Ta zadnja protiv Atletika za Juventus po meni najjaca predstava nekog fudbalera ikad. Nevjerovatno djeluje da ih je covjek sam pobjedio. Pogotovo kad se sjetim na internetu onih provokacija nakon prve utakmice, a Ronaldo izjavio vidimo se u revansu. Goat definitivno.
Argentinski kloc moze trpat samo ovu buraniju, isprdio je on davno. Sto nam i LP pokazuje vec godinama.
Idemo sad velicanje Messija 3,2,1... iducu kad se prosetka samo terenom bit ce kloc,njegovo je proslo, prodat ga, trkaca kokos, jagodica bobica itd
Kako jedna dobra tekma opere sve one lose to je cudo jedno.
Idemo sad velicanje Messija 3,2,1... iducu kad se prosetka samo terenom bit ce kloc,njegovo je proslo, prodat ga, trkaca kokos, jagodica bobica itd
Jel ovo Rafa Nadal hahhahah
Ooo popisanko hoces li opet bjezat s teme kad te neke izdominira cinjenicama sta bi jesi dobio kanticu
Kada sam već spomenuo Marcelina, ne znam kako navijači Barcelone razmišljaju, ali mislim da bi za Barcelonu najbolje bilo da nekada u budućnosti pokuša angažovati upravo njega kao novog trenera. Svakako, puno toga će biti odlučeno izborima koji ih čekaju pa možda se i Xavi na kraju vrati kao novi trener, to još niko ne zna. Ako nekada kojim slučajem dovedu Marcelina, eto im totalni fudbal u punom sjaju.
Toliko spominju Messijevu losu sezonu, covjek zapne 2 tekme i prvi strijelac lige hladno hahahha
U konkurenciji Aspasa i Morena bi i Peter Crouch bio najbolji strijelac. Hladno.
Pa dobro, neki ne mogu pored Imobilea i penzionera Quagliarelle.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Iskreno ne mogu vjerovati da zrelaa osoba moze pisati postove kao ovaj Goretzka, iz tih postova izbija manjak inteligencije ili pubertet, posto sigurno nije u tim godinama dolazimo do zaključka da je mentalno zaostao.