Zar ti nisi napustio forum kad je general izgubio Ilidzu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nesposoban je svako ko ima pare ???
Nisam znao da sam toliko sposoban
Nisam znao da sam toliko sposoban
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- bordoakapitar
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Trose jer im Nam dopusta. Ti ako mislis da Nam ne zna na sta se pare trose, nikad u zivotu radio nisi.bordoakapitar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:11Jok, donose milione u klub! Trose Namove i Tanove pare, pare ljudi koje nisu oni doveli u klub. Da bar trose kako treba, nego na porshe i licne promocije, ali izaci ce to brzo na povrsinu...
PSPHM
- AngelDiMaria
- Kontakt:
kad bi ikako moglo da se pare trose na kazne i na igrace, a da svi uposlenici i saradnici rade za dz, da se odreknu para i plate i porodice jer vole sarajevo vise od zivota
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jel de hahahaAngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:14kad bi ikako moglo da se pare trose na kazne i na igrace, a da svi uposlenici i saradnici rade za dz, da se odreknu para i plate i porodice jer vole sarajevo vise od zivota
Treba odbiti potpis reprograma
PSPHM
Ma upravu si Bgm. Za sve ove siminhance, dobojlije, vijetnamce, babo Husref je Sarajevo ! A ovi...dograbili se tudjih para, pa se kurche. Mene neki dan zasreti lik na ulici, kaze evo ti moji milioni, raspolazi s njima. Ja ga zatner'o u PM, reko nije Zoka djon obraz, samo kes koji zaradim trosim !!! Pusti ih, garant za pare pisu ovde.bordoakapitar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:04@Kizo i @Red imate i moju podrsku. Pustite ove ove likove sto podrzavaju ovu uhljeb upravu, jer su i sami takvi. Da nemaju nekoga ko ih finansira propali bi kao i uprava FKS bez Tana i Nama koje su doveli ljudi prije njih. Isti su kao i Dinini difovci, nista obrazovaniji nisu. Mene su jednom rascerecili ovdje kad sam rekao da sam ateista , drugi put sam ih zamolio ih da ne pljuju po Musemicu.Covjek radio kako je znao i smijenili ga na nekorektan nacin i to je sve, ali on je za njih kesoljub, jer uprava i Vinko rade "volonterski"...
Dzekoljupci, zdravo, zdravo...
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Uprava dovodi igrače i trenere - osvajaju se titule - zarađuje se lova od UEFAe, publike, sponzora...bordoakapitar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:11Jok, donose milione u klub! Trose Namove i Tanove pare, pare ljudi koje nisu oni doveli u klub. Da bar trose kako treba, nego na porshe i licne promocije, ali izaci ce to brzo na povrsinu...
Uprava promoviše klub putem marketinga, imamo skoro 2000 članova za 20 dana, to je 40000 KM.
U doba korone, kad drugi klubovi preživljavaju, kad jedna Barselona nema za plate, mi ni dana nismo zakasnili s uplatom ijednom uposleniku. To je sposobna uprava.
Na kraju krajeva, Tana su doveli Dino i Feđa, al ova uprava je dovela Nama.
I šta bi ti, da svake godine nađemo novog investitora? Da imamo klub 1/30? Ono, svako po 3-4% upravljačkih uloga? Providan si mahalac, garant si bio u prvom redu kad se lajalo na zgradu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovaj dio ja cekam vec preko godine, tada mi je jedan od forumasa napisao pp u kojem kaze da ce uskoro izaci na vidjelo sta uprava radi i da sva hajka nije zbog kesoljuba te da sam retardiran ako budem na strani uprave poslije toga...bordoakapitar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:11Jok, donose milione u klub! Trose Namove i Tanove pare, pare ljudi koje nisu oni doveli u klub. Da bar trose kako treba, nego na porshe i licne promocije, ali izaci ce to brzo na povrsinu...
Ali prodje od tada puna godina, a forumas iz pp i slicni njemu se usutise
Koga boli **** sta tebe boli klinjo jedan
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam zašto meni nisu zanimljive ova prepucavanja, valjda su mi bezvezni ovi likovi tipa @red. Prije je to bolje bilo, ove ne uzimam za ozbiljno.
@vanja
Ti i fera ste dva najveća penzionera, Alipašino i šah vam je mjera.
@vanja
Ti i fera ste dva najveća penzionera, Alipašino i šah vam je mjera.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Sta covjek napisa..dodji sutra druze i reci da si bio pijan danas i sve OK
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- bordoakapitar
Vidi se kod koga je pileci mozak. Investitor ne sluzi da se guli nego da podigne klub na noge i isti postane samoodrziv, te da mu donosi dobit i da ponekad pogura ako zatreba. Ti imas SDA percepciju a to je ona samo trosi, oguli i ugradi se sto vise. Za tvoju info, ja pripadam manjini i ateista sam, tako da sa SDA nemam dodirnih tacaka kao ni sa Dininom novom nijansom SDA!JohnKeynes97 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:06Pa valjda investitor i sluzi za to. Sta ces sad reci da je i uorava Cityja nesposobna jer trose pare koje im daje seik.bordoakapitar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:04@Kizo i @Red imate i moju podrsku. Pustite ove ove likove sto podrzavaju ovu uhljeb upravu, jer su i sami takvi. Da nemaju nekoga ko ih finansira propali bi kao i uprava FKS bez Tana i Nama koje su doveli ljudi prije njih. Isti su kao i Dinini difovci, nista obrazovaniji nisu. Mene su jednom rascerecili ovdje kad sam rekao da sam ateista , drugi put sam ih zamolio ih da ne pljuju po Musemicu.Covjek radio kako je znao i smijenili ga na nekorektan nacin i to je sve, ali on je za njih kesoljub, jer uprava i Vinko rade "volonterski"...
Sda pileci mozak.
Al smo nadrqani danas hahahaalacious je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:18Ovaj dio ja cekam vec preko godine, tada mi je jedan od forumasa napisao pp u kojem kaze da ce uskoro izaci na vidjelo sta uprava radi i da sva hajka nije zbog kesoljuba te da sam retardiran ako budem na strani uprave poslije toga...bordoakapitar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:11Jok, donose milione u klub! Trose Namove i Tanove pare, pare ljudi koje nisu oni doveli u klub. Da bar trose kako treba, nego na porshe i licne promocije, ali izaci ce to brzo na povrsinu...
Ali prodje od tada puna godina, a forumas iz pp i slicni njemu se usutise
Koga boli **** sta tebe boli klinjo jedan
FKS
Jao sine pa ti se bodešbordoakapitar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:04@Kizo i @Red imate i moju podrsku. Pustite ove ove likove sto podrzavaju ovu uhljeb upravu, jer su i sami takvi. Da nemaju nekoga ko ih finansira propali bi kao i uprava FKS bez Tana i Nama koje su doveli ljudi prije njih. Isti su kao i Dinini difovci, nista obrazovaniji nisu. Mene su jednom rascerecili ovdje kad sam rekao da sam ateista , drugi put sam ih zamolio ih da ne pljuju po Musemicu.Covjek radio kako je znao i smijenili ga na nekorektan nacin i to je sve, ali on je za njih kesoljub, jer uprava i Vinko rade "volonterski"...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nisi odgovorio momku na pitanje, u kojem si redu bio kad se lajalo na praznu zgradu.bordoakapitar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:19Vidi se kod koga je pileci mozak. Investitor ne sluzi da se guli nego da podigne klub na noge i isti postane samoodrziv, te da mu donosi dobit i da ponekad pogura ako zatreba. Ti imas SDA percepciju a to je ona samo trosi, oguli i ugradi se sto vise. Za tvoju info, ja pripadam manjini i ateista sam, tako da sa SDA nemam dodirnih tacaka kao ni sa Dininom novom nijansom SDA!JohnKeynes97 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:06Pa valjda investitor i sluzi za to. Sta ces sad reci da je i uorava Cityja nesposobna jer trose pare koje im daje seik.bordoakapitar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:04@Kizo i @Red imate i moju podrsku. Pustite ove ove likove sto podrzavaju ovu uhljeb upravu, jer su i sami takvi. Da nemaju nekoga ko ih finansira propali bi kao i uprava FKS bez Tana i Nama koje su doveli ljudi prije njih. Isti su kao i Dinini difovci, nista obrazovaniji nisu. Mene su jednom rascerecili ovdje kad sam rekao da sam ateista , drugi put sam ih zamolio ih da ne pljuju po Musemicu.Covjek radio kako je znao i smijenili ga na nekorektan nacin i to je sve, ali on je za njih kesoljub, jer uprava i Vinko rade "volonterski"...
Sda pileci mozak.
PSPHM
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Hajdeee, Hamagara, johntravolta123, Kyle88, misstianopenaldo i 63 gosta.