S tim da trebas kriloonda traziti, jer Velkosi za orve postve nije ima 2 sezonebordobijeli je napisao/la: ↑04 jan 2021, 19:19Dizdarevic
Oremus
Pidro
Milicevic
Dupovac
Djokanovic
Pejovic
Sušić
Fanimo
Velkoski
Napadač Pojačanje
Salčin
Zinedin
Handzic
Resic
Ahmetovic
Hodzic
Besic
Jukic
Dzafić
Ovo je da odu Tatar i Rahmanovic opet smo dobri. Ja mislim da cemo mi biti samo jaci, neko ode neko dodje to je normalno al klub ide naprijed.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PSPHM
Rahmanovic i Tatar su obecali produzit poboljsane ugovore,pa ako dodje dobra ppnuda moci ce ici,a Milicevic 100 % jos 2 god je nas
Samo Sarajevo
Sretno Rahmane, Benjo i Mili

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Znaci sretno im u novim klubovima, hvala na svemu.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Znači bez Rahmanovica i Tatara...
Na jednom portalu pominjali su plate bh igracima gdje su rekli da Susic zaradjuje 12 do 13k eura dok ostali igraci Sarajeva nisu ni blizu Susicu. Bas me zanima onda koliko to Amar i Benjo zaradjuju ?
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 04 jan 2021, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Treba uzet pare na njima, u najboljim su godinama i zadnjim rekao bih za dobro prodat, dobili ih dzaba, ako ih prodamo obojicu po preko 500k eura, bit ce super i ja zadovoljan.
Zasluzili su priliku na vecem nivou od nase lige.
@aduka, taj isti portal pise da ima Vranjes 15ke platu mjesecnu.
Zasluzili su priliku na vecem nivou od nase lige.
@aduka, taj isti portal pise da ima Vranjes 15ke platu mjesecnu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
6-8
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 04 jan 2021, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma kakva ba turska realno što valjaju samo ovi klubovi što se za evropu titulu bore. Ostalo goli ****. Realno Da ode u imalo bolji klub puno boljih igrača od njih igra u tim ozbiljnijom klubovima. Kakvi turci bolje mu je da ode na kipar izrael i tako te ekipe i zemlje gdje će imat dobre pare za razliku od turaka. Imaš besiktas galatu fener i bakaseljer donekle trabzon ostalo je bogu plakat.
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 04 jan 2021, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kad bi se diglo na 10k € obojici godisnje bi nas klub na njihove plate izdvajao 480.000KM.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 04 jan 2021, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Drago mi je što sam na forumu da mogu da ucim od tebe, od najboljeg.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 jan 2021, 19:16Cim otvoris žvalje izlazi tvoje neznanje
Drogba u Tursku otisao sa 35 godina da uzima pare i zavrsava karijeru
Sneijder otisao nesto ranije, ali nakon Reala i Intera, sa haman 30 god u dzepu, poslije Galate je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom sto i njegovi naredni klubovi pokazuju
Brkas mali pojmove
Kud bas u tursku da odo starohani onakvi... i Falcao isto tako...
Sramota da nasi igraci, odnosno uprava, uopste razmatraju opciju Turske pored mnogobrojnih ponuda koje dolaze iz liga petice... Bas sramota
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nema na cemu pitaj sta god ti nije jasno. Nije sramota ne znati, sramota je ne znati, a praviti se da znas.Zip je napisao/la: ↑04 jan 2021, 19:38
Drago mi je što sam na forumu da mogu da ucim od tebe, od najboljeg.
Sramota da nasi igraci, odnosno uprava, uopste razmatraju opciju Turske pored mnogobrojnih ponuda koje dolaze iz liga petice... Bas sramota
I taj Falcao sa 34 god.. dalje nabrajaj ajde, dok mijesas babe i zabe
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Za te pare se vjerujem moze naci kvalitetnijih igraca, a jos na to dodas da su se zasitili ove lige i da vjerovatno zele nove izazove, bolje ih sad i prodati nego da se to nezadovoljstvo odrazi na igre.
15.10.2013.
JavierBosnia je napisao/la: ↑04 jan 2021, 19:46Nema na cemu pitaj sta god ti nije jasno. Nije sramota ne znati, sramota je ne znati, a praviti se da znas.Zip je napisao/la: ↑04 jan 2021, 19:38
Drago mi je što sam na forumu da mogu da ucim od tebe, od najboljeg.
I taj Falcao sa 34 god.. dalje nabrajaj ajde, dok mijesas babe i zabe

Govorim o imenima koji su igrali u toj ligi za koju bosnjo smatra da je odron, i jos se ti pravis pametan i kazes "Nije sramota ne znati"

Fatos Bećiraj će ovog mjeseca najvjerovatnije napustiti Wislu iz Krakova, javljaju poljski mediji.
Kako piše uticajni sportski dnevnik “Sportowefakty”, ni Bećiraj, ni ljudi iz kluba nisu zadovoljni trenutnom situacijom, pa obje strane smatraju da bi odlazak bio najbolje rješenje.
Bećiraj je u julu došao u Wislu, ali nije uspio da se nametne kao prvotimac. Nastupio je na samo deset mečeva u prvenstvu, svega jednom bio starter, nije se upisao u strijelce.
Podsjetimi, Bećiraj se ljetos spominjao kao potencijalno pojačanje u napadu, ali do transfera nije došlo.
“Najveći problem je bio taj što je došao u Wislu nedovoljno fizički spreman, a nije uspio da uđe u formu tokom kratkih priprema i u toku sezone”, piše list.
Bećiraj je imao dugu pauzu u 2020. godini, jer je prije dolaska u Wislu za šest mjeseci odigrao samo jednu utakmicu u dresu Maccabija iz Netanje.
On ima ugovor sa Wislom do ljeta 2022. godine.
Kako pišu mediji, 32-godišnji napadač želi da igra, to mu je prioritet, a ne da ispuni ugovor, jer, kako se ističe, u Wisli ne zarađuje više novca nego što je zarađivao u prethodnim klubovima, posebno u Dinamu iz Moskve, čiji je dres nosio dvije i po godine.
Drugi, još važniji razlog je taj što Bećiraj želi da nastavi da igra za reprezentaciju Crne Gore, a svjestan je da bi bez prave uloge u klubu njegov status u nacionalnom timu bio ugrožen.
Kako piše uticajni sportski dnevnik “Sportowefakty”, ni Bećiraj, ni ljudi iz kluba nisu zadovoljni trenutnom situacijom, pa obje strane smatraju da bi odlazak bio najbolje rješenje.
Bećiraj je u julu došao u Wislu, ali nije uspio da se nametne kao prvotimac. Nastupio je na samo deset mečeva u prvenstvu, svega jednom bio starter, nije se upisao u strijelce.
Podsjetimi, Bećiraj se ljetos spominjao kao potencijalno pojačanje u napadu, ali do transfera nije došlo.
“Najveći problem je bio taj što je došao u Wislu nedovoljno fizički spreman, a nije uspio da uđe u formu tokom kratkih priprema i u toku sezone”, piše list.
Bećiraj je imao dugu pauzu u 2020. godini, jer je prije dolaska u Wislu za šest mjeseci odigrao samo jednu utakmicu u dresu Maccabija iz Netanje.
On ima ugovor sa Wislom do ljeta 2022. godine.
Kako pišu mediji, 32-godišnji napadač želi da igra, to mu je prioritet, a ne da ispuni ugovor, jer, kako se ističe, u Wisli ne zarađuje više novca nego što je zarađivao u prethodnim klubovima, posebno u Dinamu iz Moskve, čiji je dres nosio dvije i po godine.
Drugi, još važniji razlog je taj što Bećiraj želi da nastavi da igra za reprezentaciju Crne Gore, a svjestan je da bi bez prave uloge u klubu njegov status u nacionalnom timu bio ugrožen.
Ma i to sto kazes, zna hadzija svoj posao, odradit ce to on

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Po čemu je dobra? Da čujem baš.
1. Kvalitet fudbala blago rečeno sumnjiv. Ko je ikad upalio neku njihovu utakmicu sve je mogao vidjeti. Igra se fudbal "za raju", nešto nisam uočio taktike, ideje, čisto individualno sve. Trojica trče a ostali tek kad dođe do njih lopta.
2. Potpuno zapostavljeni mladi igrači. Reprezentacija im je u kanalu više od decenije. Sad zamisli kad si gori čak i od BiH repke, a imaš takve uslove i tako moćnu domaću ligu.
3. Lupaju se pare u istanbulske velikane koji se iz godine u godinu sramote po UEFA takmičenjima. Nikakvih rezultata. Dovode potrošene igrače koji dođu da zarade i uhljebe se po stare dane, baš kao što se radi u Kini, Saudiji...
4. Liga iz koje niko ništa ne kupuje. To je otprilike najtačnija slika na kakvom su glasu u zapadnim očima. Kad si zadnji puta čuo da je neko došo iz Turske u Englesku, Španiju, Italiju? Desi se ali je baš rijetkost. Dok se iz liga poput Švicarske, Austrije, Švedske, o Holandiji da ne pričam, fudbalski ratovi vode za igrače.
Da se razumijemo, mene boli kita gdje će otići Rahmanović i Tatar ako oni ne žele sebi napredak i gledaju da uzmu koju marku više sve dok naš klub dobije pristojnu cifru od prodaje. Ali ćeš sutra prodavati Djokanovića, Kovačevića, Pidru i u tom slučaju Turci ne smiju biti realna opcija, evo primjere smo naveli, a imaš ih milion. Prodaš negdje u Belgiju, uzmeš procenat pa za 5 godina uživaš kako neki Leverkuzen kupuje našeg Andreja a mi zaradimo od transfera, itd itd.
Prodaš ga u Tursku, za dvije tri sezone dobiješ propalog igrača kojeg više niko neće osim ovih sporova. A da ne pričam o kakvoj ciganiji se radi kad su pregovori u pitanju, i da po pravilu ne možeš izvući realnu vrijednost igrača.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mi pravimo "proizvod" i cilj nam je da isti prodsmo za sro vise parabodi123 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 19:57Po čemu je dobra? Da čujem baš.
1. Kvalitet fudbala blago rečeno sumnjiv. Ko je ikad upalio neku njihovu utakmicu sve je mogao vidjeti. Igra se fudbal "za raju", nešto nisam uočio taktike, ideje, čisto individualno sve. Trojica trče a ostali tek kad dođe do njih lopta.
2. Potpuno zapostavljeni mladi igrači. Reprezentacija im je u kanalu više od decenije. Sad zamisli kad si gori čak i od BiH repke, a imaš takve uslove i tako moćnu domaću ligu.
3. Lupaju se pare u istanbulske velikane koji se iz godine u godinu sramote po UEFA takmičenjima. Nikakvih rezultata. Dovode potrošene igrače koji dođu da zarade i uhljebe se po stare dane, baš kao što se radi u Kini, Saudiji...
4. Liga iz koje niko ništa ne kupuje. To je otprilike najtačnija slika na kakvom su glasu u zapadnim očima. Kad si zadnji puta čuo da je neko došo iz Turske u Englesku, Španiju, Italiju? Desi se ali je baš rijetkost. Dok se iz liga poput Švicarske, Austrije, Švedske, o Holandiji da ne pričam, fudbalski ratovi vode za igrače.
Da se razumijemo, mene boli kita gdje će otići Rahmanović i Tatar ako oni ne žele sebi napredak i gledaju da uzmu koju marku više sve dok naš klub dobije pristojnu cifru od prodaje. Ali ćeš sutra prodavati Djokanovića, Kovačevića, Pidru i u tom slučaju Turci ne smiju biti realna opcija, evo primjere smo naveli, a imaš ih milion. Prodaš negdje u Belgiju, uzmeš procenat pa za 5 godina uživaš kako neki Leverkuzen kupuje našeg Andreja a mi zaradimo od transfera, itd itd.
Prodaš ga u Tursku, za dvije tri sezone dobiješ propalog igrača kojeg više niko neće osim ovih sporova. A da ne pričam o kakvoj ciganiji se radi kad su pregovori u pitanju, i da po pravilu ne možeš izvući realnu vrijednost igrača.
Ko ce kupiti, nas apsolutno ne treba da zanima ako ce ponuda zadovoljiti nase ukuse.
E sad, mi mozemo raspravljati jel to dobro za igraca il nije...
A nije da se sad otimaju sve ostale lige za nase igrace.
U ligu petice ce tesko bilo koji nas igrac otici, pogotovo sto se u vecini liga nasi igraci smatraju strancima.
Nikad nas igrac nece dobiti prednost u odnosu na juzno amerikance, pa i afrikance nazalost, osim sko nije extremno bolji od njih, da je ta razlika vidljiva na prvu.
Za igrace sa 26-27 godina iz nase lige, najveci domet im moze biti turska.
To sto mi ocekujemo i mislimo da odu u jacu ligu od iste, su nasi snovi
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 04 jan 2021, 20:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, benko21, EastMadness, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], hajroooooo, HordasDolacMalta, James1987, laznokrilo, ledesma, MostarReds22, MSOZ101, Proximic, ronaldo99, samoFKS, stokastoka23, Suki46, ZmajOdBosne33, ŠTA_JE i 151 gost.