FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 04 jan 2021, 18:49

ElCartel11 je napisao/la:
04 jan 2021, 18:24
AlfredNobel je napisao/la:
04 jan 2021, 18:19
Presmiješna liga. Ja tamo ne bih otišao kad bi mi ne znam ti šta dali. Propast živa, naravno mislim na kvalitet i na dalji prosperitet u karijeri, za uživanje u životu normalno da je dobra. Odlična za metuzaleme tipa Snijeder, Polodski, Drogba, Babel, Kuyt i slične, koji su tamo zvijezde, koji će uzeti dobar keš i razguliti brže bolje. Za mlade igrače samoubistvo i tamo ko ode, 90% propada.
Tebe ne bi zvali ni u prvu tunguzijsku a kamoli tursku spusti se malo nisi ti vesli snejdaaa :kafa:

Eto tebe će prvog zvati Laporta ili Font.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 jan 2021, 18:50

Problem je sto sljedece polusezone igramo po 2 tekme sa konama, Zrinjskim, Listicom, ta bodovna razlika nista ne znaci, uz to KUP ako dodamo. Ne znam mn je strah bez Tatara i Amara se vidjelo da igramo gutavo. Kod od nas garantuje da se TSS opet nece povrijedit (ne daj Boze)...
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 04 jan 2021, 18:53

Cuj turska liga odron,a svasta :wtf:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 jan 2021, 18:55

Mi se sikiramo kakva je liga turska, dali neko treba otic u tursku ili svicarsku il holandsku grcku ligu. Kao sto neko rece boli me neka stvar gdje ce konotic cim ode iz SARAJEVA zelim mu srecu i sve najbolje al zamene nista vise neznaci, osim sto bi mi bilo drago svremena na vrijeme procitat da dobro igra da dahe go i jos draze ako bi imali koji procenat od sledeceg transfera.

Al problem je sto mi ne ispravljamo greske u produzavanju ugovora. Evo recimo zasto se sad nebi razgovaralo sa kovacevicem sa pidrom i djokanovicem o prodozenju ugovora a ne cekat 6 mjeseci pa onda nesto pokusavat igracu nije toliko problem 6 mjeseci da cucu na tribini ako cemu tamo neki klub dat 400 k km platu ako ga dzaba podpise. Ako neko misli da ce igrac propast ako ne igra 2-3 mjeseca grdno se vara jos plus moras mu placat cucanje i morasmu dopustat da trenira sa prvim timom.

1.5 godina prije isteka ugovora igracu na kojeg razmisljas da zadrzis ili da ga prodas bas kad dodje kamion para pocnes pregovore e onda ako nece ima tribina vjerujem da bi i on tad savio svoj kljun i popustio..

Jos veci problem su
Cruzevi
Zidani
Milanovici

Na njima smo vise izgubili nego da smo pustili Rahmanovica na kraju ugovora dzaba

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 04 jan 2021, 18:58

Zip je napisao/la:
04 jan 2021, 18:42
Cora1946 je napisao/la:
04 jan 2021, 18:28
Ja sam lično mišljenja da ćemo mi veću korist imati da Benjo i Rahman ostanu do kraja polusezone i odu besplatno nego da se prodaju sada za cifre ispod milion maraka, prvenstveno zato sto vise nismo klub kojem finansijski opstanak ovisi o prodaji najboljih igraca.
Nase koristi su tu sto cemo lakse izboristi duplu krunu samim tim i povoljniji evropski put, oni bi se u toj polusezoni zaigrali kako bi ostavili sto bolji dojam, sto odgovara i njima i nama kao klubu, nikako ih ne bih slao na tribine jer ako neko to nije zasluzio, nisu oni.
Medjutim ako bi se od njih moglo izvuci preko 2 miliona maraka, ne treba ih sputavati u odlasku.
Ne bih se slozio.
Mi imamo +9, odlaskom ove dvojice i dolaskom njihovoh zamjena o da ostane +1 i uzmemo titulu, ne gubimo nista...

Da smo u egalu bodovno, onda bi bio problem iste prodati.

Ovako imamo odlicnu bodovnu razliku i imamo taj luksuz da prodamo

Zabb da je doba pandemije i da su nama pare potrebne... Bez obzira na vlasnika...
Ovako izgleda kao velika bodovna razlika cak i kada se uzme u obzir da prije nijedan klub nije otisao sa ovolikom razlikom. Ali isto je cinjenica da od svih ostalih ekipa imamo najtezi raspored odmah od starta polusezona, kada ekipa nije ni uigrana skroz.
Ovo sto aduka kaze, Zeljo, Siroki, Zrinjski, Olimpic, Zeljo, Zrinjski, Borac, Siroki, Velez... vrlo lako nam se moze prednost istopiti, a vec sam ranije napisao da ne mislim da nam je titula upitna, ali da bi bilo mnogo lakse sa Tatarom i Rahmanovicem osigurati duplu krunu
90!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 jan 2021, 18:58

Ja mislim da smo mi(bosanci i hercegovci) zadnji koji imamo pravo komentatissti kako je neko los i nekvalitetan(u ovom slucaju tursku ligu)

Mi nemamo nista(kao liga ili drzava) sto bi nam dalo za pravo da komentarisemo.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 04 jan 2021, 18:59

Pitar6785 je napisao/la:
04 jan 2021, 18:55
Mi se sikiramo kakva je liga turska, dali neko treba otic u tursku ili svicarsku il holandsku grcku ligu. Kao sto neko rece boli me neka stvar gdje ce konotic cim ode iz SARAJEVA zelim mu srecu i sve najbolje al zamene nista vise neznaci, osim sto bi mi bilo drago svremena na vrijeme procitat da dobro igra da dahe go i jos draze ako bi imali koji procenat od sledeceg transfera.

Al problem je sto mi ne ispravljamo greske u produzavanju ugovora. Evo recimo zasto se sad nebi razgovaralo sa kovacevicem sa pidrom i djokanovicem o prodozenju ugovora a ne cekat 6 mjeseci pa onda nesto pokusavat igracu nije toliko problem 6 mjeseci da cucu na tribini ako cemu tamo neki klub dat 400 k km platu ako ga dzaba podpise. Ako neko misli da ce igrac propast ako ne igra 2-3 mjeseca grdno se vara jos plus moras mu placat cucanje i morasmu dopustat da trenira sa prvim timom.

1.5 godina prije isteka ugovora igracu na kojeg razmisljas da zadrzis ili da ga prodas bas kad dodje kamion para pocnes pregovore e onda ako nece ima tribina vjerujem da bi i on tad savio svoj kljun i popustio..

Jos veci problem su
Cruzevi
Zidani
Milanovici

Na njima smo vise izgubili nego da smo pustili Rahmanovica na kraju ugovora dzaba
+1 :bow:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 jan 2021, 19:00

Amare sretno i od mene da uspijes tamo gdje ides.

Kova hvala ti za sve, vrati nam se nekad opet.

Tataru moj dobri zasluzio si ovo i neka ti je sa srecom.

Milicevicu gromado nasa, taman smo se navikli na tebe a ti ides. Ljubim ti dušu!!!

Hare mnogi su te psovali ali od mene hvala za sve lijepe trenutke i golove, ma i za one lose ipak je lopta okrugla ( nisi debeo pusti raju sta prica).

Djoka moj, e zbog tebe evo suzu pustam. Nisam ovoliko plakao kad mi je dedo umro kao sad za tobom. Sretno decko moj i vrati se i ti nekad. Volim(o) te!!!!

Tino moj, Susicuuuuuuuuuu Sven Moguci dribleru. Kratko si bio ali vratio si svojim potezima i driblinzima osmijeh svakom navijacu. Sretno ti dalje i pisi nekad.

Fanimooooo, oj Fanimoooooo...e na tebe sam ljut sto ides. Ustvari ne na tebe nego na tvog brata jer te je on nagovorio. Sram da ga i stid bude. Idi i ne vracaj se vise, smradu.

Pidroooooooo....ljepoto moja iz Serije A. Ti si moj i nas briljijant. Cuvaj se u Seriji A jer tamo jako udaraju i pozdravi mi Zlaju on igra za Milan.

Dupi sretno na novom poslu sefa Akademije, jer ti kao dijete kluba znat ces najbolje prenijeti na djecu sta znaci nositi i krv liti za Bordo boju

Mirkeccccccc, e yebem mu plantazu mandarina...i na tebe sam ljut. Mogao si komotno jos 2god da igras za Bordo diva, uzmes jos 2 titule i koji Kup pa onda ko coek posvetiti se mandarinama. Al haj nejse hvala ti na svemu.

Vama juniorima koji ste ostali da izguramo i predeveramo ovu sezonu zelim sve najbolje. Nema straha idemo jako djecice nasa!!!!

Volim te Saraj'vo :ljepota:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 jan 2021, 19:00

Selmiru, Vladanu i Andreju su ugovori do 2024 mislim da nema potrebe njima da se produzuje...
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 jan 2021, 19:01

Ne vidim Da je otišao? Niti da ga neko traži. Ovo je sve rekla kazala.suplja priča Raha,Benjo i Hrvoje ostaju i naredne 2 3 godine ako Bog da! A ovo što vraćamo sa posudbe pametno radimo jer nam treba široka klupa kvalitetnih igrača duga je sezona plus kup. Tako da opušteno samo.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 jan 2021, 19:04

Cora1946 je napisao/la:
04 jan 2021, 18:58
Zip je napisao/la:
04 jan 2021, 18:42
Cora1946 je napisao/la:
04 jan 2021, 18:28
Ja sam lično mišljenja da ćemo mi veću korist imati da Benjo i Rahman ostanu do kraja polusezone i odu besplatno nego da se prodaju sada za cifre ispod milion maraka, prvenstveno zato sto vise nismo klub kojem finansijski opstanak ovisi o prodaji najboljih igraca.
Nase koristi su tu sto cemo lakse izboristi duplu krunu samim tim i povoljniji evropski put, oni bi se u toj polusezoni zaigrali kako bi ostavili sto bolji dojam, sto odgovara i njima i nama kao klubu, nikako ih ne bih slao na tribine jer ako neko to nije zasluzio, nisu oni.
Medjutim ako bi se od njih moglo izvuci preko 2 miliona maraka, ne treba ih sputavati u odlasku.
Ne bih se slozio.
Mi imamo +9, odlaskom ove dvojice i dolaskom njihovoh zamjena o da ostane +1 i uzmemo titulu, ne gubimo nista...

Da smo u egalu bodovno, onda bi bio problem iste prodati.

Ovako imamo odlicnu bodovnu razliku i imamo taj luksuz da prodamo

Zabb da je doba pandemije i da su nama pare potrebne... Bez obzira na vlasnika...
Ovako izgleda kao velika bodovna razlika cak i kada se uzme u obzir da prije nijedan klub nije otisao sa ovolikom razlikom. Ali isto je cinjenica da od svih ostalih ekipa imamo najtezi raspored odmah od starta polusezona, kada ekipa nije ni uigrana skroz.
Ovo sto aduka kaze, Zeljo, Siroki, Zrinjski, Olimpic, Zeljo, Zrinjski, Borac, Siroki, Velez... vrlo lako nam se moze prednost istopiti, a vec sam ranije napisao da ne mislim da nam je titula upitna, ali da bi bilo mnogo lakse sa Tatarom i Rahmanovicem osigurati duplu krunu
Ako odu Amar i Benjo, doci ce novi Rahmanovic i novi Tatar mozda csk i bolji od ovih...

Bez potrebe se panika dize.
Ljudi ako smatraju da su spremni za veci nivo, bolje i prodati na vrijeme nego zavrsiti kal Svraka.

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 04 jan 2021, 19:06

Rule_hz je napisao/la:
04 jan 2021, 19:01
Ne vidim Da je otišao? Niti da ga neko traži. Ovo je sve rekla kazala.suplja priča Raha,Benjo i Hrvoje ostaju i naredne 2 3 godine ako Bog da! A ovo što vraćamo sa posudbe pametno radimo jer nam treba široka klupa kvalitetnih igrača duga je sezona plus kup. Tako da opušteno samo.
Ma raja paniku diže, kad se sjetim prošle godine otišao Stanojevic nema drvlje i kamenje na upravu, Sabrina, vaka naka, dodje Tino svrsavanje odma, umalo i Hajrovic ne dodje da onaj mali sa Sedrenika ne slaga sve :D

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 jan 2021, 19:08

Ići moraju kad tad. Samo ne bi volio baš na polusezoni. To mo mije uvijek nekako bijedno bilo da najbolji igrač/i ide/u na polusezoni.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 jan 2021, 19:10

Zip je napisao/la:
04 jan 2021, 18:58
Ja mislim da smo mi(bosanci i hercegovci) zadnji koji imamo pravo komentatissti kako je neko los i nekvalitetan(u ovom slucaju tursku ligu)

Mi nemamo nista(kao liga ili drzava) sto bi nam dalo za pravo da komentarisemo.
Zašto bi to nekog spriječilo da da svoje mišljenje? Kao da i ja ne bih volio da smo i mi među 20 najboljih liga..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 04 jan 2021, 19:11

Mankakva Turska liga. Za mlade igace je katastrofa, a vala i za ove od 25-27 godina, moze bolje. Super je za penzionere koji su tamo zvjezde i mlate pare. Da ne spominjemo kolika stoka i **** su turci sto se tice placanja. Sa turskim klubovima treba prekiuti bilo kakvo poslovanje, kao i sa kerom Husarom
PSPHM

Farci
Kontakt:

Post Postao/la Farci » 04 jan 2021, 19:11

Dokle je Kizito :kafa:
slika
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 jan 2021, 19:16

Zip je napisao/la:
04 jan 2021, 18:10
Turska liga valjala Snajderu, Drogbi, + milion jos igraca al nama eto ne valja... Previse vi pocjenjujete tu ligu, al et... Valjda vi bolje znate

Cim otvoris žvalje izlazi tvoje neznanje
Drogba u Tursku otisao sa 35 godina da uzima pare i zavrsava karijeru
Sneijder otisao nesto ranije, ali nakon Reala i Intera, sa haman 30 god u dzepu, poslije Galate je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom sto i njegovi naredni klubovi pokazuju

Brkas mali pojmove
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 04 jan 2021, 19:17

Nadam se da su u upravi svjesni da samo titule zadovoljavaju navijace. Ako misle da cemo osvojiti titulu i bez najboljih igraca i ako mogu dovesti adekvatne zamjene za njih onda nije problem.
Ako je ne osvojimo prvi cu ih tjerati isto kao sto ih sad branim i hvalim dok smo aktuelni sampioni i prvi na tabeli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jan 2021, 19:19

Dizdarevic
Oremus
Pidro
Milicevic
Dupovac
Djokanovic
Pejovic
Sušić
Fanimo
Velkoski
Napadač Pojačanje

Salčin
Zinedin
Handzic
Resic
Ahmetovic
Hodzic
Besic
Jukic
Dzafić
Ovo je da odu Tatar i Rahmanovic opet smo dobri. Ja mislim da cemo mi biti samo jaci, neko ode neko dodje to je normalno al klub ide naprijed.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 jan 2021, 19:20

04 jan 2021, 18:49
ElCartel11 je napisao/la:
04 jan 2021, 18:24
04 jan 2021, 18:19
Presmiješna liga. Ja tamo ne bih otišao kad bi mi ne znam ti šta dali. Propast živa, naravno mislim na kvalitet i na dalji prosperitet u karijeri, za uživanje u životu normalno da je dobra. Odlična za metuzaleme tipa Snijeder, Polodski, Drogba, Babel, Kuyt i slične, koji su tamo zvijezde, koji će uzeti dobar keš i razguliti brže bolje. Za mlade igrače samoubistvo i tamo ko ode, 90% propada.
Tebe ne bi zvali ni u prvu tunguzijsku a kamoli tursku spusti se malo nisi ti vesli snejdaaa :kafa:

Eto tebe će prvog zvati Laporta ili Font.
Sta cu ja u toj amaterskoj ekipi. Zasluzujem vise.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”