Ti baš lud, nemoj da fakat padneš
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma sve to stoji, ali znamo svi kako smo prolazili kad smo unaprijed upisali neku pobjedu (zadnji derbi) ili prolaz (Zeta, Kukusi, Zaria). Preveliku euforiju oko nas ne volim nikako, pogotovo nakon Zete.holyman je napisao/la: ↑05 jan 2021, 23:47Shvatam ja to brate ali svim ekipama ispod tebe je buducnost siva i neizvjesna izuzev zrinjskog ciji treneri ( njih dvojica ) su se vec davno oprostili od titule.Historicar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 23:23Ne treba još uvijek dizati euforiju, nismo još prvaci, ima još bruku da se igra.Sjetimo se Kešoljuba i onog proljeca 2019, sredinom marta smo imali +11, a u aprilu je jedan promašen penal sprijecio da se prednost istopi na +2.Da se tada Zrinski približio na +2, ko zna kako bi se sve završilo.Zato samo bez bombastičnih izjava i euforije, koja nam nikad ništa dobro nije donijela.
Nama blago receno cvjetaju ruze i u odnosu na ostale, iz dana u dan sve vise napredujemo i jedino moze biti jos bolje. Usli smo u to trziste milijardera, turkish airlines, nike, amidza, pa Nam itd.. I da sutra neko digne ruke od ulaganja naci ce se neko drugi vrlo slican jer smo zanimljivi investitorima, jos kad se rijesi pitanje stadiona i udje u grupe bit ce to prava bombonica..
Sad malo pogledah, vidim i onaj Beqiraj prekucao u Poljskoj
Eto njega na ljeto u Zetu iz Golubovaca, da igra za 1500 eura.

Eto njega na ljeto u Zetu iz Golubovaca, da igra za 1500 eura.
Hadzija mu je nudio neke sniježne noći, tako sam mahalsku pokupio

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Najbolji dokaz kako zvučna imena ne znače uspjeh. Možda bi kod nas bio bolji, sve je moguće, al da je igrao ovako loše a mi skršili budžet...
Kao i Anel Hadžić. Na kraju mi je drago što je došao Pejović i što tek lovimo dobrog špica.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kažu za Dala da je strašan da se bas vidi zašto je bio u Liverpoolu. Vidjećemo aBd sve na proljeće.
Kad se sjetim farbanja lopti, pa onaj lik sa rudarama sam pravi linije po citavom stadionu, mi grmimo plavi sute, spica prava.. a krste ih sa slikama yebo narednih 10 dana

NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 05.01.2021 je 1953.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Idemo danas preko 2 milje 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ikande je itekako bio kvalitet, na svakom njegovom potezu, pasu i kretnji vidjelo se zasto je nekada bio u planovima Milana. Samo što je imao sve osim mozga... Bukvalno, Baloteli za sirotinju. Još se tada uklopio u svo ono sivilo, mutne radnje i bojkote koji su vezani za klub.
Mani se ovoga... Ovo na Kosevu aBd nece biti. Bez uvrede.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Nista drug, obrati se forumasu @Red1946 i sa njim dogovorite na kojoj cemo tekmi iz sveg glasa pjevati rahmetli Aliji

Neka zivi SDA, Alija i nas red
-
- Kontakt:
On je imao hronicnu povredu zgloba i zato nije napravio karijeru. Kazu da odradi 3-4 vrhunska treninga i utakmicu al onda 2-3 dana odmara.ajdohordas je napisao/la: ↑06 jan 2021, 00:13Ikande je itekako bio kvalitet, na svakom njegovom potezu, pasu i kretnji vidjelo se zasto je nekada bio u planovima Milana. Samo što je imao sve osim mozga... Bukvalno, Baloteli za sirotinju. Još se tada uklopio u svo ono sivilo, mutne radnje i bojkote koji su vezani za klub.
Nesto kontam mogli su se i oni ljiljani sklonit i ono je sve politika sta ce nam to na stadionu

- ElCartel11
- Kontakt:
Mogao si ti nam popusit.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Tada u razmaku od 6 mjeseci dovedosmo povrijeđene Alispahića i Ikandea, učinak im je bio nikakav, a morali smo im dati ogroman novac prilikom raskida ugovora, kao i Stepanovu.Tad je i Ješić došao, ne ponovio se nikad više taj period.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2021, 00:24On je imao hronicnu povredu zgloba i zato nije napravio karijeru. Kazu da odradi 3-4 vrhunska treninga i utakmicu al onda 2-3 dana odmara.ajdohordas je napisao/la: ↑06 jan 2021, 00:13Ikande je itekako bio kvalitet, na svakom njegovom potezu, pasu i kretnji vidjelo se zasto je nekada bio u planovima Milana. Samo što je imao sve osim mozga... Bukvalno, Baloteli za sirotinju. Još se tada uklopio u svo ono sivilo, mutne radnje i bojkote koji su vezani za klub.
Ovo je bilo ironično al kako je krenulo ne bi me začudilo za deset godina a možda čak i prije da bude ma koji će nam **** ljiljani.