FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Napadac je dogovoren stranac je bolji je od ahme i hadzica zajedno za 2 klase samo cu reci da je zvijer od napadaca i ubrzo ce se sve znati ma ljudi najaci igrac koji je ovdje igrao
Imaju. Prijete opasno da skinu Dinamo s trona.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:43Ne bih rekao, da imaju u Osijeku nesto vece plate od naših.
Preko 2 miliona KM samo na stručni štab. Zamisli samo koliko onda izdvajaju na plate igrača.U međuvremenu je tportal ekskluzivno doznao i neke od detalja ugovora između Nenada Bjelice i Osijeka. Najzanimljiviji je sigurno onaj oko njegove godišnje plaće. Naime, Bjelica bi na klupi Osijeka trebao zarađivati milijun i 200 tisuća eura na godinu! Podsjetimo, toliku je plaću Bjelica imao i u Dinamu u trenutku kad se rastao s 'modrima' te će ponovno biti najplaćeniji trener Hrvatski Telekom Prve lige!
No, njegova će ukupna godišnja zarada u Osijeku ipak biti manja od one koju je imao u Dinamu jer će dobar dio morati podijeliti sa svojim stručnim stožerom. Naime, pregovori su se odužili jer je Nenad Bjelica odlučio sa sobom u Osijek 'povući' i najbliže suradnike koji su s njim vodili Dinamo. Tako će mu pomoćnici u Osijeku biti Rene Poms i Nino Bule, trener golmana Silvije Čavlina, kondicijski treneri Martin Mayer i Karlo Reinholz te analitičar Jasmin Osmanović. No, njihove će se plaće u Osijeku, prema dogovoru, namiriti iz godišnjeg ugovora Nenada Bjelice.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Here we go againkraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:48Napadac je dogovoren stranac je bolji je od ahme i hadzica zajedno za 2 klase samo cu reci da je zvijer od napadaca i ubrzo ce se sve znati ma ljudi najaci igrac koji je ovdje igrao
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nekad izbaceno sredinom 2020,godisnje plateElCartel11 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:43Ne bih rekao, da imaju u Osijeku nesto vece plate od naših.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zundo je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:50Here we go againkraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:48Napadac je dogovoren stranac je bolji je od ahme i hadzica zajedno za 2 klase samo cu reci da je zvijer od napadaca i ubrzo ce se sve znati ma ljudi najaci igrac koji je ovdje igrao

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Haha, na to sam i mislioFarci je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:54Zundo je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:50Here we go againkraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:48Napadac je dogovoren stranac je bolji je od ahme i hadzica zajedno za 2 klase samo cu reci da je zvijer od napadaca i ubrzo ce se sve znati ma ljudi najaci igrac koji je ovdje igrao![]()

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Great minds think a like moj Zundo

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Ako nije crnac yebat gakraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:48Napadac je dogovoren stranac je bolji je od ahme i hadzica zajedno za 2 klase samo cu reci da je zvijer od napadaca i ubrzo ce se sve znati ma ljudi najaci igrac koji je ovdje igrao
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mokes je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:49Imaju. Prijete opasno da skinu Dinamo s trona.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:43Ne bih rekao, da imaju u Osijeku nesto vece plate od naših.
Preko 2 miliona KM samo na stručni štab. Zamisli samo koliko onda izdvajaju na plate igrača.U međuvremenu je tportal ekskluzivno doznao i neke od detalja ugovora između Nenada Bjelice i Osijeka. Najzanimljiviji je sigurno onaj oko njegove godišnje plaće. Naime, Bjelica bi na klupi Osijeka trebao zarađivati milijun i 200 tisuća eura na godinu! Podsjetimo, toliku je plaću Bjelica imao i u Dinamu u trenutku kad se rastao s 'modrima' te će ponovno biti najplaćeniji trener Hrvatski Telekom Prve lige!
No, njegova će ukupna godišnja zarada u Osijeku ipak biti manja od one koju je imao u Dinamu jer će dobar dio morati podijeliti sa svojim stručnim stožerom. Naime, pregovori su se odužili jer je Nenad Bjelica odlučio sa sobom u Osijek 'povući' i najbliže suradnike koji su s njim vodili Dinamo. Tako će mu pomoćnici u Osijeku biti Rene Poms i Nino Bule, trener golmana Silvije Čavlina, kondicijski treneri Martin Mayer i Karlo Reinholz te analitičar Jasmin Osmanović. No, njihove će se plaće u Osijeku, prema dogovoru, namiriti iz godišnjeg ugovora Nenada Bjelice.

Ovo bolje i ne gledat, samo te baci u depresiju. A kod nas se raja ibreti što Tino ima ko svaki drugi igrač u Osijeku

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
A gdje stize taj napadac?kraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:48Napadac je dogovoren stranac je bolji je od ahme i hadzica zajedno za 2 klase samo cu reci da je zvijer od napadaca i ubrzo ce se sve znati ma ljudi najaci igrac koji je ovdje igrao
NEMA NAZAD
kraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:48Napadac je dogovoren stranac je bolji je od ahme i hadzica zajedno za 2 klase samo cu reci da je zvijer od napadaca i ubrzo ce se sve znati ma ljudi najaci igrac koji je ovdje igrao

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Znamo gdje ne stiže sigurno.holyman je napisao/la: ↑06 jan 2021, 13:20A gdje stize taj napadac?kraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:48Napadac je dogovoren stranac je bolji je od ahme i hadzica zajedno za 2 klase samo cu reci da je zvijer od napadaca i ubrzo ce se sve znati ma ljudi najaci igrac koji je ovdje igrao

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa u Osijek, logicnoholyman je napisao/la: ↑06 jan 2021, 13:20A gdje stize taj napadac?kraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:48Napadac je dogovoren stranac je bolji je od ahme i hadzica zajedno za 2 klase samo cu reci da je zvijer od napadaca i ubrzo ce se sve znati ma ljudi najaci igrac koji je ovdje igrao

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Stigle članske, za sina i mene. Zna li neko, zašto nije stigla ova koju sam poklonio. Poštar ništa ne zna.
Jao seksa kad ovako prozuji kroz Arene nase lige 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne bih znao o tom nista, ja samo znam 5 likova iz video igrica, jel ovo Super Mario

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mozda Pekar zna?

Niposto ne zovi klub

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo mu je brat Luigi

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, johntravolta123, MaroonBjelave i 60 gostiju.