Na osnovu čega temeljiš ove tvrdnje.? Ako ne mogu dobiti u Madridu B tim Bayerna kako mogu imati najbolji rooster.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Chapman1886
- Kontakt:
Kakve veze rooster ima sa samom igrom i rezultatima.
Imao je Bayern jaci rooster ne tako davno od Atletica pa ih ovi iznogetali.
Da smatram da imaju.Toliko kvaliteta , provjerenih igraca nema ni jedna druga ekipa.Problem je sto vecina njih ne moze da zasija jer igra fudbal kakav ni sanjali nisu da ce igrati.
Pogledaj klupu u zadnjem kolu sve ce ti biti jasno.
Costa,Felix,Kondogbia,Vitolo,Lodi,Saul,Savic,Trippier.
Vrhunski igraci , dokazani sve do jednog.
Sistem igre je problem jer ovdje imas previse plemenitih igraca koji igraju nesto sto im nije u krvi.
To je bilo neki dan sad treba odati priznanje pravom GOATu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
⚽FK Garaže⚽
Gledaj sirotinje putovali busem do Hueske da ustede 30k eura 

Dok npr United u ovoj "fudbalskoj krizi" baca €40m na nekog klinca iz Atalante
Kakva financijska nadmoc
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Koja je onda po tvom mišljenju najbolja liga na svijetu?coelho41 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:42Da prezentujemo činjenice koje govore koliko je La Liga propala:
Atletiko ubjedljivo prvi na tabeli, najdominantiji u Evropi, primili 5 golova u 15 utakmica.
Protiv Bayerna 5 golova u 2 utakmice, od čega jedna protiv mixa B i C tima Bayerna. Real i Barcelona nakon 10 godina malo povukli ručnu i liga sa strane izgleda smiješno.
BundesligaTrunks je napisao/la: ↑05 jan 2021, 13:17Koja je onda po tvom mišljenju najbolja liga na svijetu?coelho41 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:42Da prezentujemo činjenice koje govore koliko je La Liga propala:
Atletiko ubjedljivo prvi na tabeli, najdominantiji u Evropi, primili 5 golova u 15 utakmica.
Protiv Bayerna 5 golova u 2 utakmice, od čega jedna protiv mixa B i C tima Bayerna. Real i Barcelona nakon 10 godina malo povukli ručnu i liga sa strane izgleda smiješno.
Zahvalite se Felipeu koji je napravio bespotreban penal u 86. minuti nakon što smo dominirali i vodili skoro cijelu utakmicu.
Nemoguće je Bundesligu smatrati najboljom fudalskom ligom na kontinentu, u najmanjem slučaju sve dok ta liga ne isporuči barem dva ili više klubova koji će imati relevantne rezultate i osvajati Ligu prvaka ili Europsku ligu. I dalje je Bayern jedini koji to može ostvariti. Također, u tom slučaja pada tvoja teza da liga izgleda ''smiješno'' nakon što su Barcelona i Real nakon 10 godina malo povukli ručnu jer u međuvremenu Bayern jedini osvaja Bundesligu koliko već godina zaredom. La Liga je dala klubove koji su ostvarili uspjehe neviđenih razmjera. Barcelona i Real kao dva različita osvajača Lige prvaka plus dva finala u kojima je igrao Atletico i ostao bez titule zbog razloga za koje svi znamo. Sevilla šest puta osvojila Europsku ligu.coelho41 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 13:20BundesligaTrunks je napisao/la: ↑05 jan 2021, 13:17Koja je onda po tvom mišljenju najbolja liga na svijetu?coelho41 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:42Da prezentujemo činjenice koje govore koliko je La Liga propala:
Protiv Bayerna 5 golova u 2 utakmice, od čega jedna protiv mixa B i C tima Bayerna. Real i Barcelona nakon 10 godina malo povukli ručnu i liga sa strane izgleda smiješno.![]()
Bundesliga je sigurno dala nekoliko odličnih mladih trenera, ali sve je pred njima i tek se treba malo bolje dokazati jer Bayern je jedini koji osvaja titule u ime Bundeslige. Očekivao sam sličan odgovor sa tvoje strane ili da ćeš možda navesti englesku ligu kao najbolju jer to je običo isti fudbalski blok.
Vrhunski igrači, sve suha klasa do klase
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Odlicno .
Ko jacu klupu ima?
Navedi mi 2 kluba gdje Saul i Felix ne bi igrali u prvih 11?
Sta cemo sa Savicem , Lodijem ,Konsogbijom?
To sto ne igra u Atleticu ne znaci da je smece od fudbalera.Kondogbia je dosao u Ateltico kao najbolji igrac Valencije.
Opet ponavljam , ne postoji klub koji ima vecu sirinu i kvalitet od Altetica.
Nemoj pretjerivati, Bayern je u toj utakmici imao sansu cak i da pobjedi ako se dobro sjecam. Kada sam vidio postavu bilo mi je jasno da gubimo jer onaj sastav nije bio dovoljan mozda ni za Lokomotive npr. Svejedno je zavrsilo 1-1. Zahvalite se vi Bayernu sto niste prosli kao Barca u Minhenu.
Yebo majku 6 dobrih mjeseci u ovom fijasku od Svijeta imaju , ispade 8 komada mogu dati kome hoce i kad hoce.
Ne tako davno Vas je taj Altetico samarao , ne samo Bayern ,padali su i bolji timovi i veci favoriti.
Treba Simeoneu reci da se zahvali na tom bodu jer su ih pustili da prodju, Bayern gospodski klub.
Ne tako davno Vas je taj Altetico samarao , ne samo Bayern ,padali su i bolji timovi i veci favoriti.
Treba Simeoneu reci da se zahvali na tom bodu jer su ih pustili da prodju, Bayern gospodski klub.
Mogao je i Atletico vrlo lako otići na 2-0.Goretzka je napisao/la: ↑05 jan 2021, 14:10Nemoj pretjerivati, Bayern je u toj utakmici imao sansu cak i da pobjedi ako se dobro sjecam. Kada sam vidio postavu bilo mi je jasno da gubimo jer onaj sastav nije bio dovoljan mozda ni za Lokomotive npr. Svejedno je zavrsilo 1-1. Zahvalite se vi Bayernu sto niste prosli kao Barca u Minhenu.
- Chapman1886
- Kontakt:
na kraju se može izvesti zaključak da su upravo bajern i atletiko trenutno dvije najbolje ekipe u eruopi
Samo Sloboda | COYG
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bayern sa trenutnim rosterom i trenerom nije ni u Top 3.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Napiši to na temi Bundeslige ako smiješ, Bojkoksčino moj dobri. Čekaju te Goretzka i Saurman 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.