Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jos milion stvari se moze dodati, sprdali se jedni sa porazima od mjesnih zajednica i etno sela, pa se evo danas ovi drugi sprdaju. Bilo nekad brrrr, evo i sad fin minus upeko, kad pogledas sve omladinske drzavne selekcije dusa te zaboli, pa mi nemamo niti jednog iole bitnog igraca u u21 reprezentaciji. Apsolutno ni jedan nije ni blizu prvih 11, onako reda radi se zovu Hajdarevic i Sehic da popune broj igraca. To je zalosno. Klub koji ima toliko navijaca, uspjeha, toliko velikih igraca dao, toliko djece trenira tu i da ti imas takvu situaciju je zalosno. Pocelo je to propadati s onim bivsim, a sad je na najnizim mogucim granama. Najtuznije od svega je to sto se niko ni po guzici ne cese da rijesi taj problem, da se nesto promjeni u toj omladisnkoj skoli. Mi da bi imali pare moramo prodavati, a nemamo sta, i na kraju dana najveci izgovor je nema para. Pa mrs vise. Nisi sposoban da napravis pare, da popunis uplatnicu na vrijeme, nisi upoznat s cinjenicom da moras nekome nesto platiti da bi igrao Europu i onda se pravdas kako nema para u klubu, a sam si svojim neradom i nesavjesnim poslovanjem ostetio klub za tolike pare. Smijesni i jedni i drugi, a jos smijesni ovi koji ih kao brane i ne kontaju kako to glupo izgleda.braco je napisao/la: ↑05 jan 2021, 18:08A bit i jedne i druge strane se na kraju svede na isto, a to je da nismo uzeli titulu ni sa prošlima, a nećemo ni sa ovima sada. Ja samo vidim ono što je činjenica, a to je da nemamo sportskih uspjeha u bh ligi, nemamo sportskih uspjeha u europi gdje smo se btw doveli na historijski loš koeficijent, OP je qrac i već 5 godinama na prodajemo igrače iz naše škole i da sve više klubova u ligi ima više love od nas. I to je činjenica bio Amar, Miske ili moja baba na čelu kluba. A vi se nastavite klat jel bolje pod Misketom ili pod Amarom, dok svijet oko nas napreduje.
Meni je baš šega kad vidim npr da neko napiše nešto negativno za trenutne ljude u klubu i onda se neko javi s onim "e nek je kod prošlih bolje bilo". Naravno ovo vrijedi i obrnuto. A istina je da nismo postigli ono što želimo ni sa jednima ni sa drugima ili vam ga "rugao se lonac loncu, a oba šuplja"
Šta je bruda, je li to neka lijepa vijest na pomolu konačno?
Turci, hvala. Halal bilo na oba svijeta.Krilni fudbaler Željezničara Mladen Veselinović privlači interes iz turske lige te bi već tokom zime mogao promijeniti klub i nastaviti karijeru u ovoj zemlji.
Kako smo uspjeli saznati, interes za njega pokazuje Fatih Karagumruk, trenutno devetoplasirani tim tamošnjeg prvenstva, za koji već igra nekadašnji bh. reprezentativac Ervin Zukanović.
Koji izvor ?LjoZee je napisao/la: ↑06 jan 2021, 10:21Turci, hvala. Halal bilo na oba svijeta.Krilni fudbaler Željezničara Mladen Veselinović privlači interes iz turske lige te bi već tokom zime mogao promijeniti klub i nastaviti karijeru u ovoj zemlji.
Kako smo uspjeli saznati, interes za njega pokazuje Fatih Karagumruk, trenutno devetoplasirani tim tamošnjeg prvenstva, za koji već igra nekadašnji bh. reprezentativac Ervin Zukanović.
To je mogao traziti na Disciplinskoj, ali nije. Trazio je samo dug i da ostane nas igrac. Mislim da sad ili moze oprostiti to da dobije papire jer ima vazeci ugovor ili ide transfer.
Ako ide transfer
Au svaka čast brate, ovo mora i zvanična stranica objavit da svi vide.
Jbt Veseli ako ode u taj klub djelit će svlačionicu sa Zukanovićem, Lucasom Bigliom, Fabio Borinijem, Andreom Bertolacijem, Emilianom Vivianom, Jimmy Durmazom, Erdincom itd.LjoZee je napisao/la: ↑06 jan 2021, 10:21Turci, hvala. Halal bilo na oba svijeta.Krilni fudbaler Željezničara Mladen Veselinović privlači interes iz turske lige te bi već tokom zime mogao promijeniti klub i nastaviti karijeru u ovoj zemlji.
Sve kontam da je ovo nemoguce, da sanjam. Zdepastog i sporog debila koji ima statistiku od 1 gola po sezoni mi navodno prodajemo u najjaci rang Turskog fudbala.LjoZee je napisao/la: ↑06 jan 2021, 10:21Turci, hvala. Halal bilo na oba svijeta.Krilni fudbaler Željezničara Mladen Veselinović privlači interes iz turske lige te bi već tokom zime mogao promijeniti klub i nastaviti karijeru u ovoj zemlji.