Eke, hvala Gospodaru, bilo je i vrijeme, svakako je isti papak k'o i onaj s' uskotračne pruge. Ali, šteta, kad' se vrate navijači, valja cirkuzat svaku tekmu, da se najebemo keve svima, dobro.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pivo, tučnjava i nogomet!
-
- Kontakt:
I ne mislim samo na tu situaciju, dosta cesto se uprava napadala i prije i poslje Husrefa. Sabrina kad je došla uopšte nije imala podrsku,****, alkoholičara, lezba itd.Budala je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:48alacious je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:45Niko nije pisao u to doba da bi branio jednog lika i da bi ga stavljao ispred kluba, dok u vrijeme protesta to je bio jedini cilj.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:43Na ovim snimcima su navijaci Sarajeva posebno ko ide na istok moze prepoznati dosta ljudi. Ne znam sta se cudite pa i ovdje je pisano protiv uprave, neki dan je covjek izvadio sta su pisali protiv sabrine i hadzije.
Što pričaš gluposti, nabijem i vas, i upravu.
Neki dan covjek sve ovdje izbacio ko je sta pisao.
-
- Kontakt:
eki faco propali kriminalac vodio proteste
Kako vas je lahko upaliti, to je fascinantno, opušteno druže, vidiš da smo najjači, gledajte Sarajevo, i molite Boga da budemo još 10-et puta bolji, da ovo Sarajevo ovako gledamo narednih 10-et godina, i da uživamo.
Možete ga vi Vanji poglabati. Usput i meni.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
E čuj uprava napolje hahahahaha
Kakvi mongoloidi
Kakvi mongoloidi
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Unfks je organizator protesta a isti je vodila svaka stuha u prolazu, toliko o njima...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dokle je taj iz Ugande, pratitel vi te aviJone ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sah je umna igra,dodji naucicemo te par poteza i zastiti narod od pisanja romana po forumuAlfredNobel je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:19Ne znam zašto meni nisu zanimljive ova prepucavanja, valjda su mi bezvezni ovi likovi tipa @red. Prije je to bolje bilo, ove ne uzimam za ozbiljno.
@vanja
Ti i fera ste dva najveća penzionera, Alipašino i šah vam je mjera.

Opusti se malo.
Ne mogu da vjerujem, treba da uživamo a koljemo se. I ja sam bio ljut na upravu zbog Husrefa, ali mogu reći da sam pogriješio. Trebaju svi priznati da uprava radi dobar posao.
Ovo je posteno, i treba da mijenjamo misljenja ovisno o situaciji, to je normalno, a ne kao neki slijepo udarati i na silu dokazivati kako su oni u pravu i kad slijep covjek vidi da nisu
Propascu kroz pod ako se jos opustim, oci moje lijepe
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Stvarno nema smisla, od vas covjek nista ne može procitati,evo pokusavam vec mjesec dana neki tekst zavrsiti,ali nema sile...
Pitarcine jedne
Pitarcine jedne
-
- Kontakt:
Ja poštujem Husrefa kao našu legendu i nije mi bilo drago sto je smjenjen al pokazalo se kao pravi potez. Svaka cast upravi nikad nisam pisao loše protiv Vinka i ako sam prozvan husrefoljubcem. Uprava pokazala da zna sta radi FKS ide naprijed i to je jedino bitno. Uvijek cu se suprostaviti onim koji vrijedjaju Husrefa, Čalu itd
-
- Kontakt:
Pa i unfks je podrzao upravu u zadnje vrijeme oko stadiona i vidio sam pozivaju da se raja uclani u klub. Idu ljudi dalje, nisu tvrdoglavi, vidjeli da su pogrijesili i usutili se na tu temu. A neki ovdje bi se samo vracali na to i vise smorise sa negativnoscu
Treba stalno spominjat tu bruku, a zamislite da su uspjeli u toj namjeri da je uprava dala ostavku, gdje bi smo sada bili ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
E zato hvala Bogu pa se mi ne pitamo ni u vezi Harisa Handzica ni u vez transfera ni u vezi rada uprave.
Ne bi sjao ovako jako
Ovo nase mocno Sarajevo
ja bih svjetlo zvao mrakom
da te nije Husrefe
Ovo nase mocno Sarajevo
ja bih svjetlo zvao mrakom
da te nije Husrefe

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Burberry46, bvsic, jurisicduska, muhamedhulk, Tarapi, VolimoSarajevo i 93 gosta.