Bravo momci,idemo dalje
Forza Milan!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ruku na srce Gigio + sreca.Imao je Benevento sansi da zabije ali ili su promasili cijeli gol ili je Gigio to skidao.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑03 jan 2021, 20:05Ovo je bila defanzivno jedna od najboljih partija Milana u dugo vremena![]()
Bravo momci,idemo dalje
Forza Milan!!
Pa ako ce ciganciti izmedju 12-15 miliona, onda je bolje prodati Radeta koji se ne uklapa u formaciju ovog Milana i sa tih cca 8mil eura ganjati kvalitetnije rjesenje.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 20:59Niko nije rekao da neće doći vezni igrač ako ostane Rade.
Dragi Rom kako mozes ovo napisati,lik dao 34-35 golova prosle sezone i ove evo 13Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:04Kao tim, zajedinca, uigranost, Milan je bolji od ovog Juventusa. Ovo je po meni za klasu, možda i dvije slabiji Juventus nego u periodu 2012-2018 recimo. Ali i dalje je to ekipa koja ima dosta kvaliteta.
Međutim puni toga ne funkcioniše. Ali zna se da Dybala uvijek igra ekstra protiv Milana, a Ronaldo uvijek može imati jednu od "svojih" noći. I ako ih nije imao puno u ove dvije i po godine u Italiji. To su najveće opasnosti po Milan. Da je tu Bennacer uz Kessiea, ova sredina Juventusa ne bi imala puno šanse protiv njih.
Govorim na ono što je radio u Realu, kada su te cifre bile 50+ sa lakoćom. Od tih 35, 40% su penali. Tako da te cifre su varljive. Ronaldo je i dalje igračina, ali nije to igrač iz perioda 2008-2018 recimo. Što je razumljivo, čovjek ima 36 godina.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:19Dragi Rom kako mozes ovo napisati,lik dao 34-35 golova prosle sezone i ove evo 13Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:04Kao tim, zajedinca, uigranost, Milan je bolji od ovog Juventusa. Ovo je po meni za klasu, možda i dvije slabiji Juventus nego u periodu 2012-2018 recimo. Ali i dalje je to ekipa koja ima dosta kvaliteta.
Međutim puni toga ne funkcioniše. Ali zna se da Dybala uvijek igra ekstra protiv Milana, a Ronaldo uvijek može imati jednu od "svojih" noći. I ako ih nije imao puno u ove dvije i po godine u Italiji. To su najveće opasnosti po Milan. Da je tu Bennacer uz Kessiea, ova sredina Juventusa ne bi imala puno šanse protiv njih.
Jedno je drug igrati u Realu u La Ligi sa onakvim veznim redom, a druga stvar je igrati u Juventusu gdje je vezni red očajan. Juventus ima atomski napad i odlicnu odbranu ali sredina terena tuga.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:37Govorim na ono što je radio u Realu, kada su te cifre bile 50+ sa lakoćom. Od tih 35, 40% su penali. Tako da te cifre su varljive. Ronaldo je i dalje igračina, ali nije to igrač iz perioda 2008-2018 recimo. Što je razumljivo, čovjek ima 36 godina.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:19Dragi Rom kako mozes ovo napisati,lik dao 34-35 golova prosle sezone i ove evo 13Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:04Kao tim, zajedinca, uigranost, Milan je bolji od ovog Juventusa. Ovo je po meni za klasu, možda i dvije slabiji Juventus nego u periodu 2012-2018 recimo. Ali i dalje je to ekipa koja ima dosta kvaliteta.
Pa istina nije brz kao nekad ali i dalje igra na istom nivou jedina razlika je sto nema toliko dobre suigrace kao sto je imao u Realu. Evo veceras gol i asistencija. Usao protiv Spezia i preokrenuo utakmicu.On je igrac koji isporuci 30+ golova po sezoni,koji s jednim potezom moze da rijesi utakmicu itd.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:48Ronaldo i dalje može da sam prelomi utakmice. Niko to ne spori, to radi i Ibra sa 39 godina na leđima. Ali činjenica je da su godine uradile i rade svoje.
Zato sam i napisao u srijedu može da ima jednu od svojih noći kad će dati 3 gola na 3 različita načina. A može da bude samo jedan od onih utakmica kad bude neprimjetan do penala ili jedne šanse i jednog gola.
Gledao sam dovoljno utakmica Juventusa kao što gledam često i Barcu. Messi i Ronaldo nisu ono što su bili. Što je normalno. A ti sexy brojevi me ne zanimaju. Ako je trećina golova od 36 iz penala. Ali nebitno. Vidjet ćemo u srijedu kako će to sve biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.