Amare sretno i od mene da uspijes tamo gdje ides.
Kova hvala ti za sve, vrati nam se nekad opet.
Tataru moj dobri zasluzio si ovo i neka ti je sa srecom.
Milicevicu gromado nasa, taman smo se navikli na tebe a ti ides. Ljubim ti dušu!!!
Hare mnogi su te psovali ali od mene hvala za sve lijepe trenutke i golove, ma i za one lose ipak je lopta okrugla ( nisi debeo pusti raju sta prica).
Djoka moj, e zbog tebe evo suzu pustam. Nisam ovoliko plakao kad mi je dedo umro kao sad za tobom. Sretno decko moj i vrati se i ti nekad. Volim(o) te!!!!
Tino moj, Susicuuuuuuuuuu Sven Moguci dribleru. Kratko si bio ali vratio si svojim potezima i driblinzima osmijeh svakom navijacu. Sretno ti dalje i pisi nekad.
Fanimooooo, oj Fanimoooooo...e na tebe sam ljut sto ides. Ustvari ne na tebe nego na tvog brata jer te je on nagovorio. Sram da ga i stid bude. Idi i ne vracaj se vise, smradu.
Pidroooooooo....ljepoto moja iz Serije A. Ti si moj i nas briljijant. Cuvaj se u Seriji A jer tamo jako udaraju i pozdravi mi Zlaju on igra za Milan.
Dupi sretno na novom poslu sefa Akademije, jer ti kao dijete kluba znat ces najbolje prenijeti na djecu sta znaci nositi i krv liti za Bordo boju
Mirkeccccccc, e yebem mu plantazu mandarina...i na tebe sam ljut. Mogao si komotno jos 2god da igras za Bordo diva, uzmes jos 2 titule i koji Kup pa onda ko coek posvetiti se mandarinama. Al haj nejse hvala ti na svemu.
Vama juniorima koji ste ostali da izguramo i predeveramo ovu sezonu zelim sve najbolje. Nema straha idemo jako djecice nasa!!!!
Volim te Saraj'vo