FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da nije bilo Husrefa, ugasio bi se klub. Sve ove titule su samo njegova zasluga, nicija druga.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ma ovo je da se raje malo nasmije jer bas smijeno
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
I kaze sto ih pominjes, prozivas...? Pa na svaku stranicu lijeoiti ovakve bisere !!! Ono je bilo spremno SRUSITI klub radi pojedinca. I zato ih prozivati 0-24 !!!
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Kamuflazn
Al ono reci da je necija titula iz tamo 07 vrijednija od Emirovih dvije, iskreno yebes takvog navijaca. Svaka titula ima neki svoj car...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ja bih doveo Fatosa i placao ga po ucinku... ima pola godine da se uigra sa ekipom za europu, a vjerujem i da je zeljan golova! Gotivim ovakav tip napadaca sto ganjaju stopere konstantno i toliko pretrce na tekmi da mu se mora golom vratit...
Nema ništa tu smiješno, živa istina.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Po kakvom ucinku na to ni konobari ne pristaju raditAhmoveliki je napisao/la: ↑04 jan 2021, 21:51Ja bih doveo Fatosa i placao ga po ucinku... ima pola godine da se uigra sa ekipom za europu, a vjerujem i da je zeljan golova! Gotivim ovakav tip napadaca sto ganjaju stopere konstantno i toliko pretrce na tekmi da mu se mora golom vratit...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Može kod AmawaKaunas je napisao/la: ↑04 jan 2021, 21:54Po kakvom ucinku na to ni konobari ne pristaju raditAhmoveliki je napisao/la: ↑04 jan 2021, 21:51Ja bih doveo Fatosa i placao ga po ucinku... ima pola godine da se uigra sa ekipom za europu, a vjerujem i da je zeljan golova! Gotivim ovakav tip napadaca sto ganjaju stopere konstantno i toliko pretrce na tekmi da mu se mora golom vratit...
Kako bi se racunao taj ucinak? Po golu (jbg onda bi lik samo sutao
), po asistenciji (prodribla golmana i ceka Hebu da mu asistira
)... Evo nisam pametan. Ne malta kucu pa da ga po kvadratu placas...
Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dan ga ebo, niko ne govori o tome da li bi Rahmanu ili Benji svidio život u Turskoj, da li bi napravili grešku kad bi otišli i ostale stvari. Komentariše se čisto turska liga kao liga. Boli me qurac gdje će otići, jedino bitno je da potencijalni kupac isplati onoliko koliko bude traženo, a koja će destinacija biti, ne zanima me sekunde. Mogu i u Mijanmar što se mene tiče.
Kad bi uspio Beqiraj raskinuti, to bi moglo biti nešto. Ako postoji mogućnost, definitivno je treba iskoristiti.
Kad bi uspio Beqiraj raskinuti, to bi moglo biti nešto. Ako postoji mogućnost, definitivno je treba iskoristiti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ili da mu se gol pika 2 boda, asistencija 1, pa onda na kraju mjeseca mu Hadzija sabere bodove pa ga isplati.
15.10.2013.
- feniksptica
- Kontakt:
10k gol u gostim 5 kod kuce. 12 evropa. Zicer minus 2k
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakav Beciraj,sta vam je ljudi ...
E svasta...
E svasta...
U situaciji kada imaš budžet zadnje dvije godine kao Željo i Zrinjski zajedno, sve osim duple krune je bio apsolutni neuspjeh, tako da to hvaljenje Ćelave Ublehe je baš pretenciozno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2021, 21:34![]()
![]()
Kakvi mozgovi, mozete ga se sageti Hadziji![]()
Pronaci ce se u ovome i jedan forumas![]()
Samo dovođenje indijanaca kao Milanovića, Cruza, Hasanovića, kao i Zinedina kojeg je mogao samo dovesti za sići ili nikako ne dovesti, jasno kazuje i o njegovim kvalitetima.
Ovdje je jedini đek Nam, a ovi što su u Upravi su se tu našli igrom slučaja....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Simbolicnu platu, a opet vrh za uslove zivljenja( negdje oko petaka) maraka normalno... za nastup 1000 eura i za go isto tako... nije frajer gola dao nije u poziciji da bira i ucjenjuje... i to mu je puno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A ne moze ni on fulati, a druga stvar, to nisu sve njegove zelje, znas, jer npr postoji nesto sto se zove i trener, pa i on trazi od SD da mu nekog dovede. Kao naprimjer sto je kesoljubova zelja bio Milanovic, a Vinko je zapikao Zinedina, Jukica...Red1946 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 22:10U situaciji kada imaš budžet zadnje dvije godine kao Željo i Zrinjski zajedno, sve osim duple krune je bio apsolutni neuspjeh, tako da to hvaljenje Ćelave Ublehe je baš pretenciozno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2021, 21:34![]()
![]()
Samo dovođenje indijanaca kao Milanovića, Cruza, Hasanovića, kao i Zinedina kojeg je mogao samo dovesti za sići ili nikako ne dovesti, jasno kazuje i o njegovim kvalitetima.
Eto, nek je on na svoju ruku(kao svoje zelje) doveo Cruza i Hasanovica, idalje je lik odlican posao uradio...Isto ko da nijedan SD nije fulio s pojacanjem. Eno Werner, Hazard, Griezman su ti prvi primjeri
I jos nesto, vidim pravo si se pronasao u ovome postu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Werner, Hazard, GriezmanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2021, 22:16A ne moze ni on fulati, a druga stvar, to nisu sve njegove zelje, znas, jer npr postoji nesto sto se zove i trener, pa i on trazi od SD da mu nekog dovede. Kao naprimjer sto je kesoljubova zelja bio Milanovic, a Vinko je zapikao Zinedina, Jukica...Red1946 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 22:10U situaciji kada imaš budžet zadnje dvije godine kao Željo i Zrinjski zajedno, sve osim duple krune je bio apsolutni neuspjeh, tako da to hvaljenje Ćelave Ublehe je baš pretenciozno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2021, 21:34
![]()
![]()
Eto, nek je on na svoju ruku(kao svoje zelje) doveo Cruza i Hasanovica, idalje je lik odlican posao uradio...Isto ko da nijedan SD nije fulio s pojacanjem. Eno Werner, Hazard, Griezman su ti prvi primjeri
I jos nesto, vidim pravo si se pronasao u ovome postu![]()

Sto covjek sam sebe brani i ono sto je napisao na FB.Najaci je ovaj zelenaš.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad moze Bekric u zelji za 700 km + ljubav igrati, moze i Beqiraj bgmi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], sarajevo19461987 i 13 gostiju.