada.
Mnogima ce pomoci sa ove teme.
Lp
Mnogima ce pomoci sa ove teme.
Lp
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja bi konama ponudio Resića na posudbu i dao im 20 000 eura za Ikića, da ga imamo za klupe i širine, svakako prihvataju sve ponude koje dođu, možda bi i ovu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Jesi i dosadaan više od sinoć sa njim
Nije i nikad ne može biti bomba neko ko se ne može snaći u drugoj turskoj ligi
Može doći nama i uhvatit neku formu i opet napravit transfer u tursku ili rumuniju
Jbt pričaš o njemu kao da je Ibrahimović u najmanju ruku
- feniksptica
- Kontakt:
Ovdje je samo jedan brat igraca pisao. Ostali posle njega i ne smiju i da hoce..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Znal neko kakva je situacija sa Tatarom i Rahmanom sere mi se od mahalskih kako Tatar ide a Amar nece da produzi
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
To znaju samo Sabina i Emir, mozda i Nam. Ako bude kakvih info objavit ce sigurno. A tako je i najbolje. Dosta je bilo mahale.
PSPHM
Svi lafo imaju nekog klubu ma mars baJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 18:18To znaju samo Sabina i Emir, mozda i Nam. Ako bude kakvih info objavit ce sigurno. A tako je i najbolje. Dosta je bilo mahale.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Joooj ko nam dolazi..... 

Imaš i aplikaciju za određene tv uređaje.Pantelija je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:47Na koji način ovo radi?JavierBosnia je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:45Ma jok to. Uzmes 26 KM 3 mjeseca (cca 8.5 KM mjesecno) bh telecom paket koji radi iako si na telemachu, tu dobijes sve arene + moja tv sport
Taj iptv je zajebancija nekad moze i da steka, zavisi od brzine interneta dosta, nekad neke ukidaju ako nemaju neke licence i sl
Ima li iko info gdje najjeftinije ima samo internet uzet da nije prikljucak zara?
Neka brzina 50-100
Neka brzina 50-100
Ako uzmes ovo u telekomu,da li radi na njihovom netu ili na onom koji imas,recimo telemach?tm01hzne je napisao/la: ↑03 jan 2021, 18:24Imaš i aplikaciju za određene tv uređaje.Pantelija je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:47Na koji način ovo radi?JavierBosnia je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:45
Ma jok to. Uzmes 26 KM 3 mjeseca (cca 8.5 KM mjesecno) bh telecom paket koji radi iako si na telemachu, tu dobijes sve arene + moja tv sport
Taj iptv je zajebancija nekad moze i da steka, zavisi od brzine interneta dosta, nekad neke ukidaju ako nemaju neke licence i sl