FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Romariooo
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Romariooo » 30 dec 2010, 09:51

Ako Bayo nece dovoditi pojacanja u odbranu, onda ce golman da bude kao na streljani, ocigledno je da vam treba reomont cijelog defanzivnog dijela ekipe (golman, jedan bek, dva stopera i zadnji vezni). Vec u januaru b i trebali barem dvojicu dovesti koliko ja kontam
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 30 dec 2010, 11:01

totem je napisao/la:Malo razmišljanja i sa moje strane o gore navedenom. Treba konstatovati par stvari da bi se moglo bolje diskutovati:
ahah :? ti bi da diskutujes :?
cesto se pitam da li ucesnici ´diskusije´ uopste procitaju tekst na koji se osvrcu,a trebali bi da detaljno prouce ono sto komentarisu :roll:
brzac ili mentol, mentol ili brzac... pitanje je sad 8-)
- Drugo, Bajern nije Arsenal pa da uigrava djecu 2-3 godine ne bi li bljesnuli nakon treće-četvrte sezone i donjeli neku titulu, Bajernova uprava traži konstantnost rezultata i u takvoj sredini nema mjesta za dugo čekanje Alabe, Kontenta, Krafta isl., jer greške pomenutih mladića mogu skupo stajati tim, a posebno na mjestima gdje pomenuti igrači igraju ( defanziva ).
adin
torrenteS je napisao/la:sto se tice talenata, rekao sam jasno da je put od talenta do odlicnog igraca tezak i moguc je samo uz pravilan rad.
dakle, mladi talenat se ne baca u vatru u nekim teskim i vaznim utakmicama, talenat se postepeno integrise u ekipu.
10, 15 ili 20 minuta u vec odlucenim utakmicama, poluvrijeme u nebitnim utakmicama, 90 min. u kupu protiv treceligasa...
dva
torrenteS je napisao/la:sto se tice samog alabe, nikako nisam za posudbu.
on se mora(o) integrisati u ovu ekipu a van gaal je majstor za to. gaalova/bayina filozofija nije ni priblizna onome sto furaju drugi treneri. kao sto sam i ranije rekao, igrac njegovih godina se formira tako sto ces ga uvoditi u nekim utakmicama.
tri
torrenteS je napisao/la:ovako, ubacujuci ga u nekim utakmicama, dok okom trepnes imas formiranog igraca koji je vec integrisan u ekipu.
torrenteS je napisao/la:nadam se da ce se desiti neko cudo i da cemo 2013. godine gledati ove momke na terenu
dragi djed-mraze :lol: bio sam dobar, fin i poslusan djecak... :lol:
-----------muler---------
riberi-------------roben
------kros----alaba------
---------gustavo---------
coen--badst--humi--lam
------------kraft----------
Zadnja izmjena: torrenteS, dana/u 30 dec 2010, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 30 dec 2010, 11:15

Luca.Toni je napisao/la: JOOOOOOOOOOOOOOOOJ kako me nervirate sa tim izjavama oko Gomeza, pa covjek je dao bruku golova i donio nam bruku bodova, cuj ne zabija iz svake prilike pa ni Pele nije zabijo iz svake prilike, sad da nam dodje roonie, torres i sta ja znam ko jos ne bi dao ovoliko golova koliko je dao gomez, teba biti realan, a sa tim pricama samo slutite i onda kad dodje post napadaca i pad Bayerna kukate....
vodi ga geronimu nek igraju simultanke. jah, povedi i svinjceka.
on je morao pogoditi protiv salkea i dortmunda, morao :!:
protiv salkea tri stopostotne, dortmunda dvije i to kod rezultata 0 : 0 ;)
el ima ko zivi???

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 30 dec 2010, 11:28

Stefan Effenberg je napisao/la:Torres, Rooney i Villa imaju jednu ogromnu prednost - oni su iznimno brzi. Što Gomez svakako nije.
I to je njegova najveća boljka, naravno nije on kriv. Ali da se razumijemo, iako vi iznosili činjenice da je on mašio ne znam točno, 8 zicera ili tako nešto, jbg, ostajem kod svojeg mišljenja da su i drugi napadači promašili iznimno puno zicera i prilika. Svaki napadač fula zicer, to je normalno i tu nema dileme.
Cekaj, cekaj, hoces reci da si mene uzeo spomenuti u svom postu i braniti Gomeza, a bez toga da si procitao moj post :roll:.

Ne nije Gomez promasio 8, niti 15, nego 21 zicera i da bi to jos gore bilo, ne postoji u cijeloj ligi igrac sa vise promasenih zicera.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 30 dec 2010, 11:53

guber90 je napisao/la:Ne nije Gomez promasio 8, niti 15, nego 21 zicera i da bi to jos gore bilo, ne postoji u cijeloj ligi igrac sa vise promasenih zicera.
dobarrr gomo, dobarrrr :lol:
jbg, treba biti majstor pa da budes fula br.1 lige :lol:
el ima ko zivi???

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 dec 2010, 11:57

Gertruda će odraditi svoj ugovor do kraja i tako imati častan oproštaj od Bayerna. To ne umanjuje šansu da Gustava vidimo još ove sezone u Bayinom dresu.
Brazilac može igrati i na poziciji lijevog beka, tako da se užurbano radi na njegovom dovođenju.

Šta priča ovaj van Toorn? :twisted: http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... nchen.html
Čuj Mešuge. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 dec 2010, 13:50

guber90 je napisao/la:
Ne nije Gomez promasio 8, niti 15, nego 21 zicera i da bi to jos gore bilo, ne postoji u cijeloj ligi igrac sa vise promasenih zicera.
Ljudi vole malo preveč srat ali to im je u krvi jel tako?

Sam mi nije jasTno recimo za ovu sezonu ovo tu:

http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... ez?cc=5739

Gomez: 15 utakmica, 12 golova, 1 asistencija , 44 udaraca na gol

http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... ko?cc=5739

Džeko : 17 utakmica, 10 golova, 1 asistencija , 60 udaraca na gol

Nešto mi smrdi u državi danskoj....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

totem
Kontakt:

Post Postao/la totem » 30 dec 2010, 15:53

torrenteS je napisao/la: cesto se pitam da li ucesnici ´diskusije´ uopste procitaju tekst na koji se osvrcu,a trebali bi da detaljno prouce ono sto komentarisu :roll:
brzac ili mentol, mentol ili brzac... pitanje je sad 8-)
Ne drug, ja se nigdje nisam osvrtao niti citirao dio tvog posta, to se tebi pričinilo. Ali pošto si ti citirao dio mog posta i osvrnuo se na njega, ispada da si ti taj koji nije detaljno proučio tekst na koji se osvrće jer:
totem je napisao/la: Generalno, Gal mora napraviti balans između postepene integracije anonimnih talenata u prvi tim i iskusnih igrača koje posjeduje.
brzac ili mentol, mentol ili brzac... pitanje je sad.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 30 dec 2010, 16:34

Dok Gomez ne fula ovakve zicere, on je meni dobar :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Sent from my Philips Smart TV.

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 30 dec 2010, 21:24

Pozdrav Bavarci zanima me da li će Bayern dovoditi pojačanja u zimskom prijelaznom roku?
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 dec 2010, 22:27

prica s bainesom zavrsena, van bommel ostaje do kraja sezone, luis gustavo bi vjerovatno trebao stici za nekih 15 miliona eura i vjerovatno pokrit tu lijevu stranu problematicnu...i time personalno planiranje za zimski prelazni rok zavrseno....dolazak gustava bi pozdravio al nekako ak njega misle za poziciju lijevog beka to mi malo lici na improvizaciju...da bi se vecina nas radovala jos jednom stoperu bi sigurno....u ovoj sezoni po pitanju transfera bayernova uprava i struka luta ko rijetko do sad....tesko je sad prognozirat .....sad bi se moglo reci da sam samo blagi, blagi optimista kada su u pitanju oni najvisi ciljevi....a reci cemo da malo skepticizma ima kod mene i to sve do nastavka sezone dok ne vidimo kako ce se to sve poslozit i kako ce se uci u nastavak
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 dec 2010, 01:10

effe_sa je napisao/la:da bi se vecina nas radovala jos jednom stoperu bi sigurno....u ovoj sezoni po pitanju transfera bayernova uprava i struka luta ko rijetko do sad....
Lutaće oni još dugo dok se Lehringer ne nauči poslu. :D Kalle i on mi nisu baš dobitna kombinacija.

Što se tiče štopera, najgore od svega što se oni uopšte ne spominju. Računaju fest na BB duo, plus Tymo-zakrpa i Gustav-Adolf u pričuvi. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Yugoslavia
Kontakt:

Post Postao/la Yugoslavia » 31 dec 2010, 01:18

Svaka čast Bayernu ali imaju ubjedljivo najružniju momčad poslije Tottenhama jer oni imaju kraljeve Croucha,Balea,Modrića,Huttona,Ekota,Redknapa,uh.
Josip Broz TITO.Arsene Wenger.Elvir Rahimić moj rođak.Safet Sušić.Borat.Ekrem Jevrić.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 31 dec 2010, 01:23

daj nam Matt Hummelsa za bakšiš :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 dec 2010, 08:47

anton 1983 je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
Ljudi vole malo preveč srat ali to im je u krvi jel tako?

Sam mi nije jasTno recimo za ovu sezonu ovo tu:

http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... ez?cc=5739

Gomez: 15 utakmica, 12 golova, 1 asistencija , 44 udaraca na gol

http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... ko?cc=5739

Džeko : 17 utakmica, 10 golova, 1 asistencija , 60 udaraca na gol

Nešto mi smrdi u državi danskoj....
Ti stvarno postajes smor od covjeka, ja sam cak sta vise napomenuo da nam NE TREBA EDIN DZEKO, nego samo bolji napadac od Gomeza.

No evo kada se njega fatas mozemo o njemu.

Vrlo bitno ovo je bilo za 100% prilike, kao prvo, zato poredjenje Dzeke i Gomeza nije na mjestu, barem ne po ovim sutevima, a zastao, slijedi pojasnjenje.

Kada je Gomez zadnji put sutao van 16 m? Vjerovatno prije par sezona.

Da bi pricao ti o nekom igracu moras pogledati koju njegovu utakmicu, Dzeko se mora izvlaciti van 16 metara da bi dobio loptu, jer njegov vezni red, koji je sastavljen od raznih ovaca, tipa Diego i slicno, ne zna da donese loptu do 16 metara, pa kada Dzeko ode po tu loptu, onda mora da je dovuce do 16 metara, a onda posto su mu i u napadu suigraci samo takve ovce, mora da suta jer nema kome da doda.
Dok doticni gospodin Gomez, ode u 16 metara i ceka pas od Pranjica, Riberya, Svajnija, Mullera ili nekog petog, te opet mu je tesko sa 3 ili 4 metra da sve to smjesti u go.

Samo jos da te pitam, da li je ovo ljudi seru, bilo upuceno meni?
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 dec 2010, 13:49

Svim Bavarcima želim sretnu Novu godinu. :) Kao i ostalim forumašima.

slika

Guten Rutsch :D
Vom Jäger zum Gejagten

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 31 dec 2010, 14:06

geronimo je napisao/la:Svim Bavarcima želim sretnu Novu godinu. :) Kao i ostalim forumašima.

slika

Guten Rutsch :D
E Gero slika ti je originalna , kako je lijepa :D , takodje pridruzujem se cestitkama , te da vam nova godina bude bolja od stare :) Pozz svim bavarcima , kao i ostalim forumasima i ljudima koji prate ovaj forum .
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 31 dec 2010, 14:07

Sve najbolje dragi Bavarci !
A C A B !

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 31 dec 2010, 14:41

Emir_ZENICA je napisao/la:Sve najbolje dragi Bavarci !
I tebi ;);)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 31 dec 2010, 16:14

Sretna Nova godina najboljim i najinteligentnijim forumasima na svijetu :)
Pored toga da vam se ostvare sve vase zelje i planovi koje imate za 2011,zelim nam svima i dobrih pojacanja i da neko rokne Nerlingera u glavu da skonta da nesto mora i kupit,a ne samo ici i gledat tudje utakmice :)
I takodje,da nas svi ostali nastave mrzit,po njima mi se provlacimo,ali ustvari mi se lavovski borimo na svakoj utakmici i za svaki gol.Sve najbolje :))
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.