FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opaaa, ovo ako je istina za Bezjaka.. Neki dan sam ga komentarisao, ne sjećam se ko ga je prvi bio spomenuo. Njega kad bi završili, to bi bilo odlično.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ocito si ga samo pratio na FM-u.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 jan 2021, 16:56Opaaa, ovo ako je istina za Bezjaka.. Neki dan sam ga komentarisao, ne sjećam se ko ga je prvi bio spomenuo. Njega kad bi završili, to bi bilo odlično.
Covjek od Ludogoretsa i Rijeke nije zaigrao "profi" fudbal, kako treba.
Prosle godine u Olimpiji je bio klupa Vukusicu

Zadnja izmjena: BeHighirly, dana/u 06 jan 2021, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Ako je istina za ovog Bezjaka,uzas sviju mi...Lik u celju nije mogao igrat,gola nema ni jednog u prosloj godini...Uzas
Prodati Tatara za 500 000 eura, zadrzati Rahmanovica i Milicevica, dovesti dobrog napadaca, gdje treba odmah poptisati? To je dobro toliko, da je nerealno.
S druge strane, Amar Rahmanović i Hrvoje Miličević, koje također ugovori vežu do 30. juna ove godine, blizu su konačnog dogovora oko ostanka u redovima aktuelnog prvaka i lidera s Koševa.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- ElCartel11
- Kontakt:
Bezjak nije nesto. Jeste dobra karijera ali je totalno u padu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Konferencijsku možemo dosegnut već naredne sezone, realno. U naredne 4 godine barem jednom treba ganjat grupnu fazu EL.Napapijri je napisao/la: ↑06 jan 2021, 16:40U ligi ocekujem stalnu prednost od 6-9 bodova, a u naredne 4 godine ocekujem plasman u Konferencijsku ligu barem jednom. Vinko ima kapacitet za jos vise, a mislim da ce Hadzic uskoro dosegnuti plafon.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2021, 16:37Sta mislite koji su limiti naseg kluba u recimo naredne 4 god , odnosno koji su dometi s Namom, ovom upravom i sportskim segmentom (Vinko - Hadzic). Da li mozemo vise od trenutnog i da li je realno ??
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ako je istina za Tatara da imamo ponudu od 800k eura, Allaham ja cu ga na ledjima odnijet
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kako saznaje Avaz, jedan turski klub, čije ime u sarajevskoj Titovoj 38b bar zasad drže u tajnosti, spreman je platiti odštetu od 1,6 miliona KM, dok Korejanci za Tatarove papire plaćaju do milion KM. Inače, on je pod ugovorom s bordo klubom do kraja sezone.
Generalno dobar clanak komplet(ohrabrujuci),dobra ponuda za Tatara,blizu dogovora sa Rahmanom i Milijem,vrh

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa upratio sam ga prije, zadnjih sezona nisam, istina. Meni to ništa ne znači, jer nama ide od ruke da sve te koji grohnu s karijerom vratimo u život.BeHighirly je napisao/la: ↑06 jan 2021, 16:58Ocito si ga samo pratio na FM-u.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 jan 2021, 16:56Opaaa, ovo ako je istina za Bezjaka.. Neki dan sam ga komentarisao, ne sjećam se ko ga je prvi bio spomenuo. Njega kad bi završili, to bi bilo odlično.
Covjek od Ludogoretsa i Rijeke nije zaigrao "profi" fudbal, kako treba.
Prosle godine u Olimpiji je bio klupa Vukusicu![]()
Normalno da će biti klupa, kad je Vukušić satrao sve u Sloveniji. Mislim da je za naše uslove odličan centarfor.
Ostaće sigurno Rahman i Miličević, to sam ranije skontao. Rahmanu se sviđa pravo ovdje, to nije ni krio. Miličević isto tako. Kao što jednom rekao, kada bih morao birati između ostanka Rahmana ili Benje, definitivno bi to bio ovaj prvi. Miličević je zvjerina, on mora ostati.
Ma i ovo od avaza suplja sigurno, to Memo nesto nacuo i odmah izbacio avaz
Znaci oko 800k eura, tacno kao cijena na TM-u. Odlicnomiky_hz je napisao/la: ↑06 jan 2021, 17:03Kako saznaje Avaz, jedan turski klub, čije ime u sarajevskoj Titovoj 38b bar zasad drže u tajnosti, spreman je platiti odštetu od 1,6 miliona KM, dok Korejanci za Tatarove papire plaćaju do milion KM. Inače, on je pod ugovorom s bordo klubom do kraja sezone.
Generalno dobar clanak komplet(ohrabrujuci),dobra ponuda za Tatara,blizu dogovora sa Rahmanom i Milijem,vrh![]()

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- feniksptica
- Kontakt:
Ako ce bit prelazno rjesenje do ljeta..moze
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
E jbg sad, gdje ces na ledjima do Turske

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ti ovih dana, ozbiljno qrčić našiljio.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Jašta, dovest ćeš jednog Bezjaka sad, dati mu ugovor šest mjeseci i šutnuti na ljeto. How yes no..
Vi zaboravljate da i Benko nije odmah zaigrao, već drkao qurac na tribinama, a onda kad je stekao pravo nastupa, krenuo razvaljivati. Ovakvim igračima kao što je Bezjak ne treba puno. Jedne dobre pripreme pod Jelom, adaptacija na trenerov sistem i uigravanje tokom priprema i onda je on spreman. Bezjak je odličan igrač, i u ovim klubovima što je bio je došao na osnovu kvaliteta, nije sigurno na lijepe oči.
Koliko igrača smo vratili iz mrtvih, tradicija postala.
Bezjak je isti primjer Sušića.. Tino isto slabo gdje da je igrao, još imao teške povrede. Došao kod nas svršavanje. Po čemu je to onda on drugačiji od Bezjaka?
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 06 jan 2021, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Kako ce biti Bezjak kad je @kraljlavova rekao da placamo obestecenje 

A ne sta bi ste bi hljeba vam, Pata, Costu ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 129 gostiju.