[youtube][/youtube]
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Dok Gomez ne fula ovakve zicere, on je meni dobar
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sent from my Philips Smart TV.
Pozdrav Bavarci zanima me da li će Bayern dovoditi pojačanja u zimskom prijelaznom roku?
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
prica s bainesom zavrsena, van bommel ostaje do kraja sezone, luis gustavo bi vjerovatno trebao stici za nekih 15 miliona eura i vjerovatno pokrit tu lijevu stranu problematicnu...i time personalno planiranje za zimski prelazni rok zavrseno....dolazak gustava bi pozdravio al nekako ak njega misle za poziciju lijevog beka to mi malo lici na improvizaciju...da bi se vecina nas radovala jos jednom stoperu bi sigurno....u ovoj sezoni po pitanju transfera bayernova uprava i struka luta ko rijetko do sad....tesko je sad prognozirat .....sad bi se moglo reci da sam samo blagi, blagi optimista kada su u pitanju oni najvisi ciljevi....a reci cemo da malo skepticizma ima kod mene i to sve do nastavka sezone dok ne vidimo kako ce se to sve poslozit i kako ce se uci u nastavak
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Lutaće oni još dugo dok se Lehringer ne nauči poslu.effe_sa je napisao/la:da bi se vecina nas radovala jos jednom stoperu bi sigurno....u ovoj sezoni po pitanju transfera bayernova uprava i struka luta ko rijetko do sad....
Što se tiče štopera, najgore od svega što se oni uopšte ne spominju. Računaju fest na BB duo, plus Tymo-zakrpa i Gustav-Adolf u pričuvi.
Vom Jäger zum Gejagten
- Yugoslavia
- Kontakt:
Svaka čast Bayernu ali imaju ubjedljivo najružniju momčad poslije Tottenhama jer oni imaju kraljeve Croucha,Balea,Modrića,Huttona,Ekota,Redknapa,uh.
Josip Broz TITO.Arsene Wenger.Elvir Rahimić moj rođak.Safet Sušić.Borat.Ekrem Jevrić.
Ti stvarno postajes smor od covjeka, ja sam cak sta vise napomenuo da nam NE TREBA EDIN DZEKO, nego samo bolji napadac od Gomeza.anton 1983 je napisao/la:Ljudi vole malo preveč srat ali to im je u krvi jel tako?guber90 je napisao/la:
Ne nije Gomez promasio 8, niti 15, nego 21 zicera i da bi to jos gore bilo, ne postoji u cijeloj ligi igrac sa vise promasenih zicera.
Sam mi nije jasTno recimo za ovu sezonu ovo tu:
http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... ez?cc=5739
Gomez: 15 utakmica, 12 golova, 1 asistencija , 44 udaraca na gol
http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... ko?cc=5739
Džeko : 17 utakmica, 10 golova, 1 asistencija , 60 udaraca na gol
Nešto mi smrdi u državi danskoj....
No evo kada se njega fatas mozemo o njemu.
Vrlo bitno ovo je bilo za 100% prilike, kao prvo, zato poredjenje Dzeke i Gomeza nije na mjestu, barem ne po ovim sutevima, a zastao, slijedi pojasnjenje.
Kada je Gomez zadnji put sutao van 16 m? Vjerovatno prije par sezona.
Da bi pricao ti o nekom igracu moras pogledati koju njegovu utakmicu, Dzeko se mora izvlaciti van 16 metara da bi dobio loptu, jer njegov vezni red, koji je sastavljen od raznih ovaca, tipa Diego i slicno, ne zna da donese loptu do 16 metara, pa kada Dzeko ode po tu loptu, onda mora da je dovuce do 16 metara, a onda posto su mu i u napadu suigraci samo takve ovce, mora da suta jer nema kome da doda.
Dok doticni gospodin Gomez, ode u 16 metara i ceka pas od Pranjica, Riberya, Svajnija, Mullera ili nekog petog, te opet mu je tesko sa 3 ili 4 metra da sve to smjesti u go.
Samo jos da te pitam, da li je ovo ljudi seru, bilo upuceno meni?
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Svim Bavarcima želim sretnu Novu godinu.
Kao i ostalim forumašima.

Guten Rutsch
Guten Rutsch
Vom Jäger zum Gejagten
- bayern4ever
- Kontakt:
E Gero slika ti je originalna , kako je lijepageronimo je napisao/la:Svim Bavarcima želim sretnu Novu godinu.Kao i ostalim forumašima.
Guten Rutsch
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- bayern4ever
- Kontakt:
I tebiEmir_ZENICA je napisao/la:Sve najbolje dragi Bavarci !
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sretna Nova godina najboljim i najinteligentnijim forumasima na svijetu 
Pored toga da vam se ostvare sve vase zelje i planovi koje imate za 2011,zelim nam svima i dobrih pojacanja i da neko rokne Nerlingera u glavu da skonta da nesto mora i kupit,a ne samo ici i gledat tudje utakmice
I takodje,da nas svi ostali nastave mrzit,po njima mi se provlacimo,ali ustvari mi se lavovski borimo na svakoj utakmici i za svaki gol.Sve najbolje
)
Pored toga da vam se ostvare sve vase zelje i planovi koje imate za 2011,zelim nam svima i dobrih pojacanja i da neko rokne Nerlingera u glavu da skonta da nesto mora i kupit,a ne samo ici i gledat tudje utakmice
I takodje,da nas svi ostali nastave mrzit,po njima mi se provlacimo,ali ustvari mi se lavovski borimo na svakoj utakmici i za svaki gol.Sve najbolje
#miasanmia
Sretna Nova Godina svim bavarcima..i da nam Bayo u 2011 postane prvak europe 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Momci, svima sve najbolje i sretna nova godina, koja ce biti aBd jos bolja nego ova
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Raja sve najbolje u 2011 i da nam nas Bayo bude sampion i sve najljepse od srca za sve navijace Baye
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sve najbolje dragi moji Bavarci ! Puno sreće , zdravlja , i veselja , i da nam Bayo osvoji LP ove sezone 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ich wünsche alle einen guten rutsch ins neue jahr und viel spaß heut abend

A C A B !
- moustapha
- Kontakt:
Puno srece i zdravlja u narednoj godini i da nam ovaj minus za Dortmundom bude sto manji. 
#divovi
-
kenan_kapetan
- Kontakt:
sretna nova svima,
pa ljudi dragi pustite bayern nek odmara,
nek rumenige i henes misle o tome da se priblize dortmundu
vi uzivajte, nova godina je, vidimo se 14-15 januara(sijecnja)
pa ljudi dragi pustite bayern nek odmara,
nek rumenige i henes misle o tome da se priblize dortmundu
vi uzivajte, nova godina je, vidimo se 14-15 januara(sijecnja)
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.