AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 jan 2021, 20:05

Ovo je bila defanzivno jedna od najboljih partija Milana u dugo vremena :salut:
Bravo momci,idemo dalje

Forza Milan!!

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 03 jan 2021, 20:07

UrbyEmanuelson je napisao/la:
03 jan 2021, 20:05
Ovo je bila defanzivno jedna od najboljih partija Milana u dugo vremena :salut:
Bravo momci,idemo dalje

Forza Milan!!
Ruku na srce Gigio + sreca.Imao je Benevento sansi da zabije ali ili su promasili cijeli gol ili je Gigio to skidao.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 jan 2021, 20:33

Pronosale su nas vile, ali kao sto rekoh, vratilo je se za sve zicere ranije u sezoni, iako smo opet stativu x 3 pogodili :lol:
Cestitke Pioliju i apsolutno svima, osim Tonalija, koji je zasluzeno dobio crveni - i iscrpio dodatnih 20% snage iz ovih koji su igrali, sad pred Juve je to bas los tajming. Odlican pocetak nove 2021.

Pioli je napravio izmjene na vakat, i pogodio sa istim, odlicno su drzali loptu. Apsolutno svi su ginuli i zalagali se, uz dozu srece i odlicnog Gigioa su izvukli 3 VELIKA boda. Ovaj isti Benevento je pobrkao racune i Naziju i Juventusu, tako da su nezgodna ekipa, sto smo uostalom i vidjeli nakon crvenog.

Korak blize zimskom Scudettu, u srijedu pada taj Barcin rekord iz doba dinosaura :lol:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jan 2021, 20:50

Sreca prati hrabre. Bravo, bravo, bravo, nema se sta vise reci.
Neoprezan start Tonalia, i to kad nam najvise treba. Steta sto nece Radeta prodati i dovesti spacnog veznjaka, mada mozda nakon vecerasnje utakmice ponovo razmisle.
Kako god, Saele i Ibra ako se vracaju protiv Juveta onda nekako i mozemo preziviti bez Tonalia.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 jan 2021, 20:59

Niko nije rekao da neće doći vezni igrač ako ostane Rade.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 03 jan 2021, 21:03

Gledo sam preko nekog linka kojeg je neko postavio ovdje. Znaci bolje nego na tv-u. Slika extra, 2 puta zastopalo, racunajuci i poluvrijeme. Ako ovaj link bude ovako radio ne trebaju arene.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 jan 2021, 21:04

Kao tim, zajedinca, uigranost, Milan je bolji od ovog Juventusa. Ovo je po meni za klasu, možda i dvije slabiji Juventus nego u periodu 2012-2018 recimo. Ali i dalje je to ekipa koja ima dosta kvaliteta.

Međutim puni toga ne funkcioniše. Ali zna se da Dybala uvijek igra ekstra protiv Milana, a Ronaldo uvijek može imati jednu od "svojih" noći. I ako ih nije imao puno u ove dvije i po godine u Italiji. To su najveće opasnosti po Milan. Da je tu Bennacer uz Kessiea, ova sredina Juventusa ne bi imala puno šanse protiv njih.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jan 2021, 21:08

Romagnoli13 je napisao/la:
03 jan 2021, 20:59
Niko nije rekao da neće doći vezni igrač ako ostane Rade.
Pa ako ce ciganciti izmedju 12-15 miliona, onda je bolje prodati Radeta koji se ne uklapa u formaciju ovog Milana i sa tih cca 8mil eura ganjati kvalitetnije rjesenje.

075 ❤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 jan 2021, 21:19

03 jan 2021, 21:04
Kao tim, zajedinca, uigranost, Milan je bolji od ovog Juventusa. Ovo je po meni za klasu, možda i dvije slabiji Juventus nego u periodu 2012-2018 recimo. Ali i dalje je to ekipa koja ima dosta kvaliteta.

Međutim puni toga ne funkcioniše. Ali zna se da Dybala uvijek igra ekstra protiv Milana, a Ronaldo uvijek može imati jednu od "svojih" noći. I ako ih nije imao puno u ove dvije i po godine u Italiji. To su najveće opasnosti po Milan. Da je tu Bennacer uz Kessiea, ova sredina Juventusa ne bi imala puno šanse protiv njih.
Dragi Rom kako mozes ovo napisati,lik dao 34-35 golova prosle sezone i ove evo 13

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 jan 2021, 21:37

ronaldo99 je napisao/la:
03 jan 2021, 21:19

Dragi Rom kako mozes ovo napisati,lik dao 34-35 golova prosle sezone i ove evo 13
Govorim na ono što je radio u Realu, kada su te cifre bile 50+ sa lakoćom. Od tih 35, 40% su penali. Tako da te cifre su varljive. Ronaldo je i dalje igračina, ali nije to igrač iz perioda 2008-2018 recimo. Što je razumljivo, čovjek ima 36 godina.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 03 jan 2021, 21:41

03 jan 2021, 21:37
ronaldo99 je napisao/la:
03 jan 2021, 21:19

Govorim na ono što je radio u Realu, kada su te cifre bile 50+ sa lakoćom. Od tih 35, 40% su penali. Tako da te cifre su varljive. Ronaldo je i dalje igračina, ali nije to igrač iz perioda 2008-2018 recimo. Što je razumljivo, čovjek ima 36 godina.
Jedno je drug igrati u Realu u La Ligi sa onakvim veznim redom, a druga stvar je igrati u Juventusu gdje je vezni red očajan. Juventus ima atomski napad i odlicnu odbranu ali sredina terena tuga.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 jan 2021, 21:43

Dzaba sve to,evo ove sezone Juve je postigao za sada 26 golova u prvenstvu,a Rona od toga 13, znqci 50% pa ti vidi na kojem je on nivou. Porediti onaj Real i ovaj Juve je ludost. Rona je stroj za golove,i koji god ga tim ima je medju favoritima za sve titule,jednostavno ko pasulj

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 jan 2021, 21:48

Ronaldo i dalje može da sam prelomi utakmice. Niko to ne spori, to radi i Ibra sa 39 godina na leđima. Ali činjenica je da su godine uradile i rade svoje.

Zato sam i napisao u srijedu može da ima jednu od svojih noći kad će dati 3 gola na 3 različita načina. A može da bude samo jedan od onih utakmica kad bude neprimjetan do penala ili jedne šanse i jednog gola.

Gledao sam dovoljno utakmica Juventusa kao što gledam često i Barcu. Messi i Ronaldo nisu ono što su bili. Što je normalno. A ti sexy brojevi me ne zanimaju. Ako je trećina golova od 36 iz penala. Ali nebitno. Vidjet ćemo u srijedu kako će to sve biti.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 jan 2021, 21:52

Ronaldo je takav vazda,moze biti neprimjetan 90min i u 91 dati neki eurogol za pobjedu.

Da mi imamo samo kompletan vezni red ja bih vec sad rekao da cemo ih dobiti jer juve nije nista posebno kao ni evo vcrs,ali ako ce to biti Kessie i Krunic onda ce biti teska tekma u najavi.

Theo je tu sto je ogroman plus,ono sto on radi sa Rebicem u paru je nasa sansa po toj strani

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 03 jan 2021, 22:00

03 jan 2021, 21:48
Ronaldo i dalje može da sam prelomi utakmice. Niko to ne spori, to radi i Ibra sa 39 godina na leđima. Ali činjenica je da su godine uradile i rade svoje.

Zato sam i napisao u srijedu može da ima jednu od svojih noći kad će dati 3 gola na 3 različita načina. A može da bude samo jedan od onih utakmica kad bude neprimjetan do penala ili jedne šanse i jednog gola.

Gledao sam dovoljno utakmica Juventusa kao što gledam često i Barcu. Messi i Ronaldo nisu ono što su bili. Što je normalno. A ti sexy brojevi me ne zanimaju. Ako je trećina golova od 36 iz penala. Ali nebitno. Vidjet ćemo u srijedu kako će to sve biti.
Pa istina nije brz kao nekad ali i dalje igra na istom nivou jedina razlika je sto nema toliko dobre suigrace kao sto je imao u Realu. Evo veceras gol i asistencija. Usao protiv Spezia i preokrenuo utakmicu.On je igrac koji isporuci 30+ golova po sezoni,koji s jednim potezom moze da rijesi utakmicu itd.

Messi je skroz druga tema, on je igrac koji se oslanjao dosta na svoju brzinu i jbg godine rade svoje.

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 03 jan 2021, 22:27

Bgm puno smo se okurazili i poceli svasta pisati, malo objektivnosti ne bi skodilo, kako god Juve je favorit protiv nas bez obzira na stanje na tabeli i formu i ne treba bjezati od toga. Ronaldo je posebna prica, igrac koji kad igra unaprijedi igru Juventusa za 50% tako da to sve govori o njegovom uticaju na terenu.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 03 jan 2021, 22:35

Šta je ovo, skoro čitavu stranicu pišete o Ronaldu. On nije ovdje važan, ovo je Milanova stranica. Dosta više.

Prošlu godinu smo završili pobjedom protiv jednog a ovu počeli pobjedom protiv drugog brata Inzaghi.

Za utakmicu u srijedu se ništa ne može napraviti. Igraćemo vjerovatno sa Krunićem u sredini kao i protiv Lazia a Kessie je umjesto Tonalija pa ćemo biti i sigurniji. Onu smo dobili pa zašto ne bi i ovu. Jedino me je strah suđenja.

Od sutra počinje rad uprave. Krenuće vjerovatno po nekoga u sredinu (izgleda ovog Konea premda bi se trebao dovesti i neko iskusniji), Simakan bi se trebao riješiti iako stvarno odbrana i nije neki prioritet ali ovo se ne bi trebalo propustiti. Za male pare bez čekanja ljeta bi se trebali dovesti Thauvin a ne bih se bunio i za Depaya. Sa tom dvojicom bi napadački red bio veoma opasan za sve.

Idemo dalje.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 03 jan 2021, 22:36

Kamo sreće da se do srijede neko oporavi, kakve su šanse da se Ibra vrati?
Ono sto je dobro je da imamo Kjeara i Thea u zadnjoj liniji. Tu je i Kalulu ako zagusti.
Gigio i Rom su maestralni danas bili, to raduje.

Najvažnija su tri boda jer niko od konkurencije nije kiksao, jedino nesretni Lazio :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 jan 2021, 22:42

Moram za danas pohvaliti kapitena,njega sam ove sezone dosta kritikovao i to dosta oprqvdano,on je kapiten i mora igrati kapitenski, danas je bio odlican i takvog ga u nastavku zelim gledati.

Zadnjih 37 tekmi Milana u svim takmicenjima: 27 pobjeda 9 remija i 1 poraz :tokralju:

Nego sta mislite o Icardiju :)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jan 2021, 22:57

Fali li ko Juvetu protiv nas, koliko je Kvadrado dobio utakmica za onaj crveni, sta je sa Moratom?

Icardia sam prizeljkivao kad je trebao ici u PSG, tad se spominjao kao moguce pojacanje, sad ne znam kakav je nakon povrede i slabe forme, ali ja ga gotivim kao napadaca.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.